Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен

Той е поредният източник, който твърди за заболяване на руския президент
17 май 2022 12:03, Нели Христова
393
Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин е "сериозно болен", твърди бившият британски шпионин Кристофър Стийл, който написа досие за Доналд Тръмп и предполагаема руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г.

"Със сигурност, от това, което чуваме от източници в Русия и другаде, е, че Путин всъщност е доста сериозно болен", каза бившият британски шпионин в интервю за Sky News в неделя.

Стийл обаче заяви, че не може да се определи какво точно е заболяването.

"Не е ясно какво точно е това заболяване – дали е нелечимо, терминално, или каквото и да било. Но със сигурност мисля, че това е част от уравнението", добави той.

Този коментар идва, след като американското списание New Lines твърди, че е получило аудиозапис на руски олигарх с близки връзки с Путин, който казва на западен рисков капиталист, че руският лидер е "много болен от рак на кръвта". Неназованият олигарх, чиято самоличност и глас според списанието може лесно да се удостовери, е записан да обсъжда здравето на Путин в средата на март.

Кремъл твърди, че руският президент е във форма и добре.

В записа се чува как олигархът казва, че Путин е имал операция на гърба, свързана с рак на кръвта му, малко преди да нареди инвазията в Украйна, която той нареча "специална военна операция".

Олигархът добави, че президентът е полудял.

Само дни по-рано украинският генерал-майор Кирило Буданов заяви, че руският лидер е тежко болен от рак и че в Русия се извършва преврат за отстраняването му.

В интервю Буданов каза, че освен рака, руският лидер се бори и с други заболявания.

Списание New Lines съобщи, че от централата на ФСБ - руската агенция за вътрешна сигурност - е изпратена "строго секретна бележка" до всички нейни регионални директори, която инструктира регионалните шефове да не се доверяват на слуховете за крайното състояние на президента.

Стийл, посочвайки спекулацията, каза: "Когато видите, че това се случва, си мислите, че вероятно е вярно. Така че, мисля, че има елемент от болестта му, замесен в решението за нахлуване в Украйна и неговото наследство."

Бившият британски шпионин заяви че дори Путин да е болен, все още може да е трудно за някой друг да окаже влияние върху подхода му.

"Като цяло има много малко хора, които са готови да се противопоставят или да спорят с президента Путин… Мисля обаче, че има дисидентски гласове, противоречиви гласове, хора, които му казват, че това е катастрофална война, особено за икономиката , и тя няма да се развие добре за Русия. Можем само да се надяваме, че това ще доведе до някаква промяна на политиката или дори до промяна на режима с времето."

Езикът на тялото на Путин беше разгледан внимателно от експерти по време на честванията на Деня на победата в Русия миналата седмица, след като се появиха спекулации за здравето му.

Те стигнаха до заключението, че подпухналостта на лицето му и нестабилната му походка може да подсказват, че той е използвал някаква форма на лекарство за заболяване.

През април Путин беше видян неловко да се дъргжи за маса през целия 12-минутен видеоклип от среща, която имаше със своя министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комплексираното кремълско джудже така и не можа да го преживее това,че се е родило с малко пишле,поболя се и логично,че умре.
39
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако си прочетете публикациите, драги ми прехвърлячи на текстове, ще видите, че рамките на месец пишете рака на Путин 1. на стомаха, 2. на щитовидната жлеза, 3, на кръвта. Най-вярно в текста е, написаното, че не знаят.как да знаят, като човекът няма никакви външни признаци. За разлика от Байдън, който наистина е с дълбоки старчески ментални затруднения и се излага, излага и държавата си, която претендира за световно лидерство.
38
9
 
9
 
! Отговори
Лошо а преди 1 година
А нещо за превземането на покрайнините на Харков от Руските войски?!
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз знам от какво е болен Путин. Заболяването се нарича "Неудържима склонност за натискане на копчета в ядреното куфарче"!
36
10
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ами тои затова е шпионин обучен е да говори лъжи и да ги разпространявакои се хване на лъжите му ние в българия не се хващаме
35
7
 
10
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 1 година
Болен е!Има пъпки погъзъ!
34
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кЪф е проблема , ще го замести друг Путин , нещо променя ли се ?
33
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Британски шпионин: Владимир Путин е сериозно болен...Стийл обаче заяви, че не може да се определи какво точно е заболяването.Мен ме избива яко на смях )))))
32
8
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
ПреЦедента от Германия :АЗ НЕ ИСКАМ С БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ДА СЕ УБИВАТ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!! А само да питам а с Руско оръжие могат ли да се убиват???????? Ако не бъдат спрени боевиките на болния ще продължават да убиват и украинци и българи .Това ли искаш ДРУГАРЮ държавен глава???????
31
5
 
2
 
! Отговори
Бум преди 1 година
Да ама Не,няма да дочака те....
30
10
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Колкото повече фашагите погребват Путин той става все по силен и бие запада...
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля се тази новина де е вярна
28
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да е болен не му личи за разлика от бай ви дън дето се здрависва с въздуха.
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък Борката е толкоз здрав, че ще му сърбате попарата десетилетия напред. Източно европейците му бяха трън в очите на арабо-майммунското гето.
26
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде де мре женския полов орган от Кремъл,че едвам се издържа вече.
25
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде де мре женския полов орган от Кремъл,че едвам се издържа вече.
24
0
 
2
 
! Отговори
Ади преди 1 година
До АнонименПрво ти, направи показно
23
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,искаим се на англосаксонците и от безсилие си измислят какволи не,но путин си управлява и завзема територии в украйна
22
4
 
7
 
! Отговори
www преди 1 година
Не виждате ли че е целия отекъл от кортикостероидната терапия, има евтоимунно заболяване, от типа на рака.
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко се връща в тоя живот дано да е вярно това