Хиляди в Москва подкрепиха референдумите, но дали не бяха организирани?

Някои медии пишат, че хората се извозват
23 сеп 2022 22:23, Петя Славова
81

Референдумите в Донбас, Запорожието и Херсон получиха подкрепата си в Москва. Хиляди отидоха на Манежния площад със знамена. Украински медии обаче твърдят, че митингът е организиран от Кремъл, предава Bulgaria ON AIR.

Малкото опозиционни руски медии пишат, че за тези демонстрации, които се проведоха и в други градове, се извозват организирано студенти, държавни служители и партийни дейци.

От Москва уточниха по-рано, че след като се проведат допитванията за присъединяване към Федерацията, Русия ще разглежда като нападение срещу собствената си територия опитите на Украйна да си върне контрола над тези земи.

Гласуването започна днес и ще продължи до 27 септември. Допитванията бяха масово осъдени на Запад като "нелегитимни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
9
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Гледах вчера един турски коментатор който застана пред голям екран с една показалка в ръка и показа какво е било положението в началото на "специалната операция" и какво е сега. И накрая той попита "Какво правим сега?. Сега сме в началото на специалната операция.". Mete Yarar се казва анализатора и всъщност показа, че руските сили не са напреднали изобщо и са в по лоша позиция от началото на войната. Тази операция показа, че Русия изобщо е много слаба ако изключим ядрените оръжия.
21
14
 
12
 
! Отговори
Йоан от Патмос преди 1 година
Войната между двата братски народа си е вътрешно руска работа.Всяка намеса на юдеосакси и техните европейски пудели ще има негативни последствия,вой и скърцане със зъби!
20
4
 
12
 
! Отговори
До 24 преди 1 година
Няма смисъл да ти обяснявам, няма да ме разбереш. Затова по-добре си ходи към "велика русия".
19
6
 
14
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
След като Русия не спазва международните договори,окупира чужда територия и плаши с ядрена война,утре и Украйна може да получи ядрени ракети от САЩ,к'во правим тогава?
18
4
 
15
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Каква велика русия бе? Ако имаше малко мозък за теб велика щеше да е България, а не русия!
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз съм комунист от България. С насталгия наблюдавам тези прекрасни весели млади хора .Как всерадастна величаят советская республика и лична драгаря Путина
16
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то ясно,че мазниниците до властта са изпратени да създават илюзията пред останалите 140 милиона, как путин е прав. Тея комунисти 100г едни и същи театри:)) Това не променя касапницата, която се задава.
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите в Рашиа са комунистически. Държавни. Моралния кодекс и лично другарят путин съблюдава за верността на медийната информация. Руснака дори и не си помисля да излъже. Защото още веднага след октомврийската революция руснака е преминал друга форма на развитие от чист вид.
14
8
 
21
 
! Отговори
Ghjj преди 1 година
Дали не трябва нашите пута леровци и русофили да отидат на война. Мястото им е в Русия . България е за българите...нормалните българи. Русофилията е като сифилиса ...отърсване няма. Само огън и смърт. ги лекуват
13
9
 
21
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Излезе едно красиво момиче с дълги плитки и изрече едно стихотворение за Новорусия, за нацистите. Момиче на 14-16 години. После се разплака. Тълпата аплодира. Не знам много особено такова националистически настроено. Сякаш ги е нападнал целия свят. Не ми хареса. Промити са им мозъците на руснаците.
12
19
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
На руснаците им е през онази работа какво приема или не приема Запада. Земите в които се провежда референдума са известни като НОВО РОССИЯ и там живеят руснаци.
11
0
 
13
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Да де малко прилича и на турските изцепки. Национализъм има. Но турците не бягат от мобилизация. Турчинът ако не е с обpязaнa онази работа и не е служил не го броят за мъж. Не че и в Турция няма страхливци. Винаги бедните го отнасят. Децата на богатите са добре.
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По същата логика може да се каже, че хилядата човека протестирали против мобилзиацията са организирани?
9
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Твърдението в заглавието не е подкрепено с доказателства, тогава какъв е смисълът от статията????????????
8
5
 
10
 
! Отговори
До турчин преди 1 година
Като на Ердо изцепките. Режисирани, севернокорейски. В Турция е невиждана демокрация и свобода. Добре, че само това си усетил, а не както им е традицията натиск и болка в седалището.
7
17
 
30
 
! Отговори
Аха преди 1 година
А в същото време ,десеткихиляди се събраха на Лубянския площад за да протестират против мобилизацията . Ройтерс показва снимки на арести и жестоко пребите млади хора от милицията.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След великата октомврийска революция на руснаците им се вгради чип който не им позволява да лъжат. те не познават лъжата а другарят Путин говори само истината.
5
7
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Не плащам за телевизия. Гледам турските TRT защото турската държавна телевизия има новинарски канал, музикален канал както и културен канал TRT2 по който се излъчват стари филми. Френско кино както и американски черно бели. TRT Belgesel с документални филми и безплатно Cartoon Network, TLC, DMAX, CNN и NTV. И руските ги има след 40-ти канал безплатни.
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако източникът на статията не е Украинская правда, изобщо не чета! Доверявам се само на Украинская правда!
3
21
 
12
 
! Отговори
Sic Semper Tyrannis преди 1 година
Пред кого се правите на демократи с тези референдуми и демонстрации? Пред нас истинските демократи ли? Махнете диктатора Путин и се поклонете всички на богинята Атина и Демокрацията! Да не мислите, че не ви виждаме реално какви сте? БоклуциПодкрепящи един масов убиец.