Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат

Той призова целия свят да закрие небето си за руски самолети
229
Преговори с Русия на фона на бомби, Зеленски: Няма резултат
Снимка: GettyImages

Няма резултат от преговорите с Русия. Това каза президентът на Украйна Володимир Зеленски в извънредно обръщение към нацията.

Той призова целия свят да закрие въздушното си пространство за руски самолети, както и летищата в света да не приемат самолети на Русия.

Зеленски отбеляза, че днешните преговори между Русия и Украйна са протекли на фона на бомбардировките на украинските градове и територия.

Още по темата
"Държава, която извършва военни престъпления, не бива да е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН", изтъкна украинският президент.

В изявлението си Зеленски повиши в длъжност посмъртно множество лейтенанти и военнослужещи, загинали във войната през последните пет дни, като подробно обясни всеки от тях как е изпълнил дълга си към rодината.

За пет дни Русия извърши 56 ракетни удара и изстреля 113 крилати ракети, заяви украинският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
7
 
4
 
! Отговори
До Georgiev преди 2 години
Плюс това точно Путин нареди задължителна ваксинация на определени кръгове, няма как неговите *** да са свободолюбиви и надушващи манипулацията.Между другото като свърши войната ще има освен за Путин и за ваксърите Нюрнбергски процес, бъди сигурен. Ще се забави, но ще го има.
151
4
 
7
 
! Отговори
До Georgiev преди 2 години
Много се бъркаш.Точно феновете на диктатурата и *** са тези, които подкрепяха необоснованата и вече излязла на светло безсмисленост на мерки и ваксинации. За щастие интелигентните хора по света макар и късно се осъзнаха и правителствата клекнаха. Ние тук се осъзнахме по-бързо, защото сме били по-често лъгани и не вярваме на манипулатори.На Запад вече също няма да вярват. А ти си точно като послушковците, които вярват, че онзи бункерния бил голяма работа..вече целия сват му се подиграва.
150
6
 
5
 
! Отговори
СС преди 2 години
Може ли да попитам защо беше нужно да се прави обща мобилизация и да се забрани на мъже от 18-60г да напускат страната? Та нали бранят собствената си родина, не се ли очаква да отидат доброволно??? Или май не!
149
7
 
2
 
! Отговори
до госта преди 2 години
от Москва ли тролиш
148
10
 
19
 
! Отговори
Гост преди 2 години
В медиите на ЕС и НАТО няма да видите истината - как нацистите измъчваха зверски и убиваха беззащитни хора в Донбас, вкл. деца и бременни жени. Обяснението на западните политици беше "Не е вярно", "Нямате доказателства" или приписваха престъпленията на защитниците на Донбас. Доказателствата ги имаше - политиците на "цивилизования свят" просто не искаха да ги видят. Това не са хора ... Пълен срам за Запада, че се назовава "цивилизован", а стигна до това дъно за пореден път!!!
147
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нацистка Германия, (наричана от СССР фашистка, поради незнание) сега това хуманитарна операция ли е, "хуманитарна война" ли?
146
11
 
21
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Хората в Украйна са използвани като жив щит от укронацистите - разполагат тежка артилерия, ракетни комплекси и танкове в жилищни квартали. Когато оплескат нещо и има жертви и разрушения, лепват всичко на руската армия и западната пропаганда почва да се "възмущава". Тези "защитници" на човешките права се правеха, че не забелязват и мълчаха 8 г. за избитите 14 хил. души в Донбас за масовите мъчения и убийства.
145
13
 
9
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
Забелязвам, че антиваксърите и путинофилите са едни и същи. Ниската прослойка на обществото. Много смели сте на думи, но ако нещо подобно се случи с България, независимо от кой да бъде нападната, ще бягате с 200, защото сте смели само пред клавиатурата, на маса с домашна ракия и салата. До там. Иначе...мишлета.
144
7
 
0
 
! Отговори
Генералът преди 2 години
Ако приемем 150 000 руски войници в Украйна и население от 44 милиона, това е съотношението на силите от 3,4 войници на 1000 души. Не можете да държите територия с тези числаСъюзническите сили, окупирали Германия през 1945 г., имаха 89,3 войници на 1000 жители.Силите на НАТО в Босна през 1995 г. имаха 17,5 войници на 1000 жители.Силите на НАТО в Косово през 2000 г. имаха 19,3 до 1000 души
143
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 149 - Каква гражданска война срещу Донбас и Луганск бе копел..дак??? Ти кога си бил в Донбас бе драсс..кач? Днес "пуделът" на Питин вкара армията си в Украйна! ЗА Какви Мински договори става дума, когато две държави нападнаха на страна, която никога не е предизвикала военен кнфликт?
142
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя фашага иска някой друг да му спечели войната, май забрави че той се дърви
141
5
 
10
 
! Отговори
Терориста Зеленски преди 2 години
Да, с терористи не се преговаря. Но Русия ще преговаря въпреки всичко, защото и руснаците и украинците искат да спре гражданската война срещу Донбас и Луганск. Минските съглашения? Под тях са се подписали президента на Руската федерация, президента на Украйна, президента на Френската република и канцлера на Федерална република Германия. Специален статут за Донбас и Луганск, изтегляне на тежките оръжия на 50 километра. Нищо от това Украйна не изпълни.
140
3
 
13
 
! Отговори
Спиране за преговори преди 2 години
Докато руската делегация очакваше украйнците за преговори, те използваха времето за да вкарат в Киев и Харков системи за залпов огън Град. Сега Зеленски иска пак спиране на огъня. Дали за да преговаря наистина или пак да си придвижат бойната техника.
139
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако два съседа се бият, значи при единия от тях вчера е гостувал англичанин." (Made in Ireland)
138
13
 
11
 
! Отговори
терориста Путин преди 2 години
С терористи не се преговаря!
137
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хю..мнетата, който не са мирисали нищо повече от циц..ката на мийка си - Преди час подразделения на Република Беларуся нахлуха на територията на Украйна! Това ли е г-н Путин и Сие.? Жалки недо.сочета убиващи малки деца и бременни???
136
9
 
12
 
! Отговори
плашим се преди 2 години
Заради тази руска пропаганда, ще си тънем в мизерия и ще ни управляват на Буцката производните
135
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какъв резултат да има то от Украйна нищо не зависи САЩ ще продължат тази воина докато не унищожат Русия независимо колко жертви ще даде Украйна
134
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато няксолко члене се мерят, обикновените хора нямат работа, препитание и са под смъртна опасност. Отвратителен свят с отврътителни комлексиранир пропаднали и смотани владетели.
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
щом за Зеленски няма резултат, значи за руснаците и за военната им операция - има