Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"

Той стана по време на визитата на Зеленски
Обновена: 22 дек 2022 10:28 | 22 дек 2022 09:46, Нели Христова
170
Пореден гаф: Байдън нарече пак украинците "иранци"
Снимка: БГНЕС

Посещението на президента на Украйна Володимир Зеленски в САЩ не премина без малък гаф от страна на лидера на САЩ Джо Байдън.

По време на речта си пред журналисти, Байдън отново допусна грешка, наричайки украинците - иранци.

Още по темата

"Трябва да сме сигурни, че украинското правителство ще може да продължи да осигурява основни услуги на иранския народ, като здравеопазване, образование...", каза американският президент.

Но това не е първият път, в който Байдън нарича украинците - иранци.

"Путин може да обиколи Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на иранския народ", каза Байдън по-рано тази година.

Подобни гафове от страна на президента постоянно предизвикват въпроси, относно умственото му състояние, като някои негови противници дори твърдят, че той страда от деменция. Някои от последните гафове на Байдан включват момента, в който забрави смъртта на своя сенаторка, въпреки че няколко седмици по-рано бе изказал своите съболезнования, както и това, че се загуби в градините на Белия дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя няма да му оставя и детедо ми да гледа, камо ли цяла АМЕРИКА ! Американците нека си зададъв въпрос може ли , да ги докара до гражданска това КУКУ
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе той ги нарича иранци, ама бунтовете в Иран продължават и нещата стават по-зле за властта там.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
важното е че германия, люлката на ЕС, вчера нарече наш посланик и българия част от руската федерация. все пак не грешат. мястото ни е на изток, на топло между русия и турция
5
2
 
43
 
! Отговори
сина преди 1 година
Евала дедка, машалаааа. . . всички знаем, че войната е между сащ и Русия, войната е предизвикана от сащ, че Русия брани независимостта и оцеляването си, ясно е че сащ финансират войната, пращат оръжия, войници, обучават урките .. . Нищо добро не ни чака, след като сащ се намесят !
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тех са всякакви, що да не са иранци.......хахахаха :))) Байдън като е видел зеленото джудже и си е казал - той е иранец :))) Къде е САЩ, къде е далече Украйна, ко ги бърка янките, знаем, че не са силни по История :)))
3
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бисерите и издънките на това дементирало посмешище,трябва да бъдат събрани и документирани а после показвани на идните поколения,да са наясно в какъв свят сме живели и кой"управлявал"една от великите държави в света!
2
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей ся панелният шкебак с драгливото БМВ, анцуга и пърцуцата в пластмасови бутилки фунционално неграмотен бачкатор ще дойде да се подиграва, няма страшно. Ама на него, като се подиграваме, че е бедняк, защото е неграмотен, се сърди.
1
2
 
45
 
! Отговори
Хммм преди 1 година
Краварите са си набелязали къде ще е следващата цветна революция.