Медведев: Адските санкции не успяха да разклатят руската икономика

Западът не е достатъчно смел да признае, че се провалиха
31 яну 2023 17:30, Йоана Цонева
92
Медведев: Адските санкции не успяха да разклатят руската икономика
Снимка: БГНЕС

Адските санкции, наложени от Запада, не успяха да разклатят стабилността на руската икономика. Това написа в канала си в "Телеграм" заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщава ТАСС.

По думите му враждебните страни не са достатъчно смели, за да признаят, че техните санкции се провалиха. Те не работят, категоричен бе той.

Още по темата
По-голямата част от промишлените продукти и потребителските стоки са заменени с местни, а липсващите - с азиатски марки. В същото време дори МВФ прогнозира икономически растеж на Русия през тази година, изтъкна Медведев.

Междувременно паралелният внос също работи и руските потребители получават същите западни марки, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 59.Не се ли научи да гледаш себе си,а не да правиш сметката на другите.С тая работа,че Русия,ще фалира и да се надяваш на това няма да ти свърши работа,а да чакаш на другите да ти дават пак не става.Е на Зеленски май му стана ясно Това,което искаш и това,което получаваш са две съвсем различни неща.
57
9
 
4
 
! Отговори
да преди 1 година
санкции????? на ден русия взема 800 млн. само от продажба на газ!!!!......магаре влак гони ли?
56
5
 
16
 
! Отговори
хюго капет преди 1 година
Палячокът медведев бил на черешата
55
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че какво общо има тук руската икономика? Тези санкции са за унищожаване на европейската икономика. Ще притежавате нищо и ще бъдете щастливи от пюрето си от ларви. Целта е ясна, движим се бързо и уверено в тази посока.
54
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Този.По-малко но си имат и икономика и ресурси.Сега например в Холандия всички оранжерии за зеленчуци спират да работят заради високите сметки,а Холандия е голям производител на зеленчуци.И като спират на лято никой няма да отиде в Испания на почивка.Нещата са навързани.Давам просто един пример.
53
0
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен............. Кажи колко е инфлацията в Блатная тогава? 15% :))))))))))))))
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вин.То и ние знаем.Украйна вече е изцяло на помощи, в Европа сметките за газ и ток скочиха над 4-ри пъти с инфлацията от около 15%.
51
1
 
10
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Знае, знаем, всички разбраха, че "нямате проблеми", с и нищо няма 😭
50
1
 
11
 
! Отговори
Аха, добре преди 1 година
Тогава още толкова от същото.
49
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До адмирации.Какви стари земи е искала Русия? Западът се хвана на въдицата на украинците олигарси,че видиш ли те искали демокрация,ама имало още и един открит шистов газ в Славянск и така.Ама хората в Славянск не искаха да ги тровят заради запада и те така.
48
2
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Късия в Мордор има още малко "мазнинка", дето казва Боко. Ама готови пари бързо свършват, нали :))))))))))))))))))))))))) Ами 1868г. продадоха Аляска на САЩ, сега ще продават Сибир на другаря Си. Той може да чака :)))))))))))))))))))))))))
47
1
 
11
 
! Отговори
До адмирации преди 1 година
За какви "исконни" земи говориш б.р.е В миналото тези земи са били и на други народи...или ти броиш от годината която ти изнася. Всичко друго дето си се хабил да пишеш са пълни ГЛУ.по.сти
46
2
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Медведьов, кажи ся кво става с "Операция ЧНГ"? :)))))))))) Май под крушата, а?
45
19
 
5
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Не смеят да си признаят западните фашисти! А те сега плащат тройни сметки за ток и двойно гориво, 50% инфлация за хранителни и строителни стоки. Какво искаше Русия толкова? Просто старите си земи, изконни днешна Украйна, Беларус, Балтика, Финландия и Молдова. За сметка на това, останалата част от Европа, щеше да получи още по-ниски цени, за да преглътнат анекса. Както толкова ново което не се е случвало?
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом като санкциите ги наричат "адски", значи все нещо се е разклатило там, ама не искат да си признаят. Както няма да си признаят и поражението в специалната им операцийка.
43
4
 
20
 
! Отговори
Лъже преди 1 година
Медведев е параноичен лъжец.От всичките хора мрази повече своите крепостни руснаци, отколкото европейците.Но рано или късно неговите съграждани ще му видят сметката.
42
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин.Аз пък се чудя тия дето са много загрижени за Украйна,а не за България,що стоят тук,ами не отиват да воюват срещу Русия.
41
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Браво на русия. Хората там живеят в рая! Чудя се к.в.о правят нашите русоФилии още тук...мъкаааа
40
4
 
18
 
! Отговори
Защо преди 1 година
Средният столичанин в България живее по-добре и има по-голям доход от средния московчанин.Верно, има и богати крадливи олигарси като Медведев на коити никакви санкции не могат да му попречат. Но основната маса от крепостните руснаци си броят копейките, сърбат борша и се спотайват , за да ни хване мпбилизацията
39
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анекдот.И аз да ти разкажа един.Оженил се Иванчо(Русия) за Марийка (Украйна). Един ден Марийка казала на Иванчо,Иванчо аз съм вече модерна жена,не мога да се занимавам с готвене,пране и чистене Погледнал я Иванчо и казал,не си модерна ***,не си бита.