Руски хакери публикуваха данни за стотици от СБУ

Разпространени са снимки, телефонни номера и дори адреси
1 юни 2022 11:12, Йоана Цонева
42
Руски хакери публикуваха данни за стотици от СБУ
Снимка: БГНЕС

Руската хакерска група RaHDIt публикува данните на 700 служители на Службата за сигурност на Украйна (СБУ). Автентичността на информацията е потвърдена пред РИА Новости от служител на руските специални служби.

Тя публикува информация за служители на СБУ със снимки, телефонни номера и дори адреси на местоживеене.

Още по темата
В допълнение към общата информация хакерската група разкри някои хобита на украинските разузнавачи, като хазарт, посещения на суингър партита и нетрадиционни наклонности. Така, според RaHDIt, един от анализаторите на СБУ е търсил сексуални партньори от мъжки пол в социалните мрежи. Няколко служители на СБУ се оказват суингъри. Други са имали криминални досиета за употреба и покупка на незаконни наркотици, предаде БГНЕС.

Както вече беше съобщено, в началото на войната групата RaHDIt хакна едновременно всички 755 украински правителствени уебсайта, включително уебсайтовете на местните власти в цяла Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
6
 
! Отговори
открито предложение преди 1 година
Предагам да поработят и върху обитателите на Дондуков 2, КН, Кирчо и Асен.
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не вземат да публикуват банковите сметки на Зелената фамилия?Що не публикуват къщата на родителите на Зеления в Израел? Един третостепенен актьор откъде толкоз пари? Нали Кирчо и ококорения му партньор искат закон за отнемане на имуществото на граждани без съд и присъда
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ауу каква ужасна новина ауу. Друго си е фaшиcти да преследват руски артисти и певци, това било "демокрация"
23
8
 
12
 
! Отговори
Зеления преди 1 година
Слава кокаини!
22
20
 
34
 
! Отговори
Illiana преди 1 година
Супер! Да стане на хората от цял свят, че Украйна не е цвете. Изцяло подкрепям Русия! Тя печели войната, независимо какви лъжи пишат по вестниците....тдб
21
2
 
5
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
И откъде разбра на какво вярва. Сряха ли интернета, хакнаха ли StarLink?
20
8
 
23
 
! Отговори
А преди 1 година
По-интересни са сътрудниците на СБУ. Не яките мъжаги гледащо строго, а възрастни хора, жени и въобще всякакви цивилни. Просто за проверка дали е вярно, че СБУ организират провокациите. Прехванати разговори, пратки с крадена техника в Беларус, преобличане с униформи на руската армия и ограбване на магазини, домове и т.н.От Азов вече си признаха, че са нарисували буква Z на военната си техника, за да измамят руснаците. Едва ли само на тях им е хрумнало.
19
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешници, и като им публикуват личните данни, какво. Трябва да повярваме на всичко което ще пришият към тях без доказателства ли. И между другото, кога ще спрат интернета на ВСУ на бойното поле. Или това не е приоритет за господина Рогозина?
18
13
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Анонимните нали заплашиха руските граждани да си теглят парите от банките иначе щели да ги прехвърлят на урките? Хахаха сладури, руснаците не поддават на блъф. И руските хакери са най-силните. Аре у лево
17
20
 
9
 
! Отговори
зер преди 1 година
вовките даже вече пресоляват манджата с гейташките измишльотини
16
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ко стана с тез безподобни западни хакери "анонимните" дет' заплашваха? К'ви са им постиженията? Да не са гушнали букета "анонимно"?
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината лъсна.
14
36
 
13
 
! Отговори
1 преди 1 година
И сега да ахнем от постиженията на тези руски бандити ли?
13
10
 
25
 
! Отговори
Radi преди 1 година
Западът не се интересува, че азовския батальон са чисти нацисти, на накой ще му пука, че някакъв разузнавач бил суингър... Голям праз.
12
0
 
18
 
! Отговори
Иван преди 1 година
суингър - такъв дето си разменя партньора. примерно мъж и жена отиват при друг мъж и жена и го правят кръстосано, единия мъж с жената на другия мъж и обратното.
11
31
 
8
 
! Отговори
Ван Ванич преди 1 година
Нека да повторя 7 -Нормално, нео-фашисткия режим с радост дори ще си измисли тези истории за хомосексуалността и суингърите. Има ли някой неразбрал, Русия е фашистка държава, това е потвърдено многократно.
10
2
 
33
 
! Отговори
pronto преди 1 година
Ауу, какъв шок за прогресивната либерална международна общност и техните партньори нацисти от Украйна! Не само те имали хакери и можели да играят мръсно, руснаците също имали хакери...
9
20
 
7
 
! Отговори
Шиши преди 1 година
Защо трябва да вярвам на хакери
8
10
 
32
 
! Отговори
ДДД преди 1 година
Браво Вова. Спасител на човечеството.Разби им илюминатската !
7
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бий нациста до дупка. Браво братушки, чакаме поредното ни освобождение!