Финландия отчита натоварен трафик по границата с Русия

Два пъти повече руснаци влезли вчера в страната
Обновена: 23 сеп 2022 11:17 | 23 сеп 2022 11:16, Елка Василева
27
Финландия отчита натоварен трафик по границата с Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Трафикът по руско-финландската граница продължава да е натоварен, съобщи финландската гранична охрана, цитирана от Ройтерс.

Още по темата
Вчера броят на руските граждани, влизащи в съседната страна, се е удвоил в сравнение с предходната седмица.

Хелзинки обмисля да забрани на повечето руснаци да влизат в страната, тъй като потокът на пристигащите от съседната страна стана по-интензивен вчера след заповедта на президента Владимир Путин за частична военна мобилизация.

Най-дълга опашка имаше на натоварения пропускателен пункт Валима, редицата от коли достигаше около 500 метра, което е повече от вчера, уточни говорителят. По-дълги са и опашките на втория по големина пропускателен пункт Нуияма.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С таксита ли влизат във Финландия? Една актуална снимка, едно актуално видео сте неспособни да поместите. Все едно още живеете в татовото време.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйнците като обявиха мобилизация, започнах да се връщат украйнци от чужбина за да служат на държавата си в армията. В русия като обявят мобилизация, всички като мишки се спасяват. Победителя в тая война е ясен вече.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо се разбяга така руското стадо хахахахах
16
1
 
6
 
! Отговори
Россията преди 1 година
Русия има поне 25% мюсюлмани - татари, казахи, узбеки, кавказци, после още толкова грузинци, армяни. Пращат борят и на фронта. Там пък са будисти с дръпнати очи като корейци. Руснаците са не повече от 40%. Да се разпада тази изкуствена държава и да има свобода най-накрая за толкова угнетени народи.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
M даа. Лъсват нещата като гол Zадник. Толкова е хубаво в тази "велика" Рассия, че видиш ли бягат като луди от нея към "лошия" запад! Това е началото на края - видно е като бял пролетен ден. Въпросът е какво ще стане след това. Не е възможно да задържат положението дълго в толкова огромна държава съставена от ралични едноси със страх и гнет. Особено пращайки масово не-руското население на фронта. Революциите в тази държава както се вижда от историята водят до по-лошо в дългосрочен план.
14
0
 
2
 
! Отговори
Циганско МВР преди 1 година
МВР е инсталирал пулограмотни полицаи в РУ БОБОВ ДОЛ които слугуват буквално на Ц/И/Г/А/Н/И и тероризират новодошли Софиянци!Тежко изостанали Полицаи по близки до Терористи отколкото до нормални хора! В Бобов дол е АД, Ц/И/ГА/НС/КИ АД!Казвам се Мирослав Германов и полицаи и роми ме изтезават в Бобов дол!
13
2
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 1 година
И каква ни е тясната връзка с ра6истите? 19 век са ни помогнали ва се освободим от турците. После 20век са ни разказали торално играта. Точно балагодарения на тях, сега сме най-провалената държава в ЕС. И сме в този съюз, само заради географско положение, а не, че имаме работа в него.
12
1
 
5
 
! Отговори
Ще стане това -> преди 1 година
Ако България обяви мобилизация всички българи ще тръгнат към Капъкуле. Че най-евтино. А и си ги влече ориенталщината.
11
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до11.Ако президента има нужда от нас ще се запишем.Все пак България и Русия са тясно свързани.Да не забравяме кой ни освободи от турско робство.Освен това се говори за бягащите руснаци а избягалите украинци които са по заведенията на морето за тях никой не говори.Ядът и пият здраво докато армията им воюва.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът е много късопаметен. Когато Украйна обяви мобилизация имаше задръствания в Словакия, Унгария, Полша, Австрия и Германия, по 50-100 километра опашки в Украйна от бягащи украинци. Ако в България се обяви мобилизация, какво опашки ще има по границите???
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е Волен Шмъркана и Костадин от *** да нарамят пушките и да тръгнат да изпълняват вечерния си дълг към стопаните си. То е ясно че не са годни за войници но по е като полеви плеймейтки може да ги ползват рашките, нали са изпаднали.
8
1
 
11
 
! Отговори
Запълвате редиците преди 1 година
Горките. И те искат да живеят нормално. Не могат да направят нищо. При протест си в затвора и оттам може да излезеш с краката напред. Само не знам тукашните, дето се възхищават на джуджето защо не запълнят опразнените редици? От ЕС, от Виена и Мюнхен славят кървавото джуджо. Удобно, а?
7
2
 
14
 
! Отговори
Е преди 1 година
Голяма опашка от автомобили е било - 500 метра. Тик ако видят километричните опашки към Турция и Гърция ще решат, че не мобилизация, а ядрена бомба е паднала.
6
0
 
7
 
! Отговори
Белата Златка преди 1 година
Тези защо не искат да стават войници?От какво се притесняват?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да затварят границите всички. Само тези не бяхме хранили.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и велосипедисти.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това няма нищо общо с мобилизацията обявена от господин Путин за специалната операция по денацификация и демилитаризация на Украйна. Просто това са руски туристи които отиват на почивка. Заплатите в Руската Федерация са много високи и руските граждани свободно отиват на почивка където желаят.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бягат от магучая в гейропата. Що така? Даже подкрепата от КНДР не ги спасява.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не ги пуска (както прави Полша) ако не искат мобилизация - обратно на площадите и да свалят Путин , бягството не е решение.