Зеленски иска да говори на церемонията по връчването на "Оскар"

Не е ясно дали изказването му ще е на живо
183
Зеленски иска да говори на церемонията по връчването на "Оскар"
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски водел разговори с Академията за кинематографично изкуство и науки на САЩ, връчваща наградите "Оскар", да говори  по време на наградната церемония по-късно днес, съобщават вестниците "Ню Йорк пост" и "Дейли мейл".

Още по темата

Източници казаха, че се обсъждало кратко изказване на Зеленски. Не е ясно дали то ще е на живо или ще е предварително записано. Според източниците имало и дебати дали "Оскарите" да останат аполитични, докато в Украйна бушува война.

Засега американската Академия не е коментирала твърденията. Телевизия Ей Би Си, която ще излъчва шоуто, също не е направила коментар по темата.

Американският актьор и режисьор Шон Пен пък призова за бойкот на американската Академия, ако Зеленски не бъде поканен да направи изказване по време на церемонията за "Оскарите". В интервю за Си Ен Ен, дадено от Полша, където е в момента с неправителствената си организация, оказваща помощ на украинските бежанци, Шон Пен каза, че ако Академията е решила да не включи в програмата на церемонията украинския лидер, "това решение би било най-срамният момент в цялата холивудска история". Пен заплаши, че ще унищожи своя собствен "Оскар", спечелен  през 2008 г. за най-добра мъжка роля във филма "Мляко", ако Зеленски не бъде поканен да се включи в церемонията, съобщи "Холивуд рипортър". /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 106......Ако ми разрешиш, ще преправя началото! Ревльото, шафьорче на Историческия Трабант, Крадлата с кремчето, бивша любовница на Пешо и Со, бивша комунистка, после посланичка.... Така е по-добре, по-точно! Мерси!
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 118-------Ти какво, мислиш си, че плашиш някого, Ггооввнийо?
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шон Пен а какво се мисли? Обикновен карагьозчия, а си въобразява, че е фактор в световната политика!
134
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Едно бутафорно ***,ще произнесе бутафорна реч пред бутафорна публика на измислено награждаване,организирано от дД.жендъри от всякакъв евро.
133
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евреина Зеленски може да говори на Оскарите, щото връчването им си е еврейски празник. Другите не ги касае.
132
0
 
1
 
! Отговори
волк преди 2 години
фашист няма да ти дам въздох ТОЙ ИСКА ОСТЪР НО--????
131
1
 
21
 
! Отговори
според мен преди 2 години
Ами след като го отрязаха за нобеловата награда за мир, сега ще се пробва за оскар за най реализтична роля в цирка режисиран от САЩ!
130
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Касапинът в Кремъл е готов с поредната си подлост и провокация... Затова Шойгу и Герасимов са отстранени и вероятно убити. Задействан е сценария от Чеченската война. Ще има инсцениран терористичен атентат в Русия.
129
12
 
8
 
! Отговори
само питам преди 2 години
Кое беше това украйна? Я, я посочете на картата?
128
8
 
13
 
! Отговори
Изненадан преди 2 години
Я, това полово неутрално наркоманизирано същество отново е в ефир? Няма ли кой да го калибрира или кинджализоса?
127
8
 
13
 
! Отговори
Оскар за Зеленски преди 2 години
Зеленски заслужава да е номиниран за Оскар, а не само да държи реч. Такова изпълнение не съм виждал във филм досега. Перфектен!
126
12
 
5
 
! Отговори
Пир по време на чума преди 2 години
Вече съвсем заприлича на цирк всичко. Лошото е, че докато Зеленски прави шоу и се кипри на Оскарите, а Путин вдига подкрепата сред *** в Раша, на фронта умират реални хора. Животът на стотици хиляди, а може би вече милиони украинци и руснаци е разрушен. Стотици хиляди руснаци също стават бежанци, заради тази война и ограничаването на свободата в Рашата.
125
3
 
9
 
! Отговори
само питам преди 2 години
Този още ли не са го Калибрирали?
124
3
 
11
 
! Отговори
САЩ преди 2 години
направо да си го назначат тоя клоун в Холивуд, да сдава управлението, Украйна да си върне руската същност. И така Путин ще поправи грешката на болшевика Ленин. Междудругото октомврийската революция е субсидирана от богатите евреи- банкери Ротшилд.
123
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
на този креслъо няма ли някой да му каже ,че не всички се случва както той иска. Много нагъл.
122
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски заслужава Оскар за най-драматично и продължително скимтене
121
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то къде на друго място да говори клоун-двроджендърска под лога?
120
3
 
17
 
! Отговори
Холивуд преди 2 години
Всичките му изпълнения дотук са заради Оскара, но заслужава Златна Малинка. Накрая да не вземат да се объркат и да му дадат Нобел, тогава егаси цирка.
119
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера ми се обади, искал да говори и докато вечеряме със семейството. Казах му да престане да ме тормози, той каза да съм му бил пратил самолети, защото печелил войната...
118
4
 
16
 
! Отговори
Шон Пен преди 2 години
Не само Шон Пен е в Полша, ами и зеленчука от един месец се крие там. Айде дайте му трибуна на Маскарите, че да знаят братушките где искат ево.