Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
1
 
! Отговори
222 преди 1 година
Ще и повярвам като го пише това от Магадан, а не от занилия запад
189
2
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZърVул преди 1 година
Като се замисля в предни неща,и колкото преди да не съм харесвал Путин,оказа се,че човека е шахматист с голямо търпение.Сега съм му симпатизант .Смел и решителен се оказа.Даже закъсня с тези действия според мен.
188
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Някой тук пак се опитва да лъже нещо...
187
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гошо не си дорасло да правиш поправки. Хубаво си помисли за милионите. Скоро имаше преброяване.
186
3
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Поправка, 2000000 а не 3000000. Бяхме почти 9 млн а сега сме почти 7 млн. И тук влизат турците, на които българската комунистическа партия смени имената...и... те си заминаха за Турция...
185
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Самозаблудите са голяма работа. За 30 години демокрация без войни България загуби около 3 000 000 население и е най бедната страна в ЕС. Много сме добре няма що. Златото ни заминава за САЩ милиардите също но за сметка на това F16 ги няма никакви иначе сме ок
184
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А гатю е за *** директно и безусловно.
183
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А гатю е за *** директно и безусловно.
182
0
 
1
 
! Отговори
g.venov преди 1 година
Нелче липсваше ми с просто...тийте си,явно за празника си решила да заработиш някий лев с поредната говн...на статия,зле,ама много си зле
181
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
йлнилсйнад;ок;цкп';;.
180
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работайте, братухи! било обръщение -призив не на руски език, а на украински. Съжалявам, братуха, но видимо си от българите, които са изучавали руския език само по учебник. РФ е огромна не само по територия, но и по езиково разнообразие на говоримия руски език. Говоримият украински език също е различен - в източните области той е много близък до руския, а в западните е по-неразбираем за нас дори от полския. Zа Победу!
179
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работайте, братухи! било обръщение -призив не на руски език, а на украински. Съжалявам, братуха, но видимо си от българите, които са изучавали руския език само по учебник. РФ е огромна не само по територия, но и по езиково разнообразие на говоримия руски език. Украинският език също е различен - в източните области той е много близък до руския, а в западните е по-неразбираем за нас дори от полския. Zа Победу!
178
13
 
4
 
! Отговори
Гатю преди 1 година
И двамата са за бесилото на червения площад.
177
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бесен Не е ясно, защо католиците и евреите се страхуват толкова много от православието.
176
12
 
16
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Разбираемо е да го защитава. Не е разбираемо българи да го защитават!
175
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 205 Защо уж силните сащ не нападат нищожна русия?
174
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава"."Русия няма нужда от запада за го постигне...
173
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този форум е нациски и фашиски от началото до края. Повечето писания са нациски. Чесните хора са малко и ако са успешни ги трият и спират. Пуснат е и злонамерен бот със 74 моментални плюса. Призовава за смърт. Това е нередно ако се гледа бг закона и морала. Ад мин не е честен човек. Фашист е. Нощната смяна. И в почивните дни са фашисти
172
2
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Пустия му лош запад , но плаща добре на руските *** .Кой не плюе работодателя
171
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти моме що дириш в Холандия? Сега трудно се свиква със селския живот в Раша, а?