Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация

Щяло да има демонстративен разстрел на мирни граждани в Одеса
19 апр 2022 15:40, Нели Христова
269
Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация
Снимка: БГНЕС

Украйна се готви да преоблече едно от подразделенията на СБУ като руски военни, които да извършат демонстративен разстрел на мирни граждани  в Одеса. За този сценарий предупреждава Руското посолство в София на страницата си във Facebook.

Ето и пълния текст:

Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна:

Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.

С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.

Снимки и видео от тази акция с уж "безчинствата на руснаците" за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.

Подготвяната се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.

Предварително предупреждаваме страните от "цивилизования Запад" начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
10
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Чакайте бе, хора. Каква е тази препирня тука? От руското посолство лъжат. Нали укропите преди два дни бяха вече под Москва и бяха избили всички руснаци, които бяха стъпили на тяхна земя?
134
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искат война, и руснаците отдавна го казват, че ще има провокации. Украйнците, които се бият там си знаят съдбата и са решили- след нас потоп! Не са познали, и в западния свят спряха да им вярват, много пишат за това вече в медиите им. А хората в коментарите си пишат, че това което се случва е най- доброто за човечеството сега. Наситиха се на лъжи и демагогия.
133
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки, който се кефи на Русия, да хваща влако за Сибир. Аре тръгвайте кучета..
132
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе я се огледай, пич. България е 1:1 с Русия, пълен комунизъм. Добре, че живея в Кипър. Жал ми е за Вас. А тея дето подкрепят *** са с едноцифрено IQ, като всеки руснак.
131
11
 
13
 
! Отговори
Така.... преди 2 години
Лека полека целия свят както "подкрепяше" Украйна...почва да се обръща срещу тях... включително и медиите !!! И кво се оказва ...че без ресурсите на Русия и Украйна .... Европа започна да се задъхва яко за два месеца само....
130
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези започнаха все по-нелепи лъжи да измислят.
129
7
 
8
 
! Отговори
До 142 преди 2 години
Ти пък кога се видял комунизъм? Да не си на 95 години, репресиран и да псуваш тук. Излез от Междузвездни войни, че като дойде 3-тата сега, няма да има къде да се скриеш.
128
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кучетата руски вият, лаят през оградата на Нато. Мааамичката ви. Иде краят на комунизмът.
127
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СССР се разпадна заради злоба и милиони локално убити от КДС и техни хора. Явно не са взели поука от историята. Русия се разпада. До 5 години никой няма да има желание да учи руски език или да купува газ и нефт Урал.
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 135.Сега руското канче е с номер 131. Трийнаха комемтар и номерацията отиде у ряката. 132 не е рашън.
125
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога руснаците са лъгали, че да не им повярваме и сега?
124
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
132 Таварищ днеска Азов наистина са направили рейд, за да ви набият руските канчета- гледай видеото- Азов контраатакува" в Телеграм- милиони вече го видяха! Погледни и колко са ЛАЙКОВЕТЕ, ще се отчаяш!
123
11
 
16
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Пишеха московците , че коритото Мацква потънало в силна буря по време на буксир.Хайде прегледайте снимките и кажете има ли нещо от това.Същото беше и с Курск, Бог да прости момчетата тая лъжлива пропаганда уби хиляди.
122
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има само два варианта за някои пишещи тук- Първо да са дълбоко заблудени от руската неонацистка пропаганда или Втори вариант да са сериозно душевно болни, зада разказват измислени сюжети на " убити", " насилвани" руснаци от батальона ( по тово време) Азов. Никой никъде не е видял дори едно доказателство за подобни " разправи" и " убийства"... ако имаше ( извън руските болни мозъци) първо мейнстрийн медиите щяха да ги разпръснат по света- примерите са милиони в това отношение!
121
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 132 И, разбира се, ти вида това от персоналния си сателит в космоса))))) Смех!
120
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
19.04.2022 - краят на бендеро-нацисткия "Азов". Бендеро-нацистите излязоха от подземията на "Азовсталь" и се предават на групи.
119
10
 
11
 
! Отговори
До 126 преди 2 години
Вярва се само на хора, които са били Лично там и са лично потърпевши. И го докажат.бТвоята алея е стар фейк, как да ти вярва човек. И защо гледаш путински промивки? Всеки може да пусне в тубата какво ли не? Това не значи, че е истина. След войната *** там да ти разкажат и покажат. Дотогава не се кълни над Библията. Грях е.
118
11
 
11
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Бегат преди ветаро. Знзят какво са направили. Русомахи.
117
8
 
14
 
! Отговори
Митрфаноглу преди 2 години
Да ви предупредим, че ако има избити украинци при нашите бомбардировки, то не са от нашите бомби...
116
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123 Не съм гледал такива видеа,но да речем,че е истина. Първо-кога са заснети. Преди кражбата на Крим от руснаците и съответно появата на омраза към тях или след това. Нормално е националисти да нападат руснаци след тези истории и да търсят и убиват отцепници които са готвели отделяне на Донбас и Луганск. Никой не се събужда с мисълтта "абе я днес да убия няколко човека,че ми е скучно". Винаги има причина за убийство