Лавров: Западът се опитва да обърне хода на ставащото

Той очаква формиране на многополюсен свят
Обновена: 27 яну 2023 15:17 | 27 яну 2023 15:08, Росен Стойчев
84
Лавров: Западът се опитва да обърне хода на ставащото
Снимка: БГНЕС/EPA

Колективният Запад се опитва да обърне формирането на многополюсен свят. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Днес дипломатът говори на пресконференция.

Още по темата
Обясни, че формирането на многополюсен свят е обективно решение.

Лавров посочи, че е доволен от бързия възход на определени държави, като визира Китай, Египет, Турция и Бразилия.

Смята, че страни от Латинска Америка и източни държави могат да станат влиятелни центрове. Страните в Африка също се събират, за да решат каква позиция да заемат в новия ред.

Лавров обяви, че Западът и ЕС са изцяло под контрола на САЩ. За това и се опитват да обърнат този процес.

Руският представител смята, че единственото на което могат да разчитат е някакво спиране на обективния ход на ставащото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
5
 
! Отговори
Разгеле преди 1 година
Ааа тоя май загря,че Западът ще им обърка полюсите.
70
0
 
2
 
! Отговори
Мъка,мъкааа преди 1 година
каква е тая снимка
69
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 година
Във физиката многополюсни системи няма,само двуполюсни.И при новия световен ред ще е така-САЩ и Китай.
68
1
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Както виждам в блога има хора, които са против демокрацията, против правото на хората сами да решават как да живеят. Е, не чак така. Всички, които за САЩ имат право, а всички, които не са - в казана! Но не забравяйте, че така е било и по времето на Римската империя. Винаги се намира някой, който да оспорва върховенството. Сега това са Русия, Китай, Индия, Бразилия и Южна Африка! И гердани събития предстоят....
67
2
 
3
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Е точно такъв Лъжец и манипулатора да се явява "адвокат" на Запада срещу Америка, си е повече от перверзия! Това да не са му промитите мозъци на крепостните , където каквато и лъжа да им пробуташ, те ще се вържат!
66
4
 
9
 
! Отговори
процедурно питане преди 1 година
трябва ли постоянно да се публикуват глупостите и фантазиите на едни фашисти и окупатори.. Ами да си живеят в Руския МИР и нас да оставят на мира..
65
2
 
9
 
! Отговори
от север преди 1 година
ах този лош запад в който живеят деца , внуци , жени и любовници на цялото кпсс !
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна също се опита да бъде многополюсна даже в действията си активна с повечето полюси,на което Путин от полюса Русия и каза,че това е вредно,невъзприемчиво с толкоз полюси да се контактува,дори направи изказване с забележка към с даване на съвет,че многополюсното контактуване и връзки са вредни и разсредоточени не се възприемат като сериозни от партньори заложили като него от полюса гига и нагоре съсредоточил са към нея понеже нейната полюстност била по-ниска от на Русия и никакво прескачане
63
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То на запад е така - всичко срещу обективната действителност. Пенсионерите работят, младите си почиват. Коренното население е потискано за сметка на мигранти-друговерци. Нормалните не могат да се вредят на хубава работа от разни ЛГБТ... Половете са 40 до 80, енергиите са основно зелени. Спираме да ядем месо, започваме да ядем бръмбари. Но се имаме за "нормалният свят". Найс, а?
62
8
 
15
 
! Отговори
!! преди 1 година
Русия да си прави каквито си иска полюси с когото си иска. Стига да не напада съседите си и да избива хиляди хора - никой не го е грижа какво прави.
61
6
 
13
 
! Отговори
Е то преди 1 година
В действителност вие се опитахте, Безлавров !
60
4
 
15
 
! Отговори
В едно си прав! преди 1 година
Западът ще Ви обърне полюсите...ако разбираш какво искам да ти кажа!
59
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно затова първо трябва да се унищожат САЩ, Русия и Китай. И чак тогава могат да бъдат унищожени и всички останали за крайното решаване на човешкия проблем на нашата планета.
58
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тебе в многополюсния свят няма да те има, Сергей
57
0
 
10
 
! Отговори
Сан Марино преди 1 година
Люгсенбург, Лихтенщайн, Андора, запада ли са? И те ли искат унищожението и ресурсите на Русия?
56
3
 
10
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Тая мантра с многополюсния свят не им ли омръзна на мордорстанците? Да не говорим, че няма паралелна вселена, в която мордор би бил какъвто и да е полюс. Дори оптимистичните за тях сценарии предвиждат мордор да стане ресурсен придатък на Китай.
55
5
 
6
 
! Отговори
ВАЕБА у нещастниците преди 1 година
САЙТЪТ Е НА ПРЕДНАТА ЛИНИЯ НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!
54
2
 
14
 
! Отговори
Мда преди 1 година
След като вече не са единият от двата полюса, призовават за многополюсен свят !
53
7
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
За какъв "нов ред" бълнува тоя, редът на кремълските диктатори и сатрапи от евроАзия, на аятоласите от Иран, на кокаиновите босове от Южна Америка, на племенните вождове от Африка, населението на всички тези страни напира към свободния свят на Европа, Щатите и Канада, бягайки от тези дето се канят да налагат световния ред на терористичните си държави, такива като Путин, Башар асад, Мадуро и племенните вождове на Уганда, подложили на геноцид сънародниците и държавите си, както и съседни народи...
52
4
 
14
 
! Отговори
Ссс2 преди 1 година
Значи, според Путин Русия не е капиталистически държава и нека приемем, че в последните 30 години е принудена от Сатаната на Запад да бъде такава, щото няма избор, тогава нека приемем, че Русия идеологически не живее по капиталистически начин. Тогава, защо Москва и Санкт Петербург са типично капиталистически мегаполиси? Ако искаш да създаде многополюсен свят, то трябва да предложиш РАЗЛИЧНА система, която може да се приложи глобално. Къде е тази нова система?