Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война
31 мар 2022 13:28, Петя Славова
227
Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише "Сън".

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война". Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предсказали, че Владимир щял да спаси света от лошото, а после се оказало че не е Владимир, а Володимир и не от лошото, а от zлото.
87
2
 
2
 
! Отговори
Крачен грънатник преди 2 години
Шъ пада бомбата. Вудуродната.
86
3
 
11
 
! Отговори
Падането на долара преди 2 години
Си е направо като 3-та световна за независимост на всички колонии!
85
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си слабоумен за да вярваш на подобни простотии.
84
1
 
21
 
! Отговори
БОМБА В ПИК преди 2 години
Тоя сайт почна да прилича на ПИК
83
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо за Зеленски няма ли днес?
82
1
 
17
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Не можа ли да го предскаже преди да започне войната ами чак сега месец след нея?
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За цената на БигМак след войната казал ли е нещо? Очакваме да е в рубли
80
2
 
7
 
! Отговори
до вагинист преди 2 години
Баба ти Ванга провидяла, че и други няма да ги бъде без Русия. Не само българите.
79
3
 
12
 
! Отговори
Простотии преди 2 години
Пълни пpocтотии. Още преди 2 години сериозните анализатори у нас казаха, че ако Демократите спечелят президентските избори, ще има война в източна Европа. Колкото до петимата министри - гледайте Делници от вчера, където Марков каза в прав текст, че ПЕТИМАТА МИНИСТРИ ИМАТ ДАЛАВЕРА С ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОРЪЖИЕ У НАС ОТ ДАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА КАТО ПАРИ - ТОВА СЕ КАЗВА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ПЕТИМАТА.
78
4
 
4
 
! Отговори
Ванга е по-точна преди 2 години
И по-малко за свободно тълкувание.
77
1
 
9
 
! Отговори
D преди 2 години
и 2000г чакахме края на света пък не дойде.
76
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън дрън .Глупости предвидел не е необходимо някой пророк да предсказва очевидното.А то е,че САЩ и ЕС няма и не и не искат да отстъпят лидерските позиции на друг със зъби и нокти ще драпат само и само да са на власт.За това е твърде вероятно да започнат война за да си гарантира лидерството те няма да отстъпят защото ще загинат ако не са господари.Тяйната гибел е предизвестена.
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, # 67 За един генерал о.р. ли говориш, който иска МС да даде оръжие на Украйна по решение на НС? Ама нито той, нито Нейнска и петимата бивши министри на МО не искат техните синове и дъщери да отидат да се бият в Украйна на страната на Зеленски, доброволните полкове и батальони Азов, Десен Сектор и др.! Да ходят да се бият други, баламите или счупи глави, нали?
74
0
 
16
 
! Отговори
НОСТРАДАМОС преди 2 години
ДНес предсказах че вчера съм ял боб !
73
4
 
6
 
! Отговори
Нострадамус позна преди 2 години
че Киро харварда и Кокоре всяка сутрин акат изхвърляйки токсини от себе се! Заедно с тях акат и Гугълката Льоня и хиляди харвардии,които обязфиха народа ца! Но Нострадамус не позна къде стаеа това акане- а то е върху ...главите ни! Промяната дойде! Хак да ни е..
72
3
 
18
 
! Отговори
Логичен Гадател преди 2 години
Следващата световна война ще стане тогава когато САЩ започнат да обедняват значително !
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешен народ. Абсолютно непорасъл чичовец, по вазовски! Ако не го каже кабалата или някоя врачка, събитието няма да се състои...Войната по всички критерии и показатели е неизбежна! Има дълбоки, непреодолими икономически, финансови и политически причини. Капитализмът е в криза. И кой иска повече от всички тази война, на кого е жизнено необходима за оцеляване, е повече от ясно. И това няма нищо общо с фили или фоби. Има неумолими закони, като във физиката!
70
5
 
6
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 2 години
А баба ванга "святата пророчица" не е ли предвидила нещо за българите дето ке пребъдат с помощта на русия?
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Топ журналистика ! Топ новина ! Боко може да всякакъв ама поне много хубаво си ви нарече "***"