Теория в Русия: Украйна отблъснала настъплението й с войници-мутанти

Те били създадени в лаборатория с помощта на САЩ
21 юли 2022 07:45, Нели Христова
267
Теория в Русия: Украйна отблъснала настъплението й с войници-мутанти
Снимка: БГНЕС

Когато Стив Роджърс е инжектиран със серум, за да се превърне в супер войник, който се бие срещу нацистите като Капитан Америка, никой не вярваше, че подобно събитие може да се случи в реалния живот. Когато Крис Евънс грабна прочутия щит и се въплъти в образа на героя в "Капитан Америка: Първият отмъстител“, идеята друга държава да измисли своя собствена стратегия за създаване на мутирали войници тогава изглеждаше немислима. Но ето че сега Русия предизвика полемика, като обвини Украйна, че прави точно това, за да продължи да води продължаващата война.

Според статия в „Daily Beast“ Русия твърди, че Украйна е успяла да отблъсне настъплението ѝ, защото е създала войници-мутанти, които да се бият за страната ѝ. Твърденията на Русия се основават на убеждението, че украински войски в даден момент са били трансформирани с помощта на "тайни експерименти", за които САЩ са съдействали в биологични лаборатории. Колкото и нелепо да е това твърдение, „News Nation“ също потвърди, че руските законодатели са направили това твърдение - нещо, което те правят от 2015 г. насам, за да помогне да оправдаят нуждата си от война. Досега не е имало проверимо доказателство, че мутирали войници съществуват в реалния свят, дори и Русия ежедневно да губи основните теренни действия в Украйна.

Според Yahoo News голяма част от тези новини са се появили тази седмица, тъй като плановете на Русия за пълно превземане на Украйна напълно се разпадат след началото на петмесечните боеве. Обясненията на Кремъл за загубите бяха подложени на голямо внимание поради смехотворните им оправдания, които трябваше да възпрат слуховете, че руските войски категорично отказват да се бият във войната. „Daily Beast“ също така съобщи, че руските войници може би нарочно се нараняват и унищожават собственото си оборудване, за да избегнат сраженията - нещо, което Русия не признава, че се случва.

До момента обаче няма доказателства, които да потвърдят твърденията на Русия, че Украйна е създала набор от супер войници, които са адски амбицирани да унищожат руските усилия, подпомагани от американци в биологична лаборатория. Изглежда, че на Русия може да ѝ се наложи да се върне към чертожната дъска, ако иска собствените ѝ войници и тези извън Кремъл да повярват на измислените от нея истории за война с мутанти и същества от типа на X-Men, бродещи по улиците на Киев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
1
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 1 година
А един мармот завиваше локумите с целофан...
181
0
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
От всяка лъжа излиза истина
180
8
 
14
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Как да не ви псува човек.Половината Украйна е превзета и продължават напред руските войски .Вие ми пишете глупости че укрите си връщат земите Докажете покажете кои град или село са си върнали.Всеки ден избиват 1000 укри според сащ.
179
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Според статия в Daily Beast Русия твърди..." - значи няма руски източник, а източникът е Daily Beast!!! Доколкото си спомням, тази медия е пълен цирк, жълто-кафява и даже името е взето от някакъв роман. Много ще съм признателен, ако пуделите на американския собственик на "Инвестор", Стюард Тил, посочат руска медия, тиражирала подобна басня. Медии, на чийто сайтове се продават билкови "лекарства" и уреди за икономия на ел.енергия не се броят.
178
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ??? Малко руски канали гледаш, товарищ! Тия фантасмагории ги приказваше онзи ден едно изрусено бабе в тяхната госдума - не къде да е! Беше с бял жакет и златни обеци до раменете. Има я и в ютюб. След гъските и гълъбите с микрочипове на михалков, тая продължи "еволюцията". Ос+рани са до ушите и се чудят как да маскират +айната си. А крепостните там и копейките тук се връзват
177
6
 
8
 
! Отговори
на Пит брат му преди 1 година
Z-та световна война май не била фейк ? Уж на майтап вируса им разказа играта и на американците и на останалите паплачи. Играят си с огъня ама ще има изгорели.
176
3
 
16
 
! Отговори
??? преди 1 година
Уж бяхте сериозна медия. Нещо за костенурките нинджа няма ли да публикувате? На чия страна се сражават!?! Или пък пришълеца ...
175
3
 
11
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Спрете им антифриза и бояршника на алкашите ве!
174
10
 
18
 
! Отговори
Див Петел преди 1 година
Обикновените крепосни селяни от русия разбирам да си изтриват мозъчните гънки със самагон, обаче и висшето руско ръководство да са такива пияници направо съм покрусен. Дано ядреното куфарче го пази някой по-нормален, че иначе нищо добро не ни чака с тази шайка.
173
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
194: ***, разбира се е тя. ЕС и плащат по 5лв на пропагандна статия срещу Русия.
172
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само видях автора и ми стана ясно, че е преписала поредната простотия съчинена в някой форум.
171
4
 
14
 
! Отговори
рН преди 1 година
Глупости на търкалета! След стремителна атака и постигане на заявените цели, следва прегрупировка и ротация на ВС. След това планиране на следващия удар и концентрация на личния състав и техника в направлението на следващия удар. Военото планиране и стратегия е сложна наука, от която зависи успеха на воената операция и живота на военослужещите, а не поредното "съчинение на свободна тема" на британската преса!!! -)))
170
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Daily Beast е пропагандна медия спонсорирана от запада за да пишат глупости. Погледнете им статиите, всичките са от простии по простии и нямат нищо общо с действителноста. Сега и го поднасят на вас офце мили и вие вярвате. Ето така се промива мозъка на един простт народ
169
1
 
7
 
! Отговори
Alinsaan преди 1 година
101% ще да е така:):):):):):)
168
10
 
14
 
! Отговори
РОко преди 1 година
Руснаците пак са пили някакво менте и това е резултата.
167
2
 
19
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Между другото отворете този блавоч наречен дейли бийст, нещо като вестник ШОК се води. Без коментар.
166
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност това не е далеч от истината. Не е тайна че на войниците им дават различни субстанции с които да направят по силни поне временно. Назобват ги с разни наркотици и са готови. Нямат страх, не усещат нито умора нито болка. Това е позната практика във военното дело още от древни времена. През първата и втората световна война масово са използвали кокаин и амфетамини. И сега се прилагат такива трикове но не се говори за това.
165
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 1 година
*** Христова чете Daily Beast? О времена, о нрави!
164
5
 
16
 
! Отговори
the X files преди 1 година
Да, точно така. И освен това, САЩ и Украйна са в заговор със извънземна раса, която също е обявена от Русия за неприятелска...
163
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не забравяме, че очите на страха са много големи. Касчей Безсмърни е най-силния, но когато е сам и дете може да го победи..Колко ли ги бият, щом си мислят, че са супергерой