Москва чака промяна в позицията на Киев за преговори

Вече са мобилизирани 200 хил. души
4 окт 2022 14:24, Нели Христова
55
Москва чака промяна в позицията на Киев за преговори
Снимка: БГНЕС

Русия ще чака промяна в позицията на този или на следващия президент на Украйна относно преговорите с Москва. За преговорния процес и постигането на споразумение е необходимо участието на Киев, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„За да се водят преговори, са нужни две страни... Ще чакаме или промяна на позицията на сегашния президент [на Украйна Володимир Зеленски], или ще дочакаме следващия президент, който да промени позицията си в интерес на украинския народ”, каза Песков в отговор на журналистически въпрос относно възможностите за постигане на споразумение без официален Киев.

Зеленски одобри постановлението на Съвета за национална сигурност и отбрана относно невъзможността за провеждане на разговори с руския лидер Владимир Путин. Съответният указ беше публикуван днес на уебсайта на канцеларията на украинския лидер.

Повече от 200 000 души са били призовани в руската армия, откакто президентът Владимир Путин обяви мобилизация на 21 септември, заяви министърът на отбраната на Москва Сергей Шойгу.

"Към днешна дата в армията са постъпили повече от 200 000 души", заяви Шойгу, съобщават руските информационни агенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вече самобилизирани 200 хил пияници, буряти и студенти
19
7
 
8
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До до 16 --- Ти от мястото на събитията ли предаваш или си преброител като на БеГе изборите? За да напредват, значи е повече от ясно кои дават жертви и кои бягат на тъгъдък и в несвяст. 25-хилядная всеросийская и непабедимая армия очаква обкръжение, ако не се изтегли навреме, а и по това време река Днепър е много пълноводна от падналите дъждове. Хаймарсите скоро ще приключат с вси мостове и Point of no Return and/or One Way Ticket to Mars. Егати съвеската армия. Скапаха ги.
18
1
 
3
 
! Отговори
путпумагате преди 1 година
До Тюркиемспор Берлинили подпумагате :)
17
6
 
11
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Никаква милост, никакво колебание, никакви преговори! А и ЗАЩО джуджетата, които вероломно нападнаха "фашистко-нацистка" Украйна, ДНЕС молят за преговори ? Странно. Май става нещо много неприятно на фронта и замирисва на задни екстременти. Да се надяваме, че в Русия все още има подходящи памперси Мейд ин УЙест, за да не замирисва наоколо.
16
8
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 1 година
Всичко е гъби и салата. Урките напредват ама с смъртните бройки вече са над 90 000 броя
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяна на позицията на Киев може да има , когато махнат зеления любител на бело в Окрайна и бай Памперс в Кравария ...
14
7
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 1 година
Да , напредва със 500 убити на ден..
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е год като Американските тролчета дерзаят... ох че кефффффффффф изяждат се от вътре самииичкии горкитеее
12
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...Мобилизация на обречените...
11
11
 
22
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Кво стана, ГОВОРИТ МОСКВА!? Га бехте силни и до Киев ,НЕ- до пъпна победа и " денацификация"демилитаризация" и всички подобни глупости ! А сега га ви запече на з а д н и к а и чакаме преговори1 И нема - сега вече палачинката се обърна - и късмета също! Киев "... не вярва на сълзи!"ВСИЧКИ ВОЙСКИ ВЪН, ГРАНИЦИТЕ ОТ 91 - КАКТО СТЕ ГИ ПРИЗНАЛИ, СЪД ЗА ВИНОВНИТЕ И ВОЯННОПРЕСТЪПНИЦИТЕ, РЕПАРАЦИИ , ПРАВО НА РУСКИТЕ РЕПУБЛИКИ НА САМООПРЕДЕЛЯНЕ,ДЕНУКЛЕАРИЗАЦИЯ ЩОМ КАТО ЩЕ ЗАПЛАШВАТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ!
10
6
 
17
 
! Отговори
Селтак с тумбак преди 1 година
Те едни преговори са приключили точно преди да ги нападнат... Та какъв е смисъла въобще да се говори с блядоликите? След като са се отметнали от предните договорки? Само с бой ще ги оправят !
9
12
 
21
 
! Отговори
Кремълски цинизъм преди 1 година
Подписали са си ,че някакви територии били техни/някои даже в момента с украинско управление/, и говорят за "преговори"? Само Кремъл е способен на такава наглост! Цялата тази глупост е за пред изгладените мозъци на мужиците, за да оправдаят изпращането на нови 300 хиляди за пушечно месо! Пак украинците ще са им"виновни", че отказвали преговори! Никой извън Тюрьмата на народите, не им се връзва на тази перверзия!
8
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро като изядете боя в окупираните части... ще искат преговори;) Ама се съмнявам, че вие пак няма да искате ... крадливи псетаа. Украйна вече е на границата на Луганск ... скоро очаквайте бягащи руски мелеези към вас
7
12
 
2
 
! Отговори
Тюркиемспор Берлин преди 1 година
Ердухан зема и от руснаците и от уктаинците и от сички и сичко и е номер едно - а турците сме 160-170 милиона общо, само в европа сме над 50 милиона = мюнхен, хамбур берлин насякъде само турци и подпумагаме ердуган с сичко
6
5
 
11
 
! Отговори
д преди 1 година
ще има да чака
5
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според великата Голда Мейр преговори не се водят с този, който е дошъл да те убива!
4
3
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
да, Ердоган е аналноподатлив, както и Турция, гъзят се на всеки, но нямат избор - глад и мизерия е при тях - смешни доходи, смешна икономика, по-нисък стандарт на живот от Бг и така нататък. Какво да направят като на глава от населението в Турция БВПто е 8 000 долара, в Бг е около 11 000 долара.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не си върнат и Херсон украинците, докато чакат
2
6
 
28
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Еми спрете да ги трепете и напуснете страната им. Как се водят преговори с изнасилващ те. Или някаква нова теория сте измислили :)
1
4
 
29
 
! Отговори
Германец преди 1 година
С терористи не се преговаря. Москалите ще почакат. Преговори с тях га пpъдне гущерът.