Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника

Не искаме Москва да може бързо да се възстанови, заяви Лойд Остин
25 апр 2022 13:37, Анисия Иванова
286
Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника
Снимка: БГНЕС

Украйна може да спечели войната с Русия, ако разполага с добра техника, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин след съвместно посещение в Киев с държавния секретар Антъни Блинкън, предаде Франс прес.

"Първото нещо, за да спечелиш, е да вярваш, че можеш да спечелиш", подчерта Остин пред медиите след завръщането си в Полша. "И те са убедени, че могат да спечелят", добави той, визирайки украинците.

"Те могат да спечелят, ако имат добра техника, силна подкрепа", добави министърът на отбраната на САЩ.

Още по темата

"Искаме да видим Русия отслабена до такава степен, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна", заяви Остин пред медиите след посещението си в Киев. "Тя вече загуби много военни способности и за да съм откровен, много войски, и ние не искаме тя да може да възстанови бързо способностите си".

Русия не успява да постигне военните си цели в Украйна, а Киев бележи успехи, заяви пред медиите и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън, цитиран от Асошиейтед прес. Той даде за пример изтеглянето на руските войски от Киев, за да се фокусират върху Донбас.

Украинското президентство публикува запис на срещата между Блинкън и украинския държавен глава Володимир Зеленски. В него държавният секретар похвали "изключителната смелост, лидерство и успех, който постигнахте, отблъсквайки тази ужасна руска агресия".

"Свикнахме да ви виждаме на запис по света, но е прекрасно, хубаво е да ви срещнем лично", добавя Блинкън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как си представяш армията на 140 млн. Русия срещу тази на 37 млн. Украйна и едната с няколко хиляди ядрени заряди срещу нула такива на Украйна? Целта на САЩ и НАТО е обезкървяване на Русия и сетне лесна война срещу нея, но въпреки че президент Бай Дън е Деменция има военни,които знаят, че Китай няма да пропусне ситуацията САЩ срещу Русия, за да се намеси срещу беззащитната тогава Америка.Представяте ли си 1,5 милиарда много добре въоръжена държава срещу 300 млн. кравари?Затова САЩ засега мълчи
224
1
 
1
 
! Отговори
Срам и позор преди 2 години
Водещи наглата война против Русия,БЕларусия и Украйна от САЩ са недоволни че не са доставени ан Украйна супер модерни оръжия.. ПРИмерно те чакаха да се ликвидира цялата бронетанкова съветска техника навлязла в Украйна по тхяна заповед предадена до ПУТИНЧОВ.. Вместо това напомпани с американски спец наркотици и микро импланти ползващи относително стара руска техника показват как убиват хиляди славянски православни Войни в украински танкове и БМП..
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има само един Остин, и той се преструваше по-добре на ринга от теб
222
1
 
2
 
! Отговори
джо преди 2 години
Те Украинците ще "побеждават" докато Руснаците стигнат до границата с ЕС и молдова. Даже и след това.....
221
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само си пишем глупости и се караме , заради чужди проблеми. Аз обичам България и не ми пука за Русия и Украйна! Мир на всички!
220
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е, че Русия изгуби войната. Останали са няколко групи от по 10 - 20 хиляди руски войници, които в следващите два, три дни ще бъдат пленени или ще се предадат... От 27.02 чета и слушам как утре руснаците ще се предадат, ще клекнат.. милиарди пари се бутат в конфликта. А у нас украински бежанци станаха трафиканти на бежанци от Афганистан - понеже не ги спират КАТ и МВР бизнеса цъфти. И дарете по една заплата, щото ще ви я вземат принудително. Честито!
219
3
 
0
 
! Отговори
превзеха ли цеха за преди 2 години
винкел, или имат нужда от още няколко месеца монголоидните рушкиФашизоиди.
218
1
 
2
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 2 години
1 Russian Ruble equals0.013 United States Dollar.....вансеремУс.
217
6
 
7
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Аидееее Украйна ще е пред Москва...ще им се на натовците ,толкова милиарди наляха в тая Украйна а то пък взеха руснаците ,че я запукаха .....и ще я опухат няма майтап .
216
10
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Само зомбираните пропутински слуги с промити мозъци не виждат,че Русия вече загуби войната.Когато целият свят е против теб,няма начин да спечелиш.
215
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме да видим Русия отслабена до такава степен, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна . . . . . . . . . . . Ето тоеа е, което искат, разпарчетосана Русия и находищата под контрол на Щатите! България и така и онака нищи няма да получи, но при всички положения ще отнесе нещо, защото е близо до събитията! Но българските слабоумници или по точно умствено скопени парламентаристи дишат бързо от възбуда да ни въвлечат! Във всички случаи ще бъде по безболезния край на тази държ
214
6
 
3
 
! Отговори
Банка Антинари преди 2 години
До Анонимен 7"Доларът продължава да пада спрямо рублата. Факт."Смях! С един клик се вижда, че доларът не е бил толкова скъп от много години насам. ФАКТ!И, я *** да си обмениш тъпите рубли за долари да те видим, хехе.Ще си тикате копейките там дето слънце не огрява.
213
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези ..ди не спират да залъгват зиленския... И така до последния украинец.
212
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако така продължава снабдяването на украинците с модерно оръжие, накрая руснаците ще хвърлят атомни бомби. Американците го знаят много добре, но нали те са далече. Да му мислят европейците.
211
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от фалшиви новини Русия губи войната Украйна може да спечели явно е време да спрете с тежките наркотициии.
210
5
 
15
 
! Отговори
52 преди 2 години
Коя война губят руснаците? До края на лятото Украйна ще е превзета, а хунтата ще е търтила да бяга.
209
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
даааа,"АКО"...Нещо като :-"АКО беше баба мъжка,щеше да има на корема дръжка"..
208
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да Остин а ние ще победим Китай
207
1
 
6
 
! Отговори
Абата преди 2 години
Тоя па *** кво му разбира главата?
206
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия ще бъде унищожена икономически, ако не свали кремълския пcиxoпат и не тръгне по демократичен път...