Зимните сметки за ток ще разплачат британците, прогнозира Джонсън

Според него, това харесва на Путин
28 авг 2022 15:25, Петя Славова
56
Зимните сметки за ток ще разплачат британците, прогнозира Джонсън
Снимка: БГНЕС

Сметките за ток на британските граждани - и сега, но още повече през зимата, ще разплачат хората. Това казва британският премиер в оставка Борис Джонсън в статия за The Mail on Sunday.

Още по темата

В текста Джонсън признава, че разходите за отопление през зимата ще са "плашещи" за някои домакинства, предава БГНЕС.

В статията Джонсън обвинява руския президент Владимир Путин за влошаващата се икономическа криза в страната, и предупреждава, че следващите месеци ще са много, много трудни.

"Путин харесва кризата, която причини на Великобритания. Заради него сметката за ток и отопление се удвоява, и Путин го знае. Харесва му. Той иска от нас да се отдръпнем и да не подкрепяме Украйна", допълва още Джонсън.

Путин вярва, че „меките“ европейски политици ще облекчат санкциите „и ще започнат да просят руски петрол и газ“ с настъпването на зимата, но оттеглянето на подкрепата от Украйна би било "пълно безумие", коментира Джонсън и допълва, че позицията на Путин "отслабва" с всеки изминал месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Който е срещу преди 1 година
Русия си пати!
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От думите на Борис стана ясно, че Путин управлява Британия и я е довел до икономическа и енергиина катастрофа. В задачата се пита кога най-накрая, ще почнат да ги проверяват за бело бритиш политика както обещаха, когато откиха кока в парламента им
33
1
 
14
 
! Отговори
Киро коравио преди 1 година
Специално политиците няма да бъдат разплакани. Ще си бъдат на топличко и купони яки. Да му мисли раята
32
0
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тия почнаха да дочуват мърморенето на плебса и да усещат накъде ще тръгне зимата и идващите избори и се опитват да го "обработват", ама такъв удар по джоба + студ едва ли ще го направи податлив на обработка.
31
1
 
18
 
! Отговори
Първи Нокдаун преди 1 година
Да се чудиш как мгъщата и лъскава западна икономика се пропуква от първия повей на нищожната русианска. Англосаксите очакваха че целия свят са пудели и ще се нареди подире им, уви. Добре е за първи път да изпият горчивата чаша до дъно.
30
0
 
25
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Аз не знам дали британците ще се разплачат и дали няма да хванат тоягите. След тях и европейците. И с ЕС ще е дотук! И без това в този му вид ЕС вече е вреден за хората.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, ха, ха, ха, ти гледай някой разплакан да не те докопа, та тогава да видиш рязане на перука, фъркане на оскубани перушини и си свий самомнението, докато не си нарочен за виновник за цените и политическите ви гафове
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега се хвали че така или иначе не внасяли от русия. Някви си 5%. Сега Путин бил виновен :) Не е зелената сделка а е Путин.
27
1
 
16
 
! Отговори
А сега де.... преди 1 година
До АнонименЩе пратим ли българската армия в Украйна?... Няма желаещи баце . Кого да изпратим? ТИ искаш ли да отидеш в Украина ? Ако не то тогава за какво говорим?
26
2
 
18
 
! Отговори
Джони Уокър преди 1 година
Ако зимните сметки за ток във Великобритания разплакват англичаните ... то в Малобългария сметките за ток, гориво, цените на храни и стоки от първа необхходимост могат да подтикнат българите към самоубийство . И докато във Великобритания правителството вече е заделило няколко милиарда паунда за безвъзмездна помощ на семействата с ниски доходи в България кредитите срещу ипотека за плашане на битови сметки ОТНОВО набират популярност .... Приятни зимни празници на всички в България .
25
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не зимните, още есенните ще ги разплачат :)
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Зимните сметки за ток ще разплачат британците, прогнозира Джонсън" Нека, овчето ви и дебело население да се усети малко. Като цяло не им е излишно да отслабнат, така че за тях може и да е добре, но ние тука не сме по 300 кила.
23
2
 
13
 
! Отговори
да бе преди 1 година
Тия нали са нагли!
22
2
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
и кои ще ги разплаче британците безмозъчният им премиер вместо да си оправиотношенията с русия тои взел да философства да налага санкции да краде чуждоимущество и пари англия си беше и ще си остане световен окупатор и крадец насвета сега ако изберат и въпросната зла жена ястреб съвсем ще се разплачат
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова си смотан, че чак ми е жал за теб. Като се пъчихте помислихте ли за тия сълзи после. Украинците използват войната да си устроят живота в чужбина вие още ги браните.
20
1
 
19
 
! Отговори
. преди 1 година
Получава се, че някой пъхна укротаралеж в еврогащите.
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май някой напълва гащите отсега....Дреме му на Путин за сметките на британците и му е през оная работа, че го сърби Джонсън заради попържните на същите...Но показва за пореден път неумелото прехвърляне на вината, още от сега....защото зимата идва и тогава ще ви стане тясно на цялата проамериканска политическа върхушка
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм, Путин ли е виновен или некадърната политика на политиците? Не защитават ли те чужди интереси а не интересите на собствените си граждани?
17
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Путин харесва кризата, която причини на Великобритания. Заради него сметката за ток и отопление се удвоява, и Путин го знае. Харесва му. Той иска от нас да се отдръпнем и да не подкрепяме Украйна"__________Тоест, сами си причинявате кризата и двойните сметки за ток.
16
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще пратим ли българската армия в Украйна? Ако не то тогава за какво говорим?