Владимир Путин винаги бил готов за преговори за Украйна

Това съобщи говорителят на Кремъл Димитрий Песков
21 окт 2022 14:08, Нели Христова
70
Владимир Путин винаги бил готов за преговори за Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е бил отворен за преговори за Украйна от самото начало, каза президентският говорител Дмитрий Песков пред репортери в петък, предаде ТАСС.

Така той коментира думите на турския лидер Реджеп Тайип Ердоган, че сега Путин уж е „много по-мек и по-отворен за диалог, отколкото в миналото“.

"Путин всъщност беше отворен за преговори от самото начало. Самият президент неведнъж е говорил за това", отбеляза говорител на Кремъл, коментирайки това изявление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песков: Русия няма да нахлува в Украйна това е западна истерия. Песков: Русия няма да прави мобилизация. Песков: Русия винаги е готова за преговори. :))) добре
24
4
 
2
 
! Отговори
Европа готова ли е? преди 1 година
А що се касае до политико-икономическата ситуация на Европа в момента има много въпроси на дневен ред. Новият министър председател на Италия, Мелони, цели напускане на Еврозоната и евентуално напускане на ЕС. Какво ще стане, когато втората индустриална сила в ЕС напусне? А какво ще стане, когато двигателят на Европейската икономика и стълбът, на който се крепи Еврозоната, Германия, изпадне в тежка рецесия, каквато се задава на хоризонта? Ще оцелее ли Еврозоната едно такова сътресение?
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преговори по Руски: Или правите кот ние искаме или нищо.
22
2
 
2
 
! Отговори
НАТО не е преди 1 година
НАТО като съюз въобще не е толкова хомогенен, колкото се опитват да го изкарат. Буквално преди дни, Полша сервира 1.3 трилиона сметка за репарации на Германия. Германците на свой ред напомниха на Полша, че е стъпила на огромни немски територии. Които са и дадени след Втората Световна Война. Гърция и Турция са се хванали за гушите за острови в Егейско море. В рамките на НАТО се появяват двустранни договори за сигурност като този между Гърция и Франция, насочени към трета страна членка на НАТО.
21
4
 
5
 
! Отговори
Другарят Путин преди 1 година
Приемам капитулации по всяко време!
20
2
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Европа, със сегашните си лидери, няма как да се съгласи на това. Но заради икономическата конюнктура и заради напълно сгрешената политики, които САЩ прилагат спрямо ЕС, по всичко личи, че след тази зима Европа ще излезне политически преродена.
19
3
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Русия обаче не се е отказала от тази си цел, а именно преконструиране на Европейската рамка за сигурност. За постигането на тази цел обаче Русия се нуждае от абсолютна победа в Украйна. Тоест унищожаване на неонацисткия режим в Киев - финансиран и въоръжаван от Западните сили - защото докато съществува този режим, няма да допусне мирно разрешение и преговори и още по-малко промяна на статиквото в Европа. На второ място, Русия се нуждае от Европа, която е склонна да седне на масата за преговори.
18
2
 
8
 
! Отговори
Баба каза,дядо рече преди 1 година
До Русия ясно каза........А каква е Русия,че да казва на света каквото и да е!
17
2
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Този договор беше отхвърлен от НАТО (САЩ) и това се превърна в един от крайъгълните камъни, които доведоха нещата до сегашното положение. После някой друг им е виновен все.
16
2
 
1
 
! Отговори
Ако Путин преди 1 година
До Опомнете се хораЕ най-доброто то аз съм батовчед на кралица Елизабет,лека й пръст!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10, удобно не си чел, че украинците намериха заедно с убити руски войници и сирийци в руски униформи.
14
4
 
2
 
! Отговори
Нарко клоунът пък преди 1 година
каза, както са му наредили от Белия Дом, че щял да преговаря само ако Путин не е на власт. Тоест няма да преговаря. Е кой точно спъва преговорите? Вие само се замислете!
13
1
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
ПЕСков ти надмина нашите Киро и Курнелията по лъжи бе.Колко пъти поставяхте неприемливи условия или отказвахте преговори и още какво търсите в Украйна майка си ли търсите?????
12
3
 
1
 
! Отговори
Русия ясно каза преди 1 година
Преди началото на Специалната Военна Операция в Украйна на 24 Февруари 2022, още лятото на 2021 Русия даде ултиматум на страните от НАТО под формата на проекто-договор, който очертава условията за изграждане на нова рамка за сигурност в Европа. В този договор Русия ясно каза че:1. Не може повече да толерира разширяването на НАТО досами границите си.2. Не може повече да толерира инсталацията на оръжия на НАТО досами границите си.3. Има нужда от нова рамка за сигурност в ЕС.
11
0
 
5
 
! Отговори
Ами да сяда преди 1 година
На масата за преговори щом е готов.Но без предварителни условия и след като се изтегли от незаконно окупираните територии.Това се нарича преговори.Другото,което Путин предлага е мижи да те лажим!
10
2
 
1
 
! Отговори
С кого да преговаря? преди 1 година
То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!
9
3
 
1
 
! Отговори
Какви преговори преди 1 година
с нацисти?? Това е списъкът в който са сложили Мъск. Хора в списъка са били убити. https://myrotvorets.centerНа първата страница на сайта са лицата на измъчвани и убити Руски войници. А този списък е създаден от хора в Украинския парламент. Действащи народни представители. Това е образцовата демокрация на която ДБ = Демократична Украйна се натискат да помагаме и да пращаме оръжия.
8
2
 
1
 
! Отговори
И Макарон бил готов преди 1 година
Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Ще му се налага скоро да преговаря с една дузина дебели тояги!
7
6
 
2
 
! Отговори
Опомнете се хора преди 1 година
П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.
6
6
 
4
 
! Отговори
Зеленясалия наркос преди 1 година
преди да стигне до преговори май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!