Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?

Кремъл крие смъртта му за да задържи властта
29 май 2022 15:00, Нели Христова
398
Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване - MI6, съобщава вестник "Мирър".

Според "Дейли стар" функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната.

Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския президент е влошено. Освен това за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.

Преди две седмици пък руски олигарх, свързан с Кремъл, разказа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял операция малко преди инвазията в Украйна.

Според бивш английски шпионин в последно време руският президент е бил много болен, а е твърде вероятно смъртта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди и, че изявленията на руския президент пред медии са били предварително записани, а пък на парада за 9 май в Москва се е появил двойник на Путин.

"Винаги има възможност той вече да е мъртъв. Но е невъзможно да разберем със сигурност", казва той.

Източникът на британския вестник подчертава, че още в миналото за Путин се е говорело, че е наемал свои двойници, които да изпълняват функциите му, докато е болен. Сега се твърди, че това прави и Кремъл.

"Неговите приближени се страхуват, че ако се разбере за смъртта му, руските генерали ще поискат войските да се изтеглят от Украйна", казва още той.

"Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и затова е от техен интерес да казват, че той е жив", допълва източникът на "Мирър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
3
 
19
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
Интересно, а може ли вече въОбще да им се вярва на западната преса(английската и американската). Те надминаха и Гьобелсовите люди, ОПС, пропаганда!
177
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да напомня-вчера Бойко беше велик и недосегаем. Днес е омразен. Същото ще стане с Русия. Сега е мноо ле, утре ще стане супер. Пропаганда, майна.
176
1
 
15
 
! Отговори
Понти преди 1 година
Ще ви се, ама надали! Путин ще надживее кралицата ви, виж тя има двойничка!
175
0
 
16
 
! Отговори
КопеЙка та преди 1 година
Е на ли истинския се беше гътнал през 2007 г Сега кой от двойници те му се гътнал
174
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега МИ6 всеки ден ни спускаше поверително информация, че Путин търпи поражение след поражение. Това явно е недостатъчно. Сега вече всеки ден ще бъдем информирани, че Путин е умрял.
173
0
 
12
 
! Отговори
пх преди 1 година
Мдаа.., качеството на Западните медии стигна дъното! -))) А, каква аналитическа и разследваща журналистика и какви журналисти имаше преди 2000 година..., направо провидци!!!
172
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Британското външно разузнаване MI6 отново изостава със събитията - Путин не само, че е мъртъв (от рак, отравяне на кръвта, алцхаймер и синя пъпка), ами астралното му тяло вече се рее в небесата, откъдето насочва руските самолети и координира атаките. Затова е толкова важно да продължат да се пращат още оръжия на украинците и да им се дават още пари, желателно - по 5-10 милиарда на седмица.
171
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Та такааа...триете, че Путин има двойници. Не е удобно за пропагандата. Обаче е факт. Засрамете се най-после. Света не е такъв какъвто изглежда.
170
0
 
13
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Ами сега кого ще свалят от власт?Нали имало масово недоволство?И за какво получават заплати,ако работата е свършена от украинските вуду кукли с лика му?В тези служби не минават ли психопрегледи или вече са сигурни,че няма как работещите в тях да изпаднат дори в депресия?
169
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атентатори са от Ал Кайда и Ислямска Държава
168
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Фен- Само за публикуването на удобните и "правилни" лъжи и манипулации се плаща на журналистите.
167
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даа, също като рептилът с короната в UK.
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, туй "британско разузнаване MI6" като нашия Витанов, бе. Всеки ден самоотвержено изкача от някоя "новина", за ни държи добре "напоени" с правилната информация.
165
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес на 29.05.2022 г. бе извършен кървави атентата в Чечения даже и в Грозни
164
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хора, намалете кoката, даже не сте смешни вече
163
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пък може и да се е гътнал. Кой ли знае. Използването на двойници от страна на Кремъл ще е малоумие, която вярвам че в Кремъл са способни на такова малоумие. Общо взето, и да се е гътнал, и да не е хвърлил топа още, е ясно че руските войски ще излезнат от цялостната територия на Украйна; и се знае че с режима на Путин е дал фира, сега се чака физически да даде фира.
162
4
 
10
 
! Отговори
до 196 преди 1 година
Медиите лъжат че е от британските служби. Всъщност е от професионалния лъжец и манипулатор Кристофър Стийл. Бивш, корумпиран и компрометиран британски шпионин. Ножа в Украйна опря кокъла, и пропагандата не подбира средства.
161
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нелитоо, ай да са определиш - Путин умрЕл ли е или всеки ден търпи гигантски поражения в Украйна.
160
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** Христова от ден на ден все по-големи малоумщини превежда и ни сервира. То дори вече не е забавно, противно е. Така че, с цел душевна и морална хигиена, първо гледам кой е "автора", ако е Нелката - тегля една кратка и изразителна и не чета "новината" изобщо.
159
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Британското разузнаване е едно към едно с Британските учени. Върху думи като "може би", "вероятно" и "май открихме" се крепи цялата им логика.