Захарова доволна: САЩ се провалиха с опита да изолират Русия

Тя коментира посещението на Лавров в Африка
26 юли 2022 17:00, Росен Стойчев
94
Захарова доволна: САЩ се провалиха с опита да изолират Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Стратегията на САЩ да изолира Русия се провали напълно.

Още по темата
Това обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.

Дипломатът коментира посещението на руския външен министър Сергей Лавров в Африка. Там той преговаря за партньорства с различни държави.

Много дипломати са приели преговори. Захарова твърди, че американската дипломация е опитала да убеди страните да не приемат преговорите.

Въпреки това повечето то тях са приели да разговарят с Лавров. Това може да определи обиколката като успешна.

Според Захарова това е пример за проваления план на САЩ. През последните дни руските представители търсят диалог с различни държави.

Те опитва да договорят нови партньорства с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: опитРусиядипломати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
5
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Това ме кара само да се изсмея... хахаха...
70
5
 
7
 
! Отговори
Захарова, преди 1 година
В сравнение със САЩ, Африка са много слаба карта. Обикновено човек се стреми да контактува с авторитети и когато няма възможност за това, опира до по-ниската топка. Между впрочем, ЕС си има своя политика и едва ли целта и е да изолира русия от някъде, или нещо. Просто вие сами се изолирахте.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То вие сте си достатъчно изолирани :)
68
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да, в Африка сигурно нямат нищо против да преговарят с руснаците хахаха ....като страни от третия свят:))))))не и цивилизования свят!
67
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що им е диалог и що се молят на африканците. Нали агромная е самодостатъчна, кви са тия шизофрении.
66
2
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго от Конго преди 1 година
Вечна дружба!
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще дойде денят на страшния съд!
64
13
 
22
 
! Отговори
ДА ! преди 1 година
Най-после . Само там им е мястото. И аз съм доволен като Захарова . Само нека си останат там и повече да не им купуваме суровини енергии и стоки ! Ей там - в Африка ! ! !
63
8
 
6
 
! Отговори
Па съм я бе преди 1 година
Колко тъпички сме това българите,не е за разправяне.Вижте си изреченията,фактите, техническите знания.и селското нахалство тип Я това го знам,бе.
62
1
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 72 преди 1 година
Бре, сложи накъде точка, ако все пак си чул. 500 думи без една точка? Дано поне си си взел въздух, докато си писал...
61
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия които взаимно и привидно се изолират те са от коминтерна и всичко попадащо под санкции или забрани продукти за търговия по цени завишени как горница от преди препращани в резултат на санкции,забрани от изолации при тях отиват от препращания транзит и трансакции изпращани на едни и същи чрез посредници с рушвет по корупционни правила за предвижване в една страна за сметка и на гърба народен рушвет събран и в друга страна от рушвета с печалба отнет поделен препратен в скрития и светлия сектор
60
10
 
22
 
! Отговори
В преди 1 година
Русия да не смесват водката с райски газ?
59
15
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Браво за новия партньор на Русия-Африка. Много надежден и много проспериращ. Напълно ще замести партньорството с Европа. Ха- ха- ха. Направо да им завидиш на рашъните. Но африканците са по-крадливи и от ***.
58
3
 
7
 
! Отговори
аZ-ът преди 1 година
Извън контекста на статията новото на бг журналистиката е ужасяващо. Това, че е говорител не я прави дипломат. По тази логика и чистачките във Външно Министерство са дипломати? Същото е като слагате титли на всичко и всеки : нотариус Петрова, мед. сестра Ангелова, акушер Пешева? Правите ли разлика между титла и професия ? Слагаме доктор пред името защото е степен , с не щото човека е доктор?! Очаквам заварчик Генадиев, рецепционист Радева и пр*ститутка Мариева довечера в новините!
57
4
 
17
 
! Отговори
Бай грую преди 1 година
Хи-хи-хи, Боби пак го изпуснаха от клиниката и типично в негов стил започна да отговаря на всеки в защита на сибирските диваци.
56
6
 
19
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
До сундар пича. Това е един от най-глу.павите аргументи и смешна опорка. Какво значение има броят на населението за икономиката, инфраструктурата, развитието, стандарта и т. н. Ами те, например, Бангладеш, Шри Ланка, Индонезия и други подобни са с по 100 и кусур милиона, ама могат ли да се сравняват с много по-мъничката Швейцария? Ти къде би искал да живееш? Ха-ха-ха, смешки
55
12
 
25
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
Така ли? Щото на мен другояче ми изглежда. На тази тъ.па съветска коза от всичките й изявления лъха страхотна комплексарщина.
54
9
 
30
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Много пелтечи тази скумрия. Слага 1 тон грим за да скрие колко износен, алкохолизиран *** е.
53
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той запада е загиващ, нищо че имат вече реактори за студен синтез, ракети за многократно излизане в космоса и планове за колонизиране на Марс. Къде са Русия, а да събират перални и печки, защото нямат.
52
8
 
26
 
! Отговори
До Б преди 1 година
Да, африканците са по-низши хора от европейците. Ако не ти харесва отивай да живееш с печките в Камерун или Нигерия, нали ги обичаш много?