Голяма победа за управляващите в Русия

Печелят изборите
12 сеп 2022 16:10, Росен Стойчев
79
Голяма победа за управляващите в Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на управляващите в Русия са спечелили изборите във всички региони на страната, съобщи ТАСС.

Вотът се проведе през последните три дни.

Още по темата
Основно победители са кандидати на "Единна Русия".

Това показват и проучванията от гласуването. Алексей Циденов е станал губернатор на Бурятия с подкрепа от над 86 процента.

Губернаторът на Свердловска област Евгений Куйвашев запазва своя пост. Андрей Никитин води убедително в Новгодордска област.

Губернаторът на Калининградска област Антон Алиханов има подкрепа от над 82 процента. Подобна е подкрепата и за Владимир Мазур в Томска област.

Самономинираният Михал Евраев води убедително в Ярославска област, като управляващите печелят навсякъде, където се е гласувало за местни парламенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: победавотРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
5
 
! Отговори
буци преди 1 година
обвинявате, че в Русия имало 1 партия. а в България - са две - една на Доган, една на Прокопиев, сашо и хера! Е, 2 е повече от 1, но котилото и качеството е едно и също! Дали ще е киро, буци, корни, доги, славчо или мая - все тая! Система е една и съща - порочна западна "демократична" система - а то, шибни единия, удари другия - нямаш реален глас!
6
12
 
11
 
! Отговори
сина преди 1 година
а тука ни обясняват - аха и урките да превземат Москва! Мале, такова изкривяване на информацията и затъмнение не е имало в България след 1989, че и преди това - само ***, гной, ядено един път - това са ни медиите и "информацията" в тях - за пари, и само за пари !!!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма да е за дълго
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То малко като изборите в НРБ по времето на "перестройката"... Дават ти да гласуваш за двама кандидати, ама те и двамата са от БКП... И в Русия на Путин същата работа... В парламента им реално няма опозиционна партия... Всички партии са клонове на КПСС... Опозиционерите са в гроба, в чужбина или в затвора... Тоталитарна държава.
3
7
 
21
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Голяма изненада, няма що. При диктатурите винаги печелят тези които са на власт, особенно ако "народа" им се състои от крепостници.
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И бай Тошо мачкаше навремето на изборите. Към 95%. И 5% дето не можеха да се довлекат до "изборната" секция.
1
2
 
15
 
! Отговори
L. преди 1 година
Ето защо изоставиха малко земя в Харковско - трябвало е да гласуват по градовете си.