Киев: Сергей Шойгу се възстановява в болница след инфаркт

Руските власти не са съобщавали за негови здравословни проблеми
Обновена: 26 мар 2022 08:41 | 26 мар 2022 08:31, Елка Василева
301
Киев: Сергей Шойгу се възстановява в болница след инфаркт
Снимка: архив, БГНЕС

Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Герашченко твърди, че руският министър на отбраната на Русия Сергей Шойгу е получил сърдечен удар.

Още по темата
Сергей Шойгу не бе виждан публично от 11 до 24 март, когато се появи за кратко във видеоклип пуснат от Путин.

"Инфарктът на Шойгу е станал след тежкото обвинение от страна на Путин за пълния провал на инвазията в Украйна", написа Герашченко във Facebook. Според него в момента Шойгу се "възстановява" в болница.

До момента руските власти не са съобщавали за здравословни проблеми на Шойгу, подчертава Би Би Си. /БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
220 македонската нация я създаде америка, а желю желев и такива като теб побързаха да я признаят, после признахте и косово. Накрая за да набутате македония на американците я направихте северна, сложихте им албански за официален като с това признахте и македонския език. За това американците сега режат България и казват че има македонци и език и малцинство, защото вие сте продажниците, които се опитвате да прехвърлите всичко не просто на ссср , а само на Русия. Защото в ссср са били и прибалтика
189
2
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
До 227. Ами ти си гледай Первий канал бе, сибиряк, кой ти пречи?
188
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
220 македонската нация я създаде америка, а желю белев и такива като теб побързайа да я признаят, после признахте и косово. Накрая за да набутате македония на американците я направихте севрена, слижихте им албански за официален като стова признахте и македонския език. За това американците сега режатБългария и казват че има македонци и език и малцинство, защото вие сте продажбиците, които се опитвате да прехвърлите всичко не просто на ссср , а само на Русия. Защото в ссср са били и прибалтика
187
2
 
3
 
! Отговори
В. до 220 преди 2 години
Македонските дружества в България са създадени не от комунистите. Дядо ми бил пращан 4 пъти запас през войната. По 6-7 месеца в "новите територии". Националистите се тупат в гърдите че решили националния въпрос. Пък хората не могат да си изхранват семействата. Същите лна като днешните. Всичко на гърба на другите.
186
3
 
6
 
! Отговори
Цв преди 2 години
Ситуацията е същата, както малко преди 1989г. Аз виждам румънски вариант . Не много мирно и с няколко преврата . Хич не им се вярваше тогава на комунистите, че това е възможно да се случи.
185
6
 
12
 
! Отговори
Леле леле преди 2 години
Непобедимая пълен резил в Украйна. Млади необучени наборници в танкове на които им свърши горивото и вътре пакети с храна best before 2015. Принудиха се да крадат магазини и кокошките на хората. Бронирани жилетки без металните плочи ц ц ц тотална корупция в армията. *** за зеле не струват в момента на терен. Ако аз бях Путин щях да застрелям половиния Генщаб. Добре че са ракетите и далекобойната артиерия да отсрамят малко положението и да покажат че нещо се гърми там.
184
6
 
3
 
! Отговори
В. преди 2 години
Особено внимание на футболния национализъм. Неслучайно подмениха световната и европейската футболни асоциации. Суб-държавата Украйна получи домакинство на форум и то заедно с колонизатора Полша. Неслучайно нейни отбори са бутани да имат успехи на европейско ниво. Да не говорим за Тенисът, МОК и разните псевдо допинг скандали. Фалшив спорт, фалшива реклама на фалшиви общества.
183
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си пълно куку да вземаш ежедневните пропагандни глупости на киев и бандерите за истина.
182
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 214 Македонската "нация" е създадена от руснаците с помощта на сърбите, и е базирана на анти-българизма. Това е добре документиран факт: как е създаван Македонския език от 4ма руски лингвисти, как сърбите са го налагали насилствено в училищата, как са били избивани българи от просръбски националисти и тайните служби на Тито и пр.Русофилите сте във всеки смисъл на думата ***. Нямате свян да вредите на България, да фалшифицирате историята й в полза на враговете и подтисниците й.
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремля кяза, че бил много зает покрай войната и за това не се показвал.
180
4
 
6
 
! Отговори
хахахааааааа..... преди 2 години
мечтите на хохолите
179
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 214. Такава македонска схема има само в главата ти!!!! Прочети книга по история! Фейсбук не е книга по история!
178
3
 
11
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
му е прилошало като е видял какъв гладен башибозук е великата им армия - събран от сибирските казарми, Сирия и Чечня
177
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Схемата за създаването и появата на украинци и украйна е точно същата схема, чрез която се създаде Македония и македонците. Тази схема за препрограмиране на населението в определена територия е разработвана в Австро-Унгарската империя, за преформатиране на етническите руснаци там - русините. После е ползвана от Полша, за ополячване на хора в новополучени територии и в Украйна.
176
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 212 "Мой човек, това че си необразован е в резултат от скапаната ни образователна система." Няма по-голямо доказателство за провала на "великата" образователна система преди 89та от самите русофили: смесица между абсолютна неграмотност, липса на качества, логическо мислене и пр. Те затова са и на тоя хал де.
175
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За жертвата на "образователната реформа", която с такъв апломб пише за "жертвите в катинската гора". Мой човек, това че си необразован е в резултат от скапаната ни образователна система. Но това, че бъркаш село Катин в Белорусия с прословутата "катинска гора" която поляците превърнаха в своя любима тема, не означава, че няма такова село. Там украински бандеровци убиват всички, част от хората изгарят живи. Същото е положението и със 120 000 избити от тях поляци. Образовай се малко.
174
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГРОБАР Влезеш ли в клип, дори от заседание, някои знаят точно в коя сграда си, на кой етаж, коя стая /ляво или дясно/ Ставаш цел за някой, а това си е главнокомандващ все пак. Кадър от болница, горе-долу същата работа.
173
3
 
1
 
! Отговори
Вас преди 2 години
Бати многословния *** ..спри се бе , човек
172
4
 
3
 
! Отговори
До 198 преди 2 години
Хаха Дори *** се отказа от денацификация и тем подобни Глупости :) :) не виждаш ли че преговарят с зеленски. Като влезеш с шутове и оръжия в нечия къща не преговаряш а налагаш и изискваш. Искаш преговори като ти набиват канчето и не можеш да направиш нищо :) :) САЩ да не преговаряха с Садам :) :) :)
171
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Русия действа както терористите и убийците от "Азов", "Десен сектор" и останалите неонацистки организации, Украйна ще бъде сравнена със земята за броени часове. Но в случая руснаците настъпват бавно и премерено, за да има възможно най-малко жертви. Фашистите обаче зоват за още оръжие, за да може операцията да продължи максимално дълго, а от всичко това печелят господарите им от ФАЩ.