Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна

Няма да има преговори, а незабавен отговор
Обновена: 4 фев 2023 22:51 | 4 фев 2023 13:09, Александър Попов
679
Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна
Снимка: БГНЕС/EPA

В случай на удари на Украйна по Крим "няма да има преговори", ще има само ответни удари по цялата територия, контролирана от Киев. Това заяви зам-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в писмено интервю с журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в канала й в Telegram и цитиран от ТАСС.

"В този случай няма да има преговори, ще има само ответни удари. Цялата Украйна, която остава под управлението на Киев, ще изгори", каза Медведев, отговаряйки на въпроса дали Русия ще бъде принудена да преговаря с Украйна чрез удари по Крим.

"Нашият отговор може да бъде всякакъв. Президентът на Русия съвсем определено каза това".

Медведев обясни, че Русия не си поставя никакви ограничения и в зависимост от характера на заплахите е готова да използва всички видове оръжия "в съответствие с нашите доктринални документи, включително Основите на ядреното възпиране".

"Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, твърд и убедителен", добави политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още по темата: Войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
426
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЯКОИ НАЦИИ РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА БОГАТИ, ДРУГИ НАЦИИ СЕ ХВАЛЯТ ЗДРАВО И МИЗЕРСТВАТ ! КАКВИ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ ???
425
1
 
6
 
! Отговори
Иван Иванов преди 1 година
Дипломацията е - това, един вид, поне живяхме 30 години без война.
424
2
 
16
 
! Отговори
маилс преди 1 година
Ами те тепърва ще говорят жалкото е че заради *** като теб сметката е ще обща и ще страдат наши братя и сестри.Разбирам че бизнеса си е бизнес ,но анонимноста в интернет умря с младоста ми .Експеримента с РУСНАЦИТЕ ни касае лично -цяла източна европа е изправена пред предизвикателството да живее или да бъде робска класа 2 ръка.Вцяла европа хората с достоинство се бунтуват =на измислени правила,на остарели норми ,правителсвата са кухи,морала е компрометиран
423
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без ядрен8я арсенал руската армия е гола вода. И понеже Путлър и Ко го знаят много добре, неистово се опитват да въвлекат НАТО във безсмислената си война.
422
15
 
24
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Това ли каза педя-медведя !?
421
11
 
17
 
! Отговори
Абе ти преди 1 година
Гледай да не ти изгори медведския зад ник !
420
7
 
11
 
! Отговори
do 472 преди 1 година
и като се събуди продължи ли да мечтаеш
419
15
 
18
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Дима изкука, откакто не е президент. Скоро Украйна ще победи а Русланд ще бъде затрит от картата
418
16
 
18
 
! Отговори
На преди 1 година
Путин му гори газът-отвсякъде.А не може да продава.Европа щяла да мръзне.!?!Напротив - кремълските фашисти горят.
417
4
 
4
 
! Отговори
максим преди 1 година
До Анонименнещо,не се изясняваш точно.какво е маневреното на този самолет.посредствени технически характеристики.в колко военни конфликта е участвал и колко доказани победи има в далечен и близък бой?модернизирания миг-29 от клас4++ го бие по кардинални показатели.не плямпай смешки.трагично е.много филми си гледал,но технически си нула.
416
11
 
27
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Става страшно, дано се разминем. Все пак 30 години руснаците си траеха. Дразниха ги доста дълго. Ние си изживяхме живота, ама - младите какво ще правят, постоянни войни. Глупаво постъпи Русия, но то - като ги опреш до стената и - да умират ли.
415
5
 
10
 
! Отговори
маилс преди 1 година
До ВЪПРОСАбе ахмак ,кои изобщо подкрепя изперкала върхушка препитаваща се от години от анти съветизъм .Тия в началото изразяваха национализма си като крадяха газовите доставки за Европа,после почнаха да осребряват сребърници с геноцид към рускоезичното си население ,сега са изнагляли до степен всички сте ни длъжни .Дължат пари всекиму,териториални претенции отвсякъде -жалко че са толкова *** народ и всички ще ги използват .На *** народ =лопатата му е малка
414
5
 
12
 
! Отговори
Тео преди 1 година
При наличието на такива диви екземпляри в управленските структури на Русия, май-май е по-добре, че Путин им е на чело. Ако го гръмнат и тоз див ***-аф дойде на власт, току виж натиснал копчето и всички дружно излитаме в космоса!
413
19
 
13
 
! Отговори
Нато срещу Русия преди 1 година
Медведев не ги мисли като нас ,той смята да се нанесе изпреварващ удар срещу. Структурите на. Нато на територията на ес и Англия и да ги изкара от войната после лстава САЩ !
412
20
 
16
 
! Отговори
баща ти преди 1 година
АЗ.... Ха , краварски наивник ! Явно баща ти не те е карал достатъчно история ! Колкото на Украйна ще помогнат 300 танка , толкова и на РуШия е помогнала американската помощ ! Тия хора гледат само да вземат бе т.....р , още ли не си го разбрал ? Ако го изтрият пак ще ти го напиша , зада влезе в т....та ти тиква !
411
20
 
22
 
! Отговори
куку преди 1 година
този не е в бяла риза с дълги ръкави, просто защото няма кой да го освидетелства. също като другото джудже... явно на такива нискостеблени власт не трябва да се дава...
410
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тези изказвания има нещо на говорено с противниците уж понеже комунистите търсят нацисти/хитлеристи по подразбиране национал-социалисти като върли,непремирими врагове щото преди тях за нацисти въобще не се чуло,говорело,пишело,но след като се намразили непремеримо,се оказало,че имали сключени договори отпреди за ненападение,но също така с изявления за действия се плашели и си придавали новини до отпреди нападенията,както последното с СВО плашиха украинците-Бягайте те ще ви избият-и нападнаха.
409
15
 
19
 
! Отговори
Аз преди 1 година
До баща ти Хитлер все е беше смазал Рушия, ако не бяха САЩ-чети история.
408
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До въпрос Русия разбира се в това въобще никой не се съмнява 1
407
1
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 1 година
То пък нали сега няма..