Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат

Кои са 11-те неща, за които Кремъл не е виновен?
21 юли 2022 12:53, Нели Христова
502
Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев за пореден път постави под въпрос дали Украйна ще продължи да съществува като държава.

Медведев вече направи подобно изявление през юни. Коментирайки новината, че Киев иска да получи втечнен природен газ от САЩ с плащане на доставката след две години, политикът написа: "А кой е казал, че дотогава Украйна ще я има на картата?".

Днес Медведев публикува в канала си в Telegram 11 тези за това, за какво не е виновна Руската федерация.

Според бившия президент Русия не е виновна за това че:

1. Европейските глупчовци бяха цинично измамени от американците, като ги принудиха да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на ЕС.

2. Тази зима обикновените европейци ще мръзнат здравата в домовете си.

3. В Европа и САЩ инфлацията на хранителните продукти е най-висока от десетилетия насам.

4. Компаниите от ЕС и САЩ са загубили милиарди долари от инвестиции в Русия.

5. Американците са избрали за свой президент един странен дядо с деменция, който, забравяйки за отговорностите си, обича друга страна много повече от своята.

6. Градските луди, наричащи себе си лидери на ЕС, окончателно са загубили връзка с реалността и принуждават горките украинци да жертват живота си, за да се присъединят към ЕС.

7. Многобройни политически мошеници манипулират темата за възстановяването на държавността на Украйна в нейните бивши граници в очакване на нови военни поръчки и разграбването на паричните потоци, предназначени за киевския режим.

8. НАТО, противно на логиката и здравия разум, продължава да се приближава към границите на Русия, създавайки реална заплаха от глобален конфликт и смъртта на голяма част от човечеството.

9. След преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прекия контрол на колективния Запад, като вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.

10. В резултат на всичко това Украйна може да загуби остатъците от държавния си суверенитет и да изчезне от картата на света.

11. Украинските престъпници със сигурност ще бъдат съдени за злодеянията, извършени срещу народа на Украйна и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
7
 
1
 
! Отговори
кос преди 1 година
До Главен Рашист може да сте ***, за това сте по калъпи.
351
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам, ама леля Урсула и Шолци определено изглеждат доста разтревожени и са готови да дадат заден. Без газ ще останем ние, те ще си уредят въпроса, а на нас няма да позволят. Германия е най-големия потребител на руски газ в Европа и не могат да си позволят да се откажат. Останалото е приказки от 1001 нощ за лековерни.
350
15
 
4
 
! Отговори
Главен Рашист преди 1 година
Може да измрем, но няма да се спрем.
349
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Европа никой няма да мръзне, а в България изобщо... Кремълският пaпaгал Медведев нека гледа собствената си коч_на!
348
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашка обяви половината свят за врагове и вече разбира че ще бъде отрахана за това са тези опорки .
347
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой ти е казал че е виновна че ще мръзнем? Не си разбрал в кое е вината на русия щото си егоист!
346
7
 
7
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
От ден на ден се вмирисват все повече и повече. Скоро ще изхвърлят вси екстременти и конец фильма "Прашчай Рассия".
345
5
 
1
 
! Отговори
Кво става в Китай преди 1 година
На 9 юни Хонконг проведе изключително голям мирен митинг, така Областния съветник на Хонконг Чен Дзиуей става популярен за една нощ. На третия ден от протеста главният изпълнителен директор на Хонконг Кари Лам настоя, че няма да отстъпи, докато хиляди обкръжиха сградата на Законодателния съвет, където се обсъждаше нов законопроектът. Протестиращите хвърляха тухли и бутилки, а полицията използва сълзотворен газ. До вечерта на 12 юни Хонконг стана свидетел на един от най-лошите актове на насилие от десетилетия.Няма съмнение, че Движението на чадърите, което настояваше за по-широки демократич
344
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еле, пък новини от Китай хаха. Щяло му се на някой. Защо не и от Мали където фрачуля и глобалистките пуделу бяха наритани. Аа не тихо тихо, ще пишем след малйо че вагнер са там.
343
5
 
1
 
! Отговори
Кво става в Китай преди 1 година
Публикации от полицията в Хонконг, ясно показват въздействието на демонстрациите, в социално стабилен и един от водещите финансови центрове в света, което до скоро изглеждаше невъзможно в Хонконг: властите арестуваха повече от 6000 души и уволниха 16 000 души със сълзотворен газ и 10 000 гумени куршума.Докато осъзнаването на политическата криза се задълбочава и разделението се засилва, зад всеки обрат в заговора Китай винаги вижда злата ръка на чуждестранната намеса.
342
6
 
1
 
! Отговори
Кво става в Китай преди 1 година
Протестите в Хонконг са чуждата намеса казва Пекин! Преди няколко месеца китайски служител ме попита дали смятам, че чужди сили причиняват социални вълнения в Хонконг. За да излязат толкова много хора на улицата, това трябва да се организира и са необходими много пари и политически ресурси, каза той. След тази размяна протестите в Хонконг започнаха в сряда през лятото, докато бурните протести бушуваха през есента и зимата. Мащабните демонстрации продължиха ожесточени и все по-ожесточени сблъсъци между някои радикални демонстранти и полицията.
341
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Джо Само досега мъртвите са стотици хиляди. Това, което съобщаваш са официални цифри, които не отразяват и 1/5 от реалния брой на жертвите. Всеки ден се откриват нови масови погребения от териториите, в които руснаците са били, да не говорим за тези, които и в момента са под техен контрол. Стотици хиляди хора се водят изчезнали. Руските нацисти ще отговарят за всичко. Неслучайно списъка на военопрестъпника от снимката е "озаглавен За какво не е виновна Русия". Знаят, че са виновни.
340
12
 
13
 
! Отговори
Х преди 1 година
На едно куче дойде ли му края и почва да си яде опашката,а тоя вече отвътре се е изял и плямпа. Мислил за Европа, а не вижда как затънаха и измъкване няма. По вероятно е Содомгомористан да я няма,отколкото Украйна
339
5
 
3
 
! Отговори
Кво става в Китай преди 1 година
Инвеститорите в банката на Хенан в Китай са бити, при защитят правата си!
338
14
 
15
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Русия ще остане с прозвището Касапска държава. Вече 39 000 руски войничета са мъртви. 5000 мирни граждани от които 400 деца също са мъртви, верояттно до края на войната ще има над 100 000 умъртвени хора, а Путин ще нарече това "Победа"
337
7
 
13
 
! Отговори
Новини преди 1 година
Що не пишете какво реално става в Китай? Стана ясно че това с 0 ковид е било пунта мара, банките в Китай откраднаха всички спестявания на хората, а ако някой отиде до банката да им потърси сметка, го изкарват болен от кивид и го барикадират, но и това не помогна, хиляди хора са на протест, а ККП изкара танковете срещу тях..., явно Путин му е дал тоя съвет.
336
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И САЩ... ТИ ВИЖ ГЛАДНИТЕ МУЖИЦИ КАК ЩЕ ВИ ЛИНЧУВАТ...
335
8
 
20
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Споко дребосък, светът продължава и без Мацква.За вас остава злобата , агресията и гладът.Превърнахте се в най презряната нация.Останете си с аятоласите и великият вожд , другарят Ким.
334
11
 
15
 
! Отговори
Дрънкате глупости преди 1 година
Днес цената на газа в Европа падна с 5% и в момента е под 150? за Мвтч. Газохранилищата се пълнят от САЩ, Катар и Израел, както и от Азербайджан. През ноември когато се напълнят на 90% руската газ ще струва 50? за Мвтч.
333
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Расъл съм в соца, времена на дефицити и опашки за почти всяка стока. За първата си студентска сесия през 1983 - 1984 г. съм се подготвял на свещи, защото режима на тока бе 2:2!!! Преживял съм Лукановата и Виденовата зима. С труд и пот съм си уредил живота и не могат по никакъв начин да ме уплашат две кремълски джуджета, обладани от налудничавата идея за СССР 2! Няма да мръзна колкото и да им се привижда на тези архикрадци и престъпници!