Владимир Путин винаги бил готов за преговори за Украйна

Това съобщи говорителят на Кремъл Димитрий Песков
21 окт 2022 14:08, Нели Христова
70
Владимир Путин винаги бил готов за преговори за Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е бил отворен за преговори за Украйна от самото начало, каза президентският говорител Дмитрий Песков пред репортери в петък, предаде ТАСС.

Така той коментира думите на турския лидер Реджеп Тайип Ердоган, че сега Путин уж е „много по-мек и по-отворен за диалог, отколкото в миналото“.

"Путин всъщност беше отворен за преговори от самото начало. Самият президент неведнъж е говорил за това", отбеляза говорител на Кремъл, коментирайки това изявление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
2
 
! Отговори
Преговори после! преди 1 година
Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви народе!!
4
4
 
1
 
! Отговори
Трябва да разберете преди 1 година
тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.
3
5
 
3
 
! Отговори
Той Путин е готов преди 1 година
Но какви преговори може да има с парцалени кукли на конци? САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!
2
4
 
1
 
! Отговори
Той нека ги изпепели преди 1 година
нацягите пък пак да си е готов! пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!
1
6
 
3
 
! Отговори
Нарко клоунът преди 1 година
готов ли е? Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари. Сега се вайкат!