Путин: Завистливите твърдят, че сме зависими от Китай

Москва разбира света, в който живее и цени много отношенията си с Пекин
26 мар 2023 15:36, Йоана Цонева
88
Путин: Завистливите твърдят, че сме зависими от Китай
Снимка: БГНЕС

Европа да помисли за себе си, оборотът ѝ с Китай расте с много по-бързи темпове, твърди той.

Владимир Путин не приема тезата, че Москва попада под все по-сериозно влияние на Пекин и заяви, че в това отношение Европа е много по-зависима от Китай. Това съобщи руската информационна агенция ТАСС, позовавайки се на интервюто на президента с журналиста Павел Зарубин.

"Това не са скептици, а завистливи хора - бил отговорът на Путин. - Защо? Защото зависимостта на, да кажем, същата тази европейска икономика от Китай расте с много по-бързи темпове от руската, много по-бързо. Така че е обратното, нека по-добре да помислят за себе си."

Путин добавил, че Москва разбира света, в който живее и цени много отношенията си с Пекин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Ти да видиш.. Да, и аз чух това предсказание на врачка, че Китай ще вземе много руски земи в Азия...Но вероятно е по-справедливо китайците да се разредят в Африка...не знам...Прави ми впечатление обаче, че никъде не се говори нищо за Монголия! Какво ли става там и как монголците ще пуснат Китай да ги прегази, не ми е много ясно...Това е просто малко вероятно...
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана Ако изглеждаш като Габито, Монито или ония травестит Елисавета, нормално е да те отритват мъжете дианче :))))
39
4
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До До 33 -38 И все повече умни и красиви жени остават стари жени, защото не са много мъжете, интересуващи се от тях...Като си избират ***, натискащи се на мъжете, няма какво да се оплакват - това са искали, това са получили! Кучките гледат парите, а не мъжа! Въпреки, че полагат страшно много усилия, страшно много интриги и манипулации, жабите никога не може да бъдат лебеди...Не че жените нямаме своите вини, но по стръмните пътеки има най-малко кал..
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 38Генчо от Пудрия е 1'65 санта висок, те затова повечето скумрии от предаването са по високи от него, да не говорим ако обуят токчета :)))
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Китай цени много търговията с Путинландия, или поне докато продава суровини с 30% отстъпка. После? е историята познава всички възможни варианти на такъв вид сътрудничество и в никоя ситуация тия като Путин не са печеливши
36
5
 
20
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
За сега Китай заробва Русия икономически , после политически и на края физически.
35
7
 
20
 
! Отговори
Някой преди 1 година
И какви споразумения достигнаха с Китай ? Ако Русия си построи газопровод до Китайската граница, Китай бил готов да им го купи на далеч по-ниска цена? И то , заплащане в ...юани? И какво ще ги прави Путин тези юани, не е ясно? Ама да не си помислите ,че това е някаква зависимост? Просто са "завистливи"!
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ТО МНОГО ЗАВИСИМИ
33
3
 
4
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен33 Не разбирам точно защо е тъжно да съм жена, но пързаляйки се по разсъжденията ти, предполагам, че става дума за кризата мъж-жена..Да,много мъже предпочитат самотата, защото вече не са много жените,готови да живеят живота на мъжа си, какъвто и да е той-жените откриха своите способности,разбирания и често не могат да се съгласят и да следват мъжкото мнение,което никак не се харесва на мъжете..Те все още смятат жената като помощен инструмент в живота си и тяхната правота ги подтиска
32
2
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
За какво са му на Китай ресурси, ако ги отрежат с от Щатския и Европейският пазар ? Ще изнася в Русия ли, където стокообмена им е към 3% от Китайската икономика? Или в Индия?
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 2 години държавата се управлява от служебни кабинети чиновници назначени от Радев! За сегашните неволи не е виновен хан Аспарух! А Русия какъв пропаганден мит и какъв реален *** е е друга тема!
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДианаАко си жена действително е тъжно, но след "Ергенът", съм убеден, че все повече мъже искат да останат ергени :)))
29
5
 
24
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До 33 год. демокрация Искаш да кажеш с праха на БСПарската демокрация се надишахме..Унгария построи страната си отново с помощите на ЕС, ние я разрушихме с политиката на Преход на БСП! БСП и демокрация са две противоположни понятия - където е БСП там няма демокрация, а ние се правим, че разбираме всичко...
28
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факта си е факт комрад Путин, зависими сте отвсякъде от Чайна, с това твое изявление си го признаваш :)))
27
15
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Изгодата е за двете страни: Русия има ресурси, ядрено другарче е, а Китай-добра икономика,голямо потребление,а най-важното е :общ враг.Врагът на моя враг,е мой приятел+икономически изгоди.
26
2
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Реалност Не си прав! Не само американците са богати и не са американците тези, които имат интерес от бедност където и да било - бедността пречи на лансирането на технологични продукти, което намалява печалбите на САЩ...
25
14
 
10
 
! Отговори
33 год. демокрация преди 1 година
Дишаме праха не само на руснаците....
24
23
 
14
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
Благодарение на Путин се спря хегемонията на Фащ. Не нормално една част американци да живеят охолно, да си правят пикника където пожелаят... а в същото време в Африка и не само да умират от глад!
23
2
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 1 година
Е кат емигрират на тълпи, олио ли си носят в багажа?
22
2
 
2
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До За наше съжаление Защото БСП трябва да крадат...