Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна

Няма да има преговори, а незабавен отговор
Обновена: 4 фев 2023 22:51 | 4 фев 2023 13:09, Александър Попов
679
Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна
Снимка: БГНЕС/EPA

В случай на удари на Украйна по Крим "няма да има преговори", ще има само ответни удари по цялата територия, контролирана от Киев. Това заяви зам-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в писмено интервю с журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в канала й в Telegram и цитиран от ТАСС.

"В този случай няма да има преговори, ще има само ответни удари. Цялата Украйна, която остава под управлението на Киев, ще изгори", каза Медведев, отговаряйки на въпроса дали Русия ще бъде принудена да преговаря с Украйна чрез удари по Крим.

"Нашият отговор може да бъде всякакъв. Президентът на Русия съвсем определено каза това".

Медведев обясни, че Русия не си поставя никакви ограничения и в зависимост от характера на заплахите е готова да използва всички видове оръжия "в съответствие с нашите доктринални документи, включително Основите на ядреното възпиране".

"Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, твърд и убедителен", добави политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още по темата: Войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
466
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям страх тресе московската кочЕнка. Този комплексиран алкохолик Медведев не спря да мята атомни бомби завалията.
465
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
правилно решение .
464
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мамин убавец с пухкава бузки.Върнете Крим и се изнесете от Украйна, вашата кауза е фашистка, не на украинците, които защитават територията и народа си!
463
12
 
8
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
До 517;Грешно тълкуване или в най-добрия случай,не много далече от истината.Включи всички рускоговорящи райони,цялото черноморско крайбрежие,а след това питай Путин докъде е решил да стигне.Ако си ''русофоб'' се моли да спре само до Молдова,иначе лошо.
462
29
 
19
 
! Отговори
юлиян до 518 преди 1 година
Вие грешите.Войната е за нещо много повече.Русия е най-богатата на природни ресурси държава.Тук става въпрос за геополитика,стратегически интереси,зони на влияние.Там е ''заровено кучето''.Не може САЩ от другия край на света да дойдат и да диктуват нещата в задния двор на Руската империя.Да,това е точната дума и сега в момента руснаците им го обясняват по най-болезнения начин.Всяка жаба да си знае гьола.А украинците сами си го натресоха.Велика Украина... Наивници.
461
15
 
1
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
До 515''пак аз'';Може ли да обясните как се влиза в затвор за лъжи,които в същото време са истина.И още;''изцедени от пръстите опорни точки'',''заблуден ***'',любимата рашистия...''.Не мислите ли,че точно вие,за ваше съжаление и за наше облекчение се повтаряте.Май ви бяга вдъхновението,а и логиката е против вас.Да не говорим за развитието на военните действия.А и да говориш за демокрация там,където забраняват един руски тв канал,при наличието на 99.99''политкоректни''медии е неуместно.
460
2
 
20
 
! Отговори
До 513 преди 1 година
Никой Не може да се прикрива зад тия опорки. Дори и да е така. Вкъщност войната е за ресурсите и земята на Донецк. А за Крим - още повече. Плюс стратегическо положение и климат на море!
459
20
 
3
 
! Отговори
Пророк преди 1 година
Смятам, че Западът ще остави Крим на Русия, но ще ги изтласкат от Донецк. Това би било успех и за двете страни. :) С което войната ще приключи.
458
8
 
2
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
Тук вече цитирането е коректно.Това са точните думи,това е точният смисъл.Поздравления за ''Днес'' и да отдадем дължимото уважение на Александър Попов за коректното представяне на коментара на Медведев.Това е истинската журналистика г-н Попов.Истината преди и над всичко.
457
3
 
7
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
До Анонимен 513 "Никой не се и сеща, че ..."Колкото и да ги повтаряте тия изцедени от пръстите опорни точки на руската пропаганда, няма да станат истина. А това, че сте заблуден TЪПAHAP e ясно като бял ден.И проблема не е, че има такива като вас, нито бройката ви. Проблема е, че ви се дава трибуна да ръсите простотии. Ама демокрация - всеки има право на мнение па било то и погрешно. Виж, в любимата ви рашистия не е така. И в затвора се влиза за лъжи, пък били те и истина.
456
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този май нарочно го питат нещо за да видят каква глупост пак ще изръси. Все ми се струва, че вече пробваха с удари по цяла Украйна и не постигнаха почти нищо освен, че вaтeнките се радват. Май беше ударен и моста в Крим, май беше потопен и флагмана на черноморския им флот, пък какво - нищо и половина.
455
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не се и сеща, че руснаците имат основание да водят тази война! Можеше изобщо да не се стигне до този конфликт, но никой не ще и да чуе....за репресиите на украинците спрямо руското население в Донбас.За което многократно са били предупреждавани. Каквото търсеха, си го намериха укрите. Жалкото е, че цяла Европа пламна заради тях.
454
19
 
20
 
! Отговори
Генетик преди 1 година
Този нали беше едно от двете джиджета в Русия? Е, колкото едното е глупаво, другото -2 пъти повече!
453
18
 
17
 
! Отговори
Алкохолик преди 1 година
И на този джуджак му е дошъл в повече самогона !
452
19
 
19
 
! Отговори
По-малкият преди 1 година
жужак само плещи глупости.Абсолютно неадекватен и зомбиран.
451
15
 
18
 
! Отговори
Алън Грант преди 1 година
Гнусно психясало старче.
450
10
 
19
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Тоя товарищ и Рашков много си приличат,започват да заплашват като пийнат шише водка,а кога са трезви са по ниски и от тревата
449
9
 
23
 
! Отговори
Крим е български преди 1 година
Кримските татари които се считат за българи са владеели Крим преди Русия . Владеели са го 300 години . Повече от колкото Русия го е владяла Това е българска земя която по добре да бъде в ръцете на европейска Украйна а не на азиатска Русия . Кой каза че Крим е руски ! Крим е татарски ! И както Ленин е казал - Булгаро татарски
448
10
 
18
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
До Рик. Това го е разбрала още Екатерина Велика. Затова присъединява Крим към Русия и оттогава си е руски. После някакъв комунистически алкохолик го харизва на Украйна в момент на алкохолна безпаметност.
447
11
 
21
 
! Отговори
Рик преди 1 година
Руснаците могат да не печелят, но абсолютно сигурно е, че няма да отстъпят Крим. Отказването на от Крим е равносилно на отказване от черноморски флот. Който владее Крим контролира Черно море.