Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война
31 мар 2022 13:28, Петя Славова
227
Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише "Сън".

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война". Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
5
 
! Отговори
Джендю преди 2 години
Нострадамус предсказа, че днес ще ме цепят и факсинират едно много корави момци в Южния Парк, към 21:45.....?! Много съм му благодарен!
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лично аз ги нямам записите има си ги който ги е записал, иначе лично мнение вярвам във това че Ванга е предричала определени неща защото мои роднини са ходили при нея за конкретни неща и както ги е казала така са станали и е казала неща от където няма информация как да ги знае, но това си е лично мое мнение не ангажирам никого и другото което е че Ванга казва че Слава Севрюкова е по голяма от нея... а тя казва че Света Стойна е била и от нея по голяма пророчица така че всеки сам си прави изводи
106
0
 
2
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Кралската сграда ..... Ех кралице Елизабет ..... божествен огън ще те озари.
105
1
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Ето как се правят предсказания в дейстителност: https://youtube/watch?v=ljqVC7jVx90
104
3
 
7
 
! Отговори
ВТФ??? преди 2 години
"Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля." Какво общо има това с Украйна. Там до седмица-две войната ще приключи. Путин минава на план Б - избива Азов, прочиства двете проруски "републики", свързва ги с Крим и толкова. Руснаците мислеха, че Киев ще падне лесно, а украинците няма да се съпротивляват, но сгрешиха.
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От такива статии хората ще решат че Нострадамус е някакъв дребен мошеник. Имайте предвид, че никой не успява да тълкува стиховете му за в бъдеще. Има наставяне на събитията спрямо стиховете, но след като са се случили.
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо за бай мюмюнь от Бешавлии не е ли казал? Как е пропуснал? Каква загуба...
101
11
 
6
 
! Отговори
До 116 преди 2 години
Да бе тия СССР-ки пропаганди не ми ги пробутвай тука! Ванга абсолютно никога не е казвала, че трябва да бъдем с Русия, а по-скоро е казвала, Русия да не ни се меси и да ни остави на спокойствие. Дай ми запис или някаква информация за това? Нямаш? Ами щото не е истина.
100
0
 
7
 
! Отговори
Анти Тяло преди 2 години
Пълни глупости... измислици премислици...и да стане така, не е защото Нострадамус се е напил и му се е превидяло!!!
99
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванга е казала за Володимир, а не за Владимир! Предсказанието й се сбъдва!
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нострадамус не споменава кога ще се случат събитията за които споменава.
97
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ама Ванга 70 години го има документирано като казва за Славата на Владимир и че ще владее света и че България трябва да е с Русия. Както и за Курск предсказанието е на 100 процента казано записано и сбъднато както и за Сирия... Ванга ги познава нещата за Нострадамус незнам...
96
2
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Деееба френското му коппеле!
95
2
 
7
 
! Отговори
КАП преди 2 години
Само че, Нострадамус казва, че ако хората се отнасят към предсказанията му сериозно, могат да се избегнат много беди, войни и страдания, нищо, че ги е предсказал. Четете го!
94
1
 
9
 
! Отговори
ахаха преди 2 години
Горкия Нострадамус, човека преживе е направил няколко прогнози, ако му се видят небивалиците в дневниците, досега да е имало 5 пъти край на света. Какви световни войни ви гонят :ДДД
93
1
 
4
 
! Отговори
До D преди 2 години
Не се притеснявай, въпросът не е дали, а кога. Засега мога да ти кажа кога най-късно - брой едни 5-5.5 млрд години от днес и като ги преброиш, Слънцето ще е еволюирало от жълто джудже в червен гигант с размер отвъд земната орбита. =========== Разбира се, за толкоз много време има и други опции...
92
2
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
Кой плаща да се пишат всичките тия глупости?
91
1
 
9
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Нещо за тотото няма ли?
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами като е предрекъл всичко това ,защо никой не работи в тази посока по отрано, за да не се стига до войни? Стане ли нещо веднага почвате я с Ванга ,я с Нострадамус ,но никога навреме ! Хората достатъчно са стресирани,за да ги довършвате с някакви измислици!
89
1
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
И ние в нашто село си имаме един последовател на тоя астролог бе-Петко Джамината му викаме от малък още. Като играехме на джамини и той все ми взимаше моята, поглеждаше я на слънцето и викаше-Ти като се прибереш бой ще ядеш! И винаги познаваше бе...То аз всеки ден бой ядях, ама и той си познаваше де.Та сега, като изучавахме творчеството на родната журналистика, Петко извади една джамина, погледна през нея и рече-Скоро, къде 23 година, вестници ще горят и *** ще скубят...Кво е туй-хич незнам!