Путин: Действията на САЩ са обречени на провал

Настоява, че ще успее в своите планове
20 сеп 2022 15:05, Росен Стойчев
94
Путин: Действията на САЩ са обречени на провал
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия Владимир Путин разкритикува действията на САЩ, съобщи ТАСС.

Днес Путин говори публично.

Още по темата
Това стана на събитие за приемането на акредитативните документи на външните посланици в страната.

Обяви, че се работи за реализирането на многополюсен свят, което среща съпротивата на страни, които се опитват да запазят своята хегемония. Според Путин това се случва отдавна, но няма как да продължи постоянно.

Руският държавен глава отдавна настоява, че действията му търсят многополюсен световен ред. За това и коментира, че такъв
ще се появи.

Обясни, че действията на САЩ и техните партньори търсят укрепване на техните позиции. Според него те са обречени на провал.

Очаква тези страни да разберат последствията от своите решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
31
 
47
 
! Отговори
Джуджаро преди 1 година
си направи такъв цунгцванг, че САЩ просто онемяха от капацитета на "стратега". Ако Рейгън беше жив, щеше да прати кутия пури и 50 годишно уиски на Жужето. Какво да се прави, на стари години много политици изтрещяха, Меркел напр., ама КГБ вожда направо счупи тъпппомера.
49
37
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакайте, сега ще подключат пак месомелачката - укритата понеже са тАпи, няма да отстъпят назад, ами ще падат с хиляди, като под Херсон... Просто НАТО няма интерес укритата да спечелят, затова ще спрат малко доставките, пак да напреднат руснаците. И после пак ще увеличат доставките. Хахах. Пригответе се за дълга месомелачка, докато не свършат парите на ЕС или укритата на фронта. Накрая ще делнат страната на две, за да са доволни всички.
48
34
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Натовските либерали пак нервни:)
47
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжка приказка и то на място
46
37
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът е зависим от Русия и неините полезни изкопаеми и ресурси . Както се виждав момента без Русия светът е обречен на хаус и продоволствена гибел
45
18
 
32
 
! Отговори
РАША Е №1 преди 1 година
РУСИЯ ПАК ФАЛИРА! ДРУГИТЕ БИВШИ СОЦ. СТРАНИ БЛАГОДЕНСТВАТ, А КИТАЙ КЪДЕ ОТХВРЪКНА? ВИЕТНАМ, ПОЛША, УКРАЙНА, ДОРИ И НИЕ!
44
21
 
46
 
! Отговори
Путинко преди 1 година
Абе, другарю Путин като се срещна с другаря Си Дзинпин що го не пита какъв е стокообмена между Китай и САЩ и какви са американските инвестиции в Китай, а ? За капак като добавим, че няма какво да предложиш, не се и учудвам, че Си беше толкова отегчен от срещата. САЩ е необятен пазар за Китай и обратноно. Американците имат пари, а на Китай това му трябва .А Рашата си е на ниво 19век.
43
12
 
28
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
До 44. Хе-хе-хе, това сам ли го измисли или го чу от някой увреден съветски мозък по руски канал? Айде първо да се съвземат сибирските ушшанки в Украйна (ако могат) вече и после да завладяват Полша, Европа и целия свят. Ама вие наистина путинистите сте за специализирано лечение.
42
15
 
35
 
! Отговори
Лъжливото джудже преди 1 година
тотално съсипа Раша.
41
20
 
28
 
! Отговори
Cartman1912 преди 1 година
Путин се бори за многополючес свят. Преди войната му в Украйна имаше три полюсен свят. САЩ и ЕС, Русия и Китай. След войната му ще има двуполюсен свят- САЩ и ЕС и Китай. Русия ще мине под крилото на батко им Китай и ще слушка, защото няма да има къде да бяга вече. А САЩ няма какви действия да правят оосвен да пускат по-малко оръжие на Украйна и тя ще им свърши работата. От действията на Путин печеливши са САЩ и на второ място Китай. Най-губеща е Русия и също губещ е ЕС.
40
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Полковник, поредното доказателство, че ум под шапка не вирее. Пуууткин и сега може да обяви мобилизация не му трябва никакъв референдум. А за ядрено оръжие следва добре да се замисли, тогава и Китай и Индия ще му обърнат гръб. Ако това се случи, може да затваря гъззпором - една вече гаражна фирма и роснефт.
39
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 37Тези територии официално ще станат част от федерацията и всяко нападение срещу тях ще се счита за нападение над Русия)))))Е,и какво от това!Белгородска област е към Русия, но е редовно обстрелвана от ВСУ, има и жертви.Гиркин е бесен и онзи ден обвини Кремъл, че са се отказали от Белгородска област.
38
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами няма значение дали обичаме или мразим руснаците - факт е, че никой няма да ги спре. Очаквам леки ядрени удари по Украйна, зеления ще се покрие на Ривиерата - заслужи си милионите в швейцарските банки. После ще видим кой е следващия - най-вероятно Полша. Запада и САЩ ще лаят както винаги, но на високо ниво всичко е договорено, така че реално само ще седят и ще гледат сеир. България отдавна е в орбитата на Русия, защото всички политици са платени от там, така че за нас промяна не очаквам.
37
8
 
21
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
До др док. Ей това не могат да разберат *** съветски кратуни като теб. Че в демократичните държави няма особено значение дали президент е някой 40 годишен мачо или 100 годишен дядка с деменция - политиката ще е една и съща (справка UK). Докато ако ***...кин умре (щото иначе там не става) нещата може коренно да се променят.
36
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубавото е, че тези които се подведоха по лъжите на путин в Украйна - първи загинаха.
35
11
 
19
 
! Отговори
В ПРосия преди 1 година
скоро ще умират от глад понеже са ''велика'' сила и понеже ги ръководи дж..дже дикта..тор.
34
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това за "статия" ли се брои вече? Дайте 1:1 изказването. Ние ще си направим изводите и сами. Имам чувството, че през последните 5 години ме върнаха в тоталитаризма с шеметна скорост - насилие, ограбени човешки права, липса на иобективна информация и свобода на словото, и най-вече - всички медии са пълни само с платена едностранчива полит-пропаганда.
33
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25Ако беше СССР и червената армия досега от покрайнината да са останали само кокалите.)))))))Видехме какво може Червивата армия у Афганистан. Хи, хи, хи.
32
11
 
17
 
! Отговори
Сибирстан преди 1 година
Полковник, твоите глу.пости ги знаем. Нито ще има референдуми, нито някой ще се трогне от реакцията на просията. Както виждаш, на украинците въобще не им дреме и мачкат рушля ците.
31
20
 
17
 
! Отговори
Полковник преди 1 година
Току що съобщиха че и в Херсон и Запорожие ще се проведе референдум на 23 септември за присъединяване към Руската федерация.Тези територии официално ще станат част от федерацията и всяко нападение срещу тях ще се счита за нападение над Русия.