Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?

Кремъл крие смъртта му за да задържи властта
29 май 2022 15:00, Нели Христова
398
Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване - MI6, съобщава вестник "Мирър".

Според "Дейли стар" функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната.

Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския президент е влошено. Освен това за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.

Преди две седмици пък руски олигарх, свързан с Кремъл, разказа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял операция малко преди инвазията в Украйна.

Според бивш английски шпионин в последно време руският президент е бил много болен, а е твърде вероятно смъртта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди и, че изявленията на руския президент пред медии са били предварително записани, а пък на парада за 9 май в Москва се е появил двойник на Путин.

"Винаги има възможност той вече да е мъртъв. Но е невъзможно да разберем със сигурност", казва той.

Източникът на британския вестник подчертава, че още в миналото за Путин се е говорело, че е наемал свои двойници, които да изпълняват функциите му, докато е болен. Сега се твърди, че това прави и Кремъл.

"Неговите приближени се страхуват, че ако се разбере за смъртта му, руските генерали ще поискат войските да се изтеглят от Украйна", казва още той.

"Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и затова е от техен интерес да казват, че той е жив", допълва източникът на "Мирър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
7
 
! Отговори
Нов епизод преди 1 година
на Джеймс Бонд?!? Дайте линк към трейлъра...
197
3
 
3
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
ДВОЙНИКА МУ БИЛ С ДВА СМ. РАЗЛИКА ТА СЕ НАЛОЖИЛО ДА ГО ПОДКЪСЯВАТ?
196
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия ме развеселиха чудесно за края на седмицата :)))))))))))))))))))))
195
2
 
14
 
! Отговори
натовски наивник преди 1 година
публикуване н а неверни факти за световен лидер е ясно доказателство че запада търпи тотален провал и им а психически растройств а пийте по една водка и с еуспокойте
194
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Публикуването на подобни продукти на нечия развинтена фантазия, вече говори за проблеми с психическото здраве и неспособност да се прояви здрав разум. Все пак трябва да има някакви критерии, според които да се отхвърлят откровените безумия, а както виждам безкритично и най-вече безмо-зъчно се публикува всичко. Ако в днесбг са горди с такива публикации, това говори много, много зле за тях като интелектуално ниво.
193
9
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Че то отдавна е двойник! Просто чукнете в Гугъл и на снимките е видно, че са различни хора! Но не ги е наемал! Имал си ги е още като са го назначили! Подготвян е отдавна! Всеки от по -старото поколение знае, че да извикаш някакъв полковник от Западен Берлин и да го сложиш начело на тази империя е невъзможно! Подготвян е отдавна за този пост, барабар с двойниците!
192
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бе объркали са се от МИ6, това е от новичока дето е дал на Навалин.... ама смешна пропаганда ингилизите, та чак да се чудиш как са имали толкова голяма империя смешниците...
191
6
 
10
 
! Отговори
КАТО 2 КАПКИ ВОДА преди 1 година
ПОДУЛ СЕ Е ОТ СТРАХ И ТРЕПЕРИ ЩОТО МУ Е СТУДЕНО. ИНАЧЕ СИ Е СЪЩИЯ, ЗДРАВ МОРЖ, ДЖУДИСТ, ХОКЕИСТ, РИБАР И Л...АР.
190
3
 
12
 
! Отговори
Очакван фейк преди 1 година
Фейковете на западната пропаганда трябва да вървят непрекъснато. Още откакво започнаха с фейка че Путин бил болен (а той има публични срещи всеки ден) вече естествено следващият фейк трябва да бъде, че вече не е той, а двойник. А с него се срещат хора, които го познават отдавна - например канцлерът на Австрия. Някой от тях да е казал, че не е Путин, а двойник? Не, нали.
189
2
 
8
 
! Отговори
БайХ преди 1 година
Тази статия е част от държавната дезинформация и информационната война. Същите неща които се заклеймяваха когато не излизаха от държавните органи спрямо ковид. Новинарските сайтове никога не са били място на толкова концентрирана лъжа колкото през последните няколко години
188
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин може и да докарат до някъде,но не могат да му възпроизведат гласът.По гласът ще го познаете.то и за Ким Чен Ун казаха че умрял и всички са в национален траур,ама ей го на,жив и здрав,и от горе на всичко изораща междуконтинентални ракети към другите континенти. А пък ,,Ми шест без десет гибек салдъ'' да се не изхвърля толкоз.
187
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин им раздвоява зрението на англосаксонците. Колко кал изсипаха върху Путин през годините, а той невъзмутимо ги опровергава пак и пак, и пак.
186
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Британски мечти
185
1
 
8
 
! Отговори
demolitor преди 1 година
Днес БГ за пореден път удариха в земята ПИК и ШОК хахахахахахахаххахахах
184
1
 
10
 
! Отговори
Без коментар преди 1 година
Версия на MI6:-----ХАХАХХАХАХАХАХХАХАААААААААААААААА............
183
1
 
10
 
! Отговори
дъ ге преди 1 година
НАДАЙ СЕ У ре на пияне Ми6...
182
4
 
26
 
! Отговори
ти да видиш преди 1 година
Ама това тия ли са МИ6 дето докладваха за химическото оръжие в Ирак... та за нема нищо разораха държавата и избиха милиони мирни орица.... после шляпаха глупости за англичока .... на тия вера никаква и добър ден да ти кажат гледай слънцето дали е на средата!!!!
181
3
 
13
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Байдън също може отдавна да е гушнал букета и функциите да ги изпълнява негов двойник. По принцип великите нации отдавна не се управляват от така наречените им "президенти", което много ясно пролича при измислената "пандемия" - Русия, Сащ и Китай лаеха като обезумяли за някакви "ваксинации", измисляха си някакви уж техни "ваксини" и в синхрон тормозеха чрез пропаганда, лъжи и заповеди своето население.
180
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е. ФСБ ползва двойник и смята да задържи властта в следващите сто години. Иска им се на западняците Путин да го няма, за да се настървят още повече в превземането на руските ресурси. Но не би!??
179
4
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Да проверят как пъйрди в движение.Ако пръйднята му дава силен ряз и изпъва краката назад, значи нищо му няма, здрав е. Обаче ако е радиоактивна тиха по терлици, значи е втасал, няма мърдане не е той.Който хване пръйднята му, ще стане от генерал на менерал. На Райбев вече му нямат доверие, да не се гласи.