Путин: Опитът за отмяна на руската култура е глупав

Той благодари за подкрепата на "руските герои"
16 авг 2022 11:30, Нели Христова
145
Путин: Опитът за отмяна на руската култура е глупав
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин нарече опитите за отмяна на руската култура и самата Русия "безполезни" във видео обръщение към фестивала Tavrida.ART, проведен в Крим в понеделник.

"Това е просто глупаво. А тези, които мислят другояче, за тяхно съжаление не са си научили уроците от историята", добави Путин.

Путин отбеляза, че тази година екипът на фестивала включва и хора от "освободените територии" - от Донецката и Луганската народни републики.

"Днес вие сте заедно, готови да обедините усилия за постигане на общи цели и това означава, че знаете, че за да сте силни, трябва да сте заедно. Цялата богата хилядолетна история на Русия учи на това", каза той.

Той благодари за подкрепата на "руските герои" - доброволци и бойци в Донбас.

"Знаем, че всички трудности и изпитания са време на нови възможности и често говорим за това. Време е да бъдем дръзки и вие сте точно това", каза Путин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно ми е, как българи на български сайт цъкат минуси, но човекът който написа "Опитът за отмяна на (...) българската култура също е глупав, г-н Путин". Нама да срещнете руснак който да знае, че кирилицата е възникнала в България. Няма да срещнете руснак който да знае за ролята на старобългарския език за развитието на черковнославянския език. Или за ролята на българските свещеници за развитието на православието по земите на Украйна и русия. Реално русия е отменила българската култура.
7
21
 
15
 
! Отговори
ами преди 1 година
И какво постигате като плюете по Русия и Путин,по добре ли се чувствате избихте ли си комплексите?......
6
9
 
10
 
! Отговори
Еми преди 1 година
Няма и да стане, Русия не и пука за Украйна, нито за жертвите, които ще даде, Гладомор и 2СВ са отличен пример как Русия е готова да си затрие 30-40% от популацията за кратък период, а войната в Украйна я е отнела 20-30 хиляди живота, я не.
5
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде я тая култура?! Че вие всичко сте копирали от Европа и сте го нарекли руско. Даже и руската салата е Оливие, но пусти руски комплекси - руска била! И вождът на подобна нация говори за култура?! Какво са казали поетите в Русия за самата нея? "Народ, който се скита из Европа, търсейки нещо, което да унищожи, да унищожи просто за забавление!" - Достоевски;
4
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста калпаво цитирате Президента Путин. Той никога не говори така несвързано.
3
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитът за отмяна на украинската и българската култура също е глупав, г-н Путин, но вас това не ви спира.
2
13
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахааа, психопата Путин вече подмина и Хитлер от последните му месеци :))))))))))))))
1
11
 
29
 
! Отговори
SOS преди 1 година
Вие и култура?