Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?

Това прогнозира в ефир руският политолог Абас Галямов
3 окт 2022 21:47, Йоана Цонева
124
Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?
Снимка: Россия-24

Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина Тихонова да го наследи в президентския стол. Това заяви в ефира на украинската държавна телевизия руският политолог Абас Галямов. Според политолога две неща могат да подскажат, че предаването на властта от бащата на дъщерята е възможен план на руския държавен глава.

Галимов наблюдава симптоми, които издават обсъждане на подобен вариант. През лятото без видима причина е започнало промотиране на Катерина Тихонова. Засега дъщерята на Путин не е толкова активна, но вече е назначена на позиция, която дава повод за размисъл, че пред нея има перспективи за по-нататъшно издигане.

През лятото Тихонова стана стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Заради санкциите, наложени на Русия, вносът е ключов за руската икономика - отбелязва политологът. Оттам и значението на поста.

Още по темата
Поставянето на дъщерята на такава позиция ще позволи след време да се отчете, че дъщерята на Путин е със заслуги за спасяването на икономиката

Втората причина, която политологът посочва като основание за варианта на наследяване на президентския пост, е амбицията на Путин. "Той счита себе си за най-великия политик на нашето време". Според експерта, след като синът на Гурбангули Бердимухамедов , бившия президент на Туркменистан, пое властта, същото е възможно да се случи и в Русия . "Като го гледам, той може да има такива мисли: щом тези идиоти можаха, тогава аз, най-великият стратег, със сигурност мога".

Експертът обаче отбеляза, че още преди началото на войната в Украйна мнозинството от руските граждани са имали негативно отношение към идеята за поемането на властта от дъщерята на Путин.

Катерина Тихонова е втората дъщеря на Владимир Путин. След началото на войната в Украйна тя стана обект на санкции от САЩ, ЕС и Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нека
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като всеки друг пожизнен диктатор и този се кани да сложи цялата рода след него на този пост. НО в случая на *** няма да стане тъй като ще изгнее по затворите след като народа го свали
23
3
 
8
 
! Отговори
До уж българина преди 1 година
Спокойно, и ние бихме ти взели документите, ако зависеше от нас, и да те пратим в любимата ти рашка. Точно заради благото на България ще го направим. Защото прекалено много е страдано, заради червения терор, на който сте лизаччи
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путина?
21
2
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Ми то сичкуту туй убаво, ама... Добре де. Катерина III може би иска Путин да я направи, щото София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст, немска принцеса, по-известна като императрица Екатерина II е превзела Крим и го е включила в състава на Руската Империя?От друга страна, хм... проблем. Щото внучето на Володя Путин ще се казва... Зеленский!Момченце има Катето от Игор Зеленски, руски балетист.
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорит Москва! Передаьом сведения об уравни реки "Путин в Украйне" в километрах. 03.10 - Харков - минус 100 км, Херсон - минус 50 км. Ожидающие уравни за следующие 7 дня - Херсон - минус 200 км.
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-грозна е и от баща си.
18
7
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
Путин като Лидер , в устите на Политически коментатори, е като на Пръча Мадите .
17
6
 
9
 
! Отговори
098 преди 1 година
Просто я е сложил на топло място преди да е паднал случайно от някоя висока сграда. Дните му са преброени и ако не иска да "получи" инфаркт, остава злополука.
16
6
 
5
 
! Отговори
мче да преди 1 година
Путин е девствен --да. Защото не мое да дигне самолета. И затва избива комплекси чрез диктатура. Той е едно обикновенно нещастно джудже. А на 17 и 16-я коментар само да обърна внимание, че не щем в Турция да ни пращаш. По добре ни купи по-един билет за Хамерика.
15
7
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Започна да осъзнаваш какви мизерници си величал и получи когнитивен дисонанс? А руска мастийо? Че си и позволяваш да оскверняваш името "Българин" мерзавецо!
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин дето не е Българин. И какво руснаците са ти братски народ, а искаш да гониш Българите от държавата им? Смени ника най-накрая с русофил, путинист или каквото ти харесва, Българин не си освен по лична карта.
13
11
 
9
 
! Отговори
Баница преди 1 година
На Зелчо родителите са купили къща за 8 млн. долара в Израел.
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смех, руската демокрация - по наследство... бетер Северна Корея.
11
20
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Това евроатлантиците сте най мръсното американско племе, вие не сте Българи а американци, турци и всякаква друга мизерия която иска да унищожи и съсипе България. Мразя ви безплатно и искрено ако зависи от мен ще ви взема личните карти и ще ви пратя кои в Америка кои в Турция кои от къде е за благото на България, за да я има България. Боже пази България!
10
10
 
15
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Западните простотии край нямат!То да не е кралска династия в Русия!Приемника на Путин ще го избере Военно Промишления Комплекс!Но при всички случаи няма да е грохнал старец като Байдън!
9
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е девствен,няма как да има дъщеря.
8
7
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Този който ще дойде след Путин няма да играе шах и сжудо със Запада! И това няма да бъде нито една от дъщерите му! Спомнете си Жириновски !
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То не е лесно да си политолог в наши дни. Все ги питат, все трябва да отговарят, и винаги им се налага да си измислят. Медии много, конкуренция голяма.
6
2
 
8
 
! Отговори
Глоба преди 1 година
То пък журналистите, като че ли не се влачат като свински черва, та са тръгнали да пишат такива статии.