Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат

Кои са 11-те неща, за които Кремъл не е виновен?
21 юли 2022 12:53, Нели Христова
502
Медведев: Русия не е виновна, че европейците ще мръзнат, а цените скачат
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев за пореден път постави под въпрос дали Украйна ще продължи да съществува като държава.

Медведев вече направи подобно изявление през юни. Коментирайки новината, че Киев иска да получи втечнен природен газ от САЩ с плащане на доставката след две години, политикът написа: "А кой е казал, че дотогава Украйна ще я има на картата?".

Днес Медведев публикува в канала си в Telegram 11 тези за това, за какво не е виновна Руската федерация.

Според бившия президент Русия не е виновна за това че:

1. Европейските глупчовци бяха цинично измамени от американците, като ги принудиха да поемат най-болезнените последици от санкционния удар върху населението на ЕС.

2. Тази зима обикновените европейци ще мръзнат здравата в домовете си.

3. В Европа и САЩ инфлацията на хранителните продукти е най-висока от десетилетия насам.

4. Компаниите от ЕС и САЩ са загубили милиарди долари от инвестиции в Русия.

5. Американците са избрали за свой президент един странен дядо с деменция, който, забравяйки за отговорностите си, обича друга страна много повече от своята.

6. Градските луди, наричащи себе си лидери на ЕС, окончателно са загубили връзка с реалността и принуждават горките украинци да жертват живота си, за да се присъединят към ЕС.

7. Многобройни политически мошеници манипулират темата за възстановяването на държавността на Украйна в нейните бивши граници в очакване на нови военни поръчки и разграбването на паричните потоци, предназначени за киевския режим.

8. НАТО, противно на логиката и здравия разум, продължава да се приближава към границите на Русия, създавайки реална заплаха от глобален конфликт и смъртта на голяма част от човечеството.

9. След преврата от 2014 г. Украйна загуби държавната си независимост и попадна под прекия контрол на колективния Запад, като вярваше, че НАТО ще гарантира нейната сигурност.

10. В резултат на всичко това Украйна може да загуби остатъците от държавния си суверенитет и да изчезне от картата на света.

11. Украинските престъпници със сигурност ще бъдат съдени за злодеянията, извършени срещу народа на Украйна и Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие сте никой да казвате на Европа ,каквото и да било. Неможете нищо да направите на Европа. Нито финансово , нито военно. Станахте за посмесище да плашите държави като България я ядрени ракети.... такова дъно не сте стигали. Руския народ някой ден, ще го е срам от вас като прогледне.
311
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джендъра знае само как отзад се цепи, брадва и дърво е виждал само на екрана
310
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 335 Даа, по форумите и на маса всички сте големи плащачи. Само гледай какво ще се случи в Европа тази зима когато европейците останат на студено и цените скочат още.
309
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 336 "Джендърите да престанат да пишат безсмислени коментари а да ходят да цепят дърва докато е време щото иначе зимата, студ." Ако беше умен щеше да изкараш парички и да платиш на римляните те да ти ги нацепят, вместо да си прецакваш кръста и да си губиш времето. Обаче русофилите имат времето, заради което нямат пари. Хахахахаха
308
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джендърите да престанат да пишат безсмислени коментари а да ходят да цепят дърва докато е време щото иначе зимата, студ.
307
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радостта им ще е времена. Верно ще плащаме по скъпо година две ... докато се отворят новите доставки. Ами после ? русия загуби милиарди Евро и долари за десетилетия напред. Да не говорим за стотиците компании напускали блатная. Всичко градено последните 30г с много труд го хвърлиха в *** заради 1 решение на един дърт луд. Успех :)) Европа не я мислете . Доста е богата, ще се справи.
306
6
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До руснак. Хи-хи-хи, а как приключи Сесесерето? И СИВ, и Варшавския договор. Хи-хи-хи.
305
4
 
6
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
До сина. От кога на лъжите и фантазиите им казват истина? А, всъщност, за зомбираните путински олигоффрени гьобелските правила важат с пълна сила. Ама самозадоволявайте си се саморъчно с тези "истини" колкото си искате. Не сте ни интересни.
304
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоуна соллташакк се опитва да вкарва интриги в Европа. Алоо клоуне много си слаб за това. Те хората в Европа ви мразят безплатно.
303
4
 
3
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
До Сина Медведев да си стикова нападателната армия, която в момента е в отбрана, а какво ще стане с нея след това, само НАТО знае.
302
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България няма да усети липса на газ.
301
5
 
10
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
Я, виж. Джуджетата се загрижили за ЕС !!! Аве, джуджаци, вие не виждате ли, че сте на ръба на пропастта и ние ще ви помогнем да направите решителна крачка напред. ;)
300
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна съм забелязал, че ковид вълнИте удивително синхронно се надигат в България и в Русия. Тук пред мен кара един и на заднотото му стъкло пише: Меня не возмьот никакая зараза. Я русский мужик. Я водитель УАЗА.
299
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Руснак Така ли си оправдаваш слугуването на русНАЦИте? С това, че ако не им се подчиниш, ще те унищожат?
298
6
 
4
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
Така ще бъде ,който тръгне срещу Русия приключва съществуването си .......мизерният му животец приключва в агония,студ ,глад и яка мизерия!!!
297
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 314/316 "А, знам, знам, верните последователи на атлантизма не се притеснявате от нищо." Вие, "коравите" русофили пискате като тия, които обичате да назовавате с разни епитети, а всички нормални знаят, че не е важно какво говориш, а какво правиш. Това не важи за рускис като вас, за вас Павлов добре е описал ситуацията. П.С. Знам ти и последващите реплики, можеш да си ги спестиш. :))))))
296
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като спрете газа на цивилизования свят той ще измисли нещо по иновативно няма да е лада или москвич :) така се движи прогреса не да вадим стари работи а да измислин нещо ново но Раша не знае че света върви напред защото те са още в миналия век :)
295
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 316 "множеството полове" Само като прочета нещо такова и ми е ясно, че става дума за русофилче, което се чуди какво извинение да си измисли да плюе запада (докато му се храни от ръчичката) :)))) На нормалните мъже не ни пука за никакви "полове" :))))) Който се чуди какъв пол е, той се паникьосва от такива неща. :)))))
294
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведчето е като пинчера на съседката. Много лае, чува се из целия блок, но е голямо сладурче.
293
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо по ниския от Путин заплашваше с ракети, сега заплашва със студ, само дето на европейците не им дреме :))) Да спират газа, к'во се офлянкват толкова, ама ако го спрат, нема да има евро и доларчета в касичката им, ще требва да разчитат на безполезните рубли :)))