Русия трябва да загуби... А ядрен конфликт?

Медведев: Това трябва да е очевидно за всеки западен политик
19 яну 2023 14:25, Елка Василева
403
Русия трябва да загуби... А ядрен конфликт?
Снимка: архив, БГНЕС

Ядрените сили не търпят загуба в големи конфликти, от които зависи съдбата им - това трябва да е очевидно за всеки западен политик, написа днес в "Телеграм" заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, цитиран от ТАСС.

Още по темата
Той обърна внимание върху изявления на Световния икономически форум в Давос, според които "Русия трябва да загуби" войната с Украйна.

На западните политици "не им хрумва да направят един елементарен извод: загубата на една ядрена сила в обикновена война може да предизвика начало на ядрена война. Ядрените сили не са губили големи конфликти, от които зависи съдбата им", каза бившият руски президент.

Попитан от журналисти за коментар на думите на Медведев, говорителят на Кремъл отговори, че те съответстват напълно на ядрената доктрина на Русия.
(БТА, Андрей Шарков)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Защо Русия се чуди Ане заличи Американските маимуни и Великобританските прасета ще настане мир на планетата. Другите ще мълчат ако неискат да горът
254
6
 
15
 
! Отговори
хм преди 1 година
Не е лошо Запада да разбере ,че няма вариант в който Русия да загуби! Украйна да си наляга парцалите и нещата да приключват бързо и с преговори ,за да не се стига до нещо кошмарно като ядрена война. Нашите продажници достатъчно ни набутаха между *** и наковалнята!
253
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги има първи път... Напълно нормално е руските фашисти и мародери да бъдат убити или прогонени от Украйна... И това неименуемо ще се случи...
252
13
 
8
 
! Отговори
До 279 преди 1 година
В момента вече военната операция се превръща в война между Русия и Нато- САЩ така, че ядрената война е неизбежна но ние от провинцията сме спокойни защото само София е цел и ще бъде унищожена с което ще добро на цяла България.
251
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я! Нямаше ли Русия да победи с конвенционална военна сила. То и аз така мога и всеки така може. Проваляш се военно с конвенционални средства и натискаш копчето на ядрените бомби и майната му на нашия свят. Що за наглост и безчовечност!!!
250
2
 
10
 
! Отговори
Русуфилчо преди 1 година
Искам дядо да кара Лада. Отивам да се самоубия в Украйна
249
1
 
9
 
! Отговори
Русуфилчо преди 1 година
Квииик
248
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ес ще е под контрола на Русия. А краварскиат клоптор ще се разпадне
247
14
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Русия вече загуби
246
6
 
3
 
! Отговори
Пиян мечок преди 1 година
Не знам какво говоря - не ми се разбира
245
0
 
5
 
! Отговори
Търся си коня преди 1 година
Горе на снимката
244
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората на запад, включително политиците, нямат елементарна обща култура, не познават Русия и затова скоро ще бъдат отрезвени и свалени на земята. Западът отдавна не е колониална сила и фактор.
243
13
 
9
 
! Отговори
До този-Проруския преди 1 година
До ЧУЙ МЕРКЕЛ ОЩЕ ВЕДАЖ. КОГА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗКВИЧИМ, ЧЕ СУЛТАНА СЕ Е НАСТАНИЛ В ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ И НИКОЯ НЕ ИСКА ДА НИ ПОМОГНЕ ДА ГО ИЗГОНИМ- ТЖГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ СТАДАНИЯТА НА УКРАИНСКИЯ НАРОД. ИЗРОДЧЕ- ЗА ЩЕПА КОПЕЙКИ СИ СПОСОБЕН ДА ИЗВЪРТИШ НЕЩАТА НА 180 ГРАДУСА.
242
8
 
4
 
! Отговори
ЧУЙ МЕРКЕЛ И ОЛАНД!! преди 1 година
До главнобуквения идиотЕТО ТАКА ОТГОВАРЯТ ТЕЗИ КОИТО НЯМА КАКВО ДА КАЖАТ ,ПО ПРИЧИНА ЛИПСА НА НЕЩО !!!!ХВАЛА ЗА ЧЕСНОСТТА НА МЕРКЕЛ И ОЛАНД ,ДОРИ И НА ПРОШЕНКО, ПРЕД СВЕТА !!!!!!СВЕТА ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ЧЕСТНИ ОТКРОВЕНИ ХОРА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА НОРМАЛНО!!!!И НОРМАЛИТЕ ХОРА ЦЕНЯТ ТОВА !!А ЗА ОСТАНИЛИТЕ КАТО ТЕБЕ -Е ТВОЯ ОТГОВОР!ЧУЙ ОЩЕ ВЕДНАЖ МЕРКЕЛ И ОЛАНД , ЗА ДА БЪДЕШ ПОДГОТВЕН ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ С ПРАВИЛНИЯ ОТГОВОР ,МИШОК!!!!!!!!
241
12
 
10
 
! Отговори
ЧУЙ МЕРКЕЛ ОЩЕ ВЕДАЖ преди 1 година
ДИВАЦИТЕ ,ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАПРЯНИ !!! ЗАЩО РУСИЯ ТРЯБВА ДА ЗАГУБИ???ПОДПАЛВАЧИТЕ НАЦИСТИ И ТЕХНИТЕ ФАШИЗОИДИ ТРЯБВА ДА ЗАГУБЯТ , ЗАЩОТО СПРАВЕДЛИВОСТТА , ИСТИНА ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ /СПРАВКА МЕРКЕЛ И ОЛАНД/!! ДОБРУВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ КРЕПИ ИМЕННО НА ЧЕСНОСТТА ,ИСТИНАТА И ДОВЕРИЕТО . КАКВА ЧЕСТНОСТ В ТЕЯ ЗАГОВОРИ ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА ?????? ЛИЦЕМЕРИЕ ,КОВАРНОСТ , ПОДЛОСТ - ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИКОРЕНЕНО!!!ФРАЗАТА : С НИЩО НЕПРИДИЗВИКАНА ИНВАЗИЯ - ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ
240
5
 
7
 
! Отговори
муспи преди 1 година
В Естади Юншдос има един Велик вулкан, който все се кани да изригне. Русия ще напиави услугата и ще спаси света. Дали с една ракета Топол или с дъжд от ракети, ще решат военните. Не забравяйте че евреите са под проклятието на бялата раса, и Бога - истинския, не тяхния дявол йехова!
239
15
 
18
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
То и СССР беше ядрена сила , но след война с Афганистан която загубиха, какво последва ?!?!?.А тоя *** не го помнииии
238
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак си размахват ядрената бомба Русия не само ще загуби войната но и ще ви вземат бомбата :) Аре Довиждане отивайте в ада при Сталин
237
15
 
9
 
! Отговори
Проблемът преди 1 година
...на Русия е че НЕ аргументира достатъчно ясно и разумно Причините за нападението им над Украйна. Ако има такива, де. Комунистическият морал и Западният морал са от една черга. Затова и се бият. Алчността убива!!!
236
8
 
20
 
! Отговори
пРосията преди 1 година
Вече *** като морно пресе пред заколение и отново заплашват в типично мутренски стил. Само дето мутрите останаха в деветдесетте год на миналия век. Там се намира пРосията сега и продължава да си тъне.