Путин е в Севастопол за годишнината от анексирането на Крим

Посещението не било обявено предварително
18 мар 2023 18:15, Анисия Иванова
128
Путин е в Севастопол за годишнината от анексирането на Крим
Снимка: Пресцентър на губернатора на Севастопол

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна на посещение в град Севастопол по случай деветата годишнина от анексирането на Крим.

Посещението не беше обявено предварително. Държавната телевизия излъчи кадри, на които се вижда как Владимир Путин, придружен от губернатора на Севастопол Михаил Развожаев, разглежда ново училище по изкуствата.

“Нашият президент Владимир Владимирович знае как да изненадва”, написа в профила си в “Телеграм” Развожаев. Той обясни, че Путин е трябвало да участва в откриването на училището по видеоконферентна връзка, но в крайна сметка е решил да присъства на събитието лично и дори сам е шофирал автомобила си, съобщи БНР.

“В такъв исторически ден президентът винаги е със Севастопол и гражданите на Севастопол”, посочи възторжено губернаторът. На днешния ден преди 9 години бяха подписани договорите, с които полуостров Крим и град Севастопол бяха обявени за субекти на Руската федерация.

Вчера Путин проведе съвещание по въпроси, засягащи социално-икономическото развитие на Крим и Севастопол, които Руската федерация превърна в отделни свои субекти, отбелязва ТАСС, изброявайки предишни негови посещения на полуострова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може да избие повече хора от русофобите! От 18 век насам вече над 100 милиона..... А се мери с тях.... И космически катаклизъм не може да ги стигне
81
1
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
А що не ходи у КИЕВ.. за 3 часа поне...???
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е блед,може би за пръв път от месеци излиза на слънце.От бункер в бункер е заприличал на смесица между сляпа къртица и попово прасе :)
79
1
 
1
 
! Отговори
sd преди 1 година
това е двойник на путин. истинският е много зле, на химиотерапия - той беше на срещата с кадиров. пред публика се появява само двойник, все ''ненадейно''.
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
97, с какво Путин е глупав и с какво ти си по-умен от него?
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ватикае е чисто частна собственост там се крие всичката истина за света .Имало било Византия !!! Румыния , макадония или Влашко и сега даже в Украина има 17 млн хора с български произход ! Събарят ни паметниците и т.н. и и и кой го прпви - хамериканофилите по форумите !Ако сте българи четете Иван Трендев
76
6
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 година
Тия от Хага са изкукуригали! Как ще стане тоя арест ума ми не го побира ! Тази заповед за арест по скоро има морално изражение отколкото да стане реалност ! По скоро и по лесно ще стане ядрена война отколкото Путин да бъде съден ! Виж да отвлекат прокурора издал заповедта и да го съдят в Москва ми се вижда по реално ! Мислете бе !
75
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Неутралитет в Урайна и сваляне на санкциите '' .................................. чекай чекай малко ... нали санкциите не ви притесняваха, какво сваляне на санкциите искате ?? Или искате сваляне на санкциите за да може 1% приближени до путин милиардери бандити пак да се разхождате из цивилизования свят, докато 99% от народа ви плаща сметките и умира за дворците и яхтите ви ??
74
7
 
10
 
! Отговори
ЛилиПутин преди 1 година
Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...
73
14
 
6
 
! Отговори
гщжш преди 1 година
Путин е велик воин
72
7
 
8
 
! Отговори
Дали а? преди 1 година
Ади честито и да му е последното там , абе .... изобщо последното ходене някъде. Амин ! ( аз кажа ли ....хваща ! )
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на чатала му,да не е малкия му пищов?
70
5
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Американците искат Украйна, руснаците Крим и тн. Само нас никой не ни ще! Чак ми се плаче!
69
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаранция заповядал хората на снимката да са по ниски от него..
68
3
 
10
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Колко жалки хорица има в този сайт,палячовциии.Нагаждачи.
67
8
 
9
 
! Отговори
Западняк преди 1 година
До 79. Уф, тоя "гнил" запад го разтурвате от 70 години. А той си е все така богат, демократичен и проспериращ, а изчезна СССР.
66
12
 
12
 
! Отговори
Бай Дън преди 1 година
А защо е с американски дънки?
65
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха-ха, знаел как да изненадва. Просто се е страхувал путььо да не го уцелят украинците с някой дрон и затова не са обявили ходенето му предварително.
64
10
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Вижте снимката. Най- високият е Путин. СМЯЯЯЯЯХ:))))
63
9
 
20
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Крим е бил повече време Османски и Български, отколкото руски! Крим НЕ е руски!