Пламен Юруков: Надявам се, че руският народ ще може да се освободи от Кремъл

Русия не може да олицетворява Изтока
21 ное 2022 23:00, Нели Христова
142

"Това е един политически театър. Това е стратегически ход за България, защото е в наш интерес Руската федерация да бъде слаба. Така ще се бърка по-малко във вътрешната и външната политика на България. В момента започна процес на дерусификация, който е много полезен. Той трябва да продължи и да бъде във всички направление", заяви общественикът Пламен Юруков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите на международния анализатор проф. Захари Захариев пред Bulgaria ON AIR дебатите, които се водят за военната помощ за Украйна, са вън от реалния дневен ред на българското общество.

"Това, което ги вълнува, няма нищо общо с това, за което се карат основните политически сили. Този дебат не бива да добива този обхват на антирусизъм", допълни гостът.  

"Не бих се съгласил, че Русия може да олицетворява Изтока. Тя е една изостанала държава, с икономика колкото тази на Холандия. Когато говорим против Руската федерация, ние не говорим против Русия. Тя не е проблем. Искрено се надявам, че руският народ ще може да се освободи от Кремъл", посочи Пламен Юруков и добави, че те искат да ни използват като буфер, за да могат да ни поставят срещу неприятелите.

Неговото мнение е, че противоречията между Китай и Русия са от години и това, че в момента Русия е застанала в слаба позиция и си мисли, че Китай ще ѝ помогне, е нещо, в което много хора се заблуждават.

"Изпращането на оръжия е изкуствен проблем, който се поставя като разделителна линия в българската политика, отклонявайки вниманието от реалните проблеми на страната ни", каза проф. Захариев

И заключи, че това е политическа игра, а България е страна с ограничен суверенитет, преотстъпен доброволно по отношение на Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
путинофили, преди 1 година
Украинският Mossad е зад гърба ви !
79
1
 
0
 
! Отговори
Европедиал преди 1 година
Юруков,ти си стипендиант на Козяк.Чакай Народен съд.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Де и ние да имахме лидер като Путин. 80% одобрение от народа. Смърт на укрофашистите.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на това написаното мога да ви кажа само едно россия е велика кучето лае кервана си върви лаите си колко си искате без божни славяни
76
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 1 година
А украинския народ кога ше се освободи от неонацисткото си правителство ?
75
0
 
2
 
! Отговори
Виж ти преди 1 година
Щом Пламен Юруков се появи, явно нещата в родната ни политика не са добре. Той не успя да ръководи СДС, липса на качества вероятно. Но разсъждава по въпроса с демагогия, типично за един философ. Всеки търси място в политиката.
74
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отвратително! Отвратително безсрамие и престъпно невежество показва тоя... Какво ли може да се очаква от тая физиономия, кой изобщо е решил да го покани, пак някой платен явно... България е стигнала дъното - икономически, политически, морално, всякак
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така трябва да стане според платените български политици.Не трябваше да има Южен поток,за да се пречи на Кремъл,ама се появи Турски поток.Трябваще да изключим почти целия АЕЦ Козлодуй,за да се продава скъпия ток,а малкото останал евтин да се продава навън.Но вече от близо 33години има банани на пазара.
72
7
 
13
 
! Отговори
Дядо Либен преди 1 година
Русите нямат достойнство и кураж за да направят преврат. Ще си търпят цар *** до просешка тояга. След това ще обвинят Запада за това, ще хейтят, ще маршируват още 100 години , без да се замислят за грешките на собствените им политика и управници. Стратегия на вечно губеща и незряща нация...А само да включат телевизора и ще видят един пребогат Катар, само от пясък и петрол, дори не са работливи...
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как да стане. Руснаците са прекалено страхливи и глупави за да успеят да махнат джуджу
70
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!
69
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 102. Хората се кланят на чужд лидер, когато нямат свой. По този начин изразяват мечтата си да имат силен лидер.
67
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сигурен ли си, че руският народ иска да се освободи от Кремъл?
66
6
 
14
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Тоя г-н Юруков не разбира руския народ ,който цени своите лидери и свободата си и няма да позволи на НАТО да се вре в Украйна и да я подготвя като плацдарм за атака към Москва!
65
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 97.... Ми оди пеш бе.......хахахахаха
64
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 91.... А ти ми отговори на следния въпрос....След като сме били под руския ботуш, американски заводи ли да има в България след 1944 година....Ей , тари*кат селски...Хем ти се иска да живееш в САЩ, хем да целуваш червения г*з на Ким Че Ен Ун...Така не дават никъде.Или в САЩ , или в Северна Корея .Избирай къде най ти харесва
63
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 94...А каква кола караш?...А телевизор имаш ли.Каква марка е?...А GSM имаш ли...Каква марка е..?Брачед... Това ли наричаш ,,ботуша " " на САЩ?... Ми бегай в Северна Корея като не искаш да живееш по ботуша на САЩ...Какво чакаш тука.Северна Корея ли да дойде в България???..хсхахахаха
62
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 96....А каква кола караш?...А телевизор имаш ли.Каква марка е?...А GSM имаш ли...Каква марка е..?Брачед... Това ли наричаш ,,ботуша " " на САЩ?... Ми бегай в Северна Корея като не искаш да живееш по ботуша на САЩ...Какво чакаш тука.Северна Корея ли да дойде в България???..хсхахахаха
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е Пламен Юруков???? Че дава акъл на русия. Он за него си няма на други дава акъл.