Путин: За Русия е смъртоносно да отслаби своя суверенитет

Това би представлявало заплаха за съществуването на Русия
22 сеп 2022 17:10, Йоана Цонева
123
Путин: За Русия е смъртоносно да отслаби своя суверенитет
Снимка: БГНЕС

Всяко отслабване на суверенитета представлява екзистенциална заплаха за съществуването на Русия, заяви президентът на страната Владимир Путин на концерт по повод 1160-тата годишнина от зараждането на руската държавност, предава "РИА Новости".

"В продължение на 1160 години ние твърдо научихме, че за Русия е смъртоносно опасно дори временно да отслаби своя суверенитет, да изостави националните си интереси. В такива периоди под заплаха се оказваше самото съществуване на Русия, повече няма да дочакат подобни грешки от нас. Ние няма да се поддадем на изнудване и сплашване", заяви Путин.

Още по темата
Той подчерта, че въпреки "бруталните нашествия на враговете, разпокъсаността и трагедията на гражданските борби, които се случиха в руската история, мрачните периоди винаги са преминавали в етапи на възраждане".

"Героичните поколения на нашия народ преодоляха трудности и лишения, преодоляха всички изпитания, твориха, възвеличаваха величието на нашето Отечество и покриха със слава имената си. Никой никога не е в състояние да забрани или премахне нашата уникална цивилизация и най-богата култура", заяви той, цитиран от агенция "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
9
 
4
 
! Отговори
Сина преди 1 година
Браво г-н Президент! А гейците вече пестят ток от църкви, улици, Айфелова кули
57
6
 
12
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Джуджето опозори народа си за столетие. Германите измиха срама с работа и постижения. Тези ще паразитират и хленчат
56
1
 
1
 
! Отговори
Аз вече съм роден преди 1 година
До Възраждане - Е хайде сега - Чак пък Руска република , хайде да няма нужда ! Тъкмо свикнахме с бананите , и ти сега искаш да ни тъпчеш насила с черен хайвер - Знаеш ли каво разстройство става в такива случаи ?!
55
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин при Св. Петър, по-скоро ако може, за да оживеят повече хора. Амин!
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 52 - Хайде пък ти ни обясни твоето Американско или Английско самосъзнание ! Какво те свързва с Америка - И ще те помоля да не ми се аргументираш с това че имаш IPhone и ползваш интернет , защото ще станеш ЖАЛЪК ( най-меко казано )?! Всеки Руснак също слуша Американска музика и пие уиски , така че и това не бива да ти е аргумент !
53
3
 
6
 
! Отговори
До възраждане преди 1 година
Кой те спира? Заминавай!
52
16
 
7
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 54 - Хубаво , а ти отговори : Защо ги хваща и после ги пуска ?! Как да искат Руснаците да се записват доброволци , ако ще си жертват живота за подобен парадокс - Прави са да бягат !
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и сантименти да изпитва чивек към Русия , Путин да излезе и да обясни : ЗАЩО ПУСНА 215 Азовци на свобода и защо бяха всичките тези убити и ранени млади хора от двете страни за този Азов , като е искал да ги пуска - Да бяха отворили портите и да си тръгнат без бой ! Това вече наистина започва да СМЪРДИ - Като си започнал нещо го довършвай иначе наистина човек е склонен да вярва че този не го слуша главата и нещо е отлепил съвсем - Това да не е споретн риболов - Хващаме и ги пускаме обрат
49
7
 
15
 
! Отговори
Калиновски преди 1 година
Путин е срам и позор за руската нация ! Русия е агресор и нападател, а обвинява Запада, че били водели война в Украйна ?! Измислени лъжи !
48
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смятайте, колко руски башибозук и изтpeпан в Украйна щом сега правят мобилизация... Вероятно над 70 хиляди *** са гушнали букета.
47
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
80 години Запада помага с технологии на феодална Русия да издрапа от блатото, а този лицемер и масов убиец сега твърди точно обратното...
46
6
 
24
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
А на теб каква ти е русия, че я защитаваш? Ако и маш руско самосъзнание се чувствай свободен да отидеш на първа линия на фронта в Украйна за я защитиш там.
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се дали и той някой ден няма да падне от 6тия етаж???
44
8
 
23
 
! Отговори
Русия е бангия преди 1 година
Бай Путин иска да унищожи запада ама кой тогава ще му произвежда мерцедеси и бмв-та, и швейцарски часовници и италиански костюми и френски парфюми?!
43
6
 
21
 
! Отговори
urt преди 1 година
Психопат! Очаква те ьсъдбата на твоя учтел Адолф Хитлер!
42
19
 
3
 
! Отговори
ЕмилИ с тротинетката преди 1 година
Довери се на разума!Гласувай за ДБ!
41
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луд луд луд
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 43 Да. А смелчаците се записват доброволци. И има толкова много смели доброволци, че се наложи мобилизация.
39
8
 
22
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Какъв суверенитет те гони бе жужи, на никой не му дреме за вас, само си махни мръсните ръчички от Украйна и живота продължава.....за руския народ разбира се, за тебе твоите хора са ти подготвили от любимите ти Полоний, Новичок или полет от високото.