Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София

Демонстрацията е под надслов "Ние не сме неутрални"
7 апр 2022 13:15, Петя Славова
387
Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Под мотото "Ние не сме неутрални" граждани е събират на мирно шествие тази вечер в София, предава Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите настояват страната ни да окаже военно-отбранителна помощ на Украйна. Повод станаха свидетелските кадри за убийства на цивилни граждани след изтеглянето на руската армия в украинския град Буча.

Началната точка на шествието е храм-паметник "Александър Невски", след което демонстрантите ще преминат през Руския културно-информационен център, където протестиращите ще оставят стари обувки в памет на жертвите.

Шествието ще завърши пред паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: Bulgaria ON AIRмирно шествие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 218Неутралитет означава и чуждия посланик да не ти говори нагло и да те учи на тяхната измислена история от 80г. Тея бооклуци специално са на 80г 100г. Царска Русия е друга работа.
189
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами да излязат и други граждани и да им късат плакатите и знамената като в чехия , тия са нахални като лгбт и малко на брой
188
8
 
28
 
! Отговори
аз преди 2 години
Неутрални не означава русофили или русофоби, американофили или американофоби, украинофили или укрофоби. Означава българофили, трезвомислещи и пазещи интересите на България. Тази война не е наша. Да не се бутаме в нея!
187
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Biki Аз, пък искам всички путинофили, които обичат Путин и путиландията повече от България и работят за вкарване на България в евразийски съюз да отидат да живеят в путиландията. Дано, ама на дали, кърлежите са свикнали да смучат...
186
6
 
23
 
! Отговори
Чемодан, вок*** Киев преди 2 години
Да не забравите да стоварите отново 10к украинци , които всъщност говорят на руски и да не забравите да развеете гордо само украински знамена. Типично платено и организирано събитие от просто киро и компания. Същият каза на американците, че 84% от българите не искат да даваме оръжие на Украйна. Сега сами си направете изводите, кой всъщност е на този протест.
185
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обиди и неологизми са изпълнили коментарите на привържениците на евроатлантическите неолиберали.Не изтъкват никаква основателна причина за защитаваната от тях позиция.Дали живеят в България и знаят ли как мирише войната ? Едва ли.
184
14
 
5
 
! Отговори
ЗА ПОБЕДА НА УКРАЙНА преди 2 години
ЗА ПОБЕДАТА НАД РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ И СОЦ-РОБИЯТА , ПРИВНЕСЕНА ОТ РУСИЯТА!
183
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че не сме неутрални. Всяка вечер минавам близо до опашката за вход в посолството на ул. Боряна с надута докрай "Вставай страна огрмная" или "Катюша" която е наред в плейлиста.
182
17
 
4
 
! Отговори
876543210 преди 2 години
Кога ще съборим ***???? Има решение на СОС, до кога ще търпим паметник на човеконенавистния агресор в центъра на София???? А, митрофановица, кога ще я изхвърлите от България, тя достатъчно о-а-ка пейзажа с гнусното си присъствие и гнус-ните си изказвания срещу българите и България!!!!
181
4
 
22
 
! Отговори
Виготура преди 2 години
Войната не ще шествия, иска войници и оръжия. Всички, които не са неутрални, а са за Русия, или Украйна да се въоръжават и да заминават да се бият за убежденията си. Иначе сте долни лицеммерии двете страни. Ако не можеш да си защитиш убежденията с живота си, значи нямаш убеждения.
180
23
 
7
 
! Отговори
ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДИТЕ преди 2 години
ЗА УКРАЙНА!! ...ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКОТО РОБСТВО И ЗАВИСИМОСТ!
179
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гeй парада не е ли подранил нещо?
178
9
 
12
 
! Отговори
Тенгриянин преди 2 години
Аз съм напълно разочарован от русофилите и русофобите! 30 години: "лалалалалала", дърдорене и гато дойде времето да се действа, какво? Шествия... Къде са вашите дела, г-да в подкрепа на вашето филеофобство? Хм? Защо не сте на фронта, всичките? Ние, нормалните български мъже имаме други задачи сега, как да утешим украинките, останали сами и да са опрайм с ревността на нашите жени, че ги утешаваме!;))) М-да;))) А, вие: марш по фронтовете! Шествия... Бездарници! Страхливци! Мекотели!
177
19
 
6
 
! Отговори
ПУТИН Е СВи НЯ преди 2 години
ПОБЕДА ЗА УКРАИНСКИТЕ ГЕРОИ!!!!!
176
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От площада-направо на фронта.
175
12
 
5
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
"Z"-- това сте ла""нарите на България...ха,ха,хааааааа....НИЩО НОВО!.....КАКТО ВИНАГИ ЛЕЖЕТЕ С НАСЛАДА РУСКИТЕ ***!!!
174
6
 
6
 
! Отговори
Пак до германец преди 2 години
И коя е ,,правилната " страна ще е добре да обясните.
173
15
 
3
 
! Отговори
СЛАВА НА УКРАЙНА ! преди 2 години
"3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ" ЗАЕДНО С ДЕСЕН СЕКТОР , СЛЕД ПРЕВЗЕМАНЕТО НА КРИМ , ИДВАТ ПАК В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ПОТЪРСЯТ СМЕТКА НА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ИЗ ПРАЖНЕНИЯ РУСОФИЛИТЕ....
172
3
 
16
 
! Отговори
До германец преди 2 години
Ако обясните какво е това путинопитек и антиваксър би било добре.Още по- добре би било да се обосновете какви ползи има за България и българите взимането на страна в конфликта между Русия и Украина.
171
2
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Кой е организатор на това "събитие" ?" -- ЕльОмеНатИТе :)