Джонсън убеден: Путин ще загуби войната в Украйна

Той публикува кратък видеоклип за новата 2023 г.
Обновена: 1 яну 2023 22:10 | 1 яну 2023 19:43, Анисия Иванова
344
Джонсън убеден: Путин ще загуби войната в Украйна
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият британски премиер Борис Джонсън заяви в кратък видеоклип, споделен в Туитър, че е убеден повече от всякога, че Владимир Путин ще загуби войната в Украйна.

В своеобразно кратко новогодишно обръщение Борис Джонсън каза, че е убеден, че нещата ще се развият по-добре през новата 2023 година.

"Ето моята прогноза: Инфлацията ще продължава да спада. Китай ще се възстанови от Омикрон. Путин ще загуби в Украйна. А като цяло 2023 ще бъде по-добра от 2022 г.", посочи бившият премиер, цитиран от БНР.

Джонсън не спомена нищо за напускането му на Даунинг стрийт, но изрази пълна увереност, че руският президент ще бъде победен в Украйна и украинският народ ще постигне целта си да живее в една свободна, суверенна и независима държава.

Междувременно днес Великобритания прекрати всякакъв внос на руски втечнен газ. Съобщението е на министерството на външните работи и в него се допълва, че Обединеното кралство "спира финансирането на незаконната война на Путин и подкрепя страните по света, за да намалят собствената си зависимост от руски газ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да има шум.
146
8
 
4
 
! Отговори
Руските площади преди 1 година
не са пълни с фанатизирани доброволци, мобилизират се дъртаци и криминални....Къде е духа бе таварищи пропагандисти?
145
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боре оди бери минсухари в Киев
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мале, еднорозите как са се развилняли в коментарите ;)
143
13
 
9
 
! Отговори
Българска русофилия преди 1 година
Това е уродливата последица на соца в който НРБ беше най самоунизил се лакей на СССР, без и да я карат, а от собствено духовно нищожество! Тито и Чаушеску не бръснеха Кремъл, в Унгария и Чехия вкараха войски за да ги окупират втори път,Полша сама си наложи военна диктатура за да не влязат руснаци, с ГДР не можеха да се карат защото знаят как немеца ,,обича" руснак. Само ние бяхме най долните мекотели!
142
6
 
2
 
! Отговори
в YouTube преди 1 година
"Wagners" are sent home in trucks - "Contract is over, go home" - e заглавието на клипа за съдбата на агресорите от Вагнер.
141
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Давай Русия винаги се е страхувала от англосоксонците и никога не е имала успех срещу тях. Комплексът на Русия винаги са били англосаксите, а в момента този комплекс е засилен на макс, защото съществуването на т.н. РФ зависи изцяло от САЩ и Великобритания. Този път няма да има прошка като през 1991г.
140
6
 
9
 
! Отговори
Не помня преди 1 година
Костя или Волен беше или там някой от руските петоколонници се беше изцепил нещо от рода на....,никой не може да изтръгне Русия от сърцето на българина..." То смешно, говори се от неопределен кръг хора, ретроспекция от преди няколко века,таргет от необразовани от села и малки градчета....
139
1
 
1
 
! Отговори
Нинова преди 1 година
Костадинов, Сидеров, Волгин, Дърева, Вацев, Енчев, Овчаров и мноо др.
138
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 148 А с какво трябва да ни занимават медиите? С тъпашка руска пропаганда ли? И като си толкова осведомен по путинофилските въпроси, кои са приятелите на Русия? Ако не те е срам да ги изброиш поименно можеш да го направиш
137
0
 
0
 
! Отговори
Да лавираш преди 1 година
и обичаш са две различни неща!
136
3
 
3
 
! Отговори
До 156 преди 1 година
Може и да не ги е обичал, ама стоя докато лиза на Хрушчов и Брежнев! После Горби го отсвири, а това на наште *** беше достатъчно да свалят!
135
4
 
8
 
! Отговори
до 148 преди 1 година
Личи си вашата неосведоменост. Това е част от пълненето на мозъците с бръмбари, за да станете при нужда пионки. Щяхте да сте просто недоразвитттт, ако не беше обществено силно вредно хората да знаят с кого спи някой си от шоубизнеса и какви татуировки има, а да са гола вода за страните по света и тяхото взимодействие, Неслучайно навсякъде в медиите ни, включително и в този сайт, заемат вниманието с плявва (ако въобще знаете какво е),
134
2
 
2
 
! Отговори
И дядо Тошо преди 1 година
не ги обичаше!
133
0
 
3
 
! Отговори
До 154 преди 1 година
То за тоз да не ти е мъчно!
132
3
 
5
 
! Отговори
И Димитров преди 1 година
дори е мразел руснаците! И Сталин го е отровил!
131
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля че Борис Джонсън направи добре че излезе от ЕС. Сега Великобритания стои много по-добре на международната сцена, иначе се губеше в беззъбата немско-френска политика. Особенно беззъба и безперспективна политика ЕС провеждаше по отношение на агресора Русия. Със сигурност ЕС щеше да продължава да върти дружелюбно опашка пред Русия ако Путин не беше направил най-тежката грешка през живота си да нападне Украйна, която се оказа много голяма лъжица за устата на Русия.
130
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анонимен Не е важно кой какво казва ,а , кой го казва! Това че някакъв *** англичанин , пародия на човек, още повече на политик.... говори простотии, най-много да си го преместя в другия крачол !
129
8
 
5
 
! Отговори
Кой е русофил, бе? преди 1 година
Левски, Ботев, Раковски, Бенковски,Захари Стоянов, Стефан Стамболов....най великите българи???? Русофили са мижитурки като Драган Цанков и Петко Каравелов, дето се крили под леглата!
128
10
 
14
 
! Отговори
СЛАВА НА РОСИЯ! преди 1 година
Бог да пази България от англосаксонските чакали и кучета адски! Русия ще ви накаже и после и ние в България ще ви прегазим.