Кремъл: Войната на Русия срещу враждебни държави ще продължи дълго

Русия високо цени позицията на Китай по отношение на Украйна
Обновена: 29 мар 2023 15:50 | 29 мар 2023 15:50, Елка Василева
212
Кремъл: Войната на Русия срещу враждебни държави ще продължи дълго
Снимка: архив, БГНЕС

Конфронтацията на Русия с враждебни държави и това, което тя нарече "хибридна война", водена срещу нея от страна на Запада, ще продължи дълго време, съобщи Ройтерс, като цитира изявление на Кремъл.

Още по темата
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи тази прогноза днес, когато бе запитан за това колко дълго ще продължи т. нар. от Русия "специална военна операция" в Украйна.

"Ако имате предвид война в по-широк контекст, конфронтация с враждебни държави, хибридна война срещу нашата страна, то тя ще продължи дълго време", заяви Песков. "И тук трябва да бъдем решителни и уверени в себе си и да се обединим около президента" добави той.

Говорителят на Кремъл също така заяви, че Русия високо цени позицията на Китай по отношение на Украйна и не смята, че има право да съветва китайският президент Си Цзинпин дали да осъществява каквито и да е било контакти с Киев, съобщи ТАСС.

Днес в интервю за Асошиейтед прес украинският президент Володимир Зеленски отправи покана към китайския лидер да посети страната му, припомня Ройтерс.
(БТА, Симеон Томов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
5
 
12
 
! Отговори
Внимание , внимание преди 1 година
Путин иска да зарази Европа с трипер и сифилис. Отворил е границите към Европа за рускините само новият москвич за сега бави налазването
119
8
 
6
 
! Отговори
Внимание , внимание преди 1 година
Хитлер е загубил войната защото генералите му са му казвали това което той е искал да чуе а не реалността. А народа на Германия е вярвал сляпо в големия вожд, за успех на германския народ и т.н. е имало е хора от властта да проумеят че той е луд. ...сега е същото. Атентат срещу Путин е неизбежен защото много генерали засегна той. Много хора самоуби. Много олигарси обедняват. А руския народ ще поеме атаката и няма да има къде да се скрие джуджето Путинко. Историята се движи по архимедова спирала
118
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригожин каза, че в Бахмут е дошъл края на украинската армия?! С кого се бият тогава толкова време???
117
4
 
5
 
! Отговори
Мутрофанова преди 1 година
Споко бре.Кат пуснем безаналоговите Рускини-Ласточки на бели лади пълни с трипер,ще ривети и ши пикаете!Полк мирно за сех атака готовииии.
116
3
 
12
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Що не си гледате азиатските интереси с Китай, Индия,Иран и арабеските от Близкия Изток, ами се натискате за конфликти с европейските "враждебни държави"? Нали ви подкрепят 3/4 от световното население - африканци,индианци,фесове и жълтъци! Радвайте се на тях...Те в близко бъдеще ще покажат, колко много ще ви "обичат":-)))
115
5
 
12
 
! Отговори
.!. преди 1 година
Бе добре, че не сме комшии на рашистан, че инак щяха да се окажат няколко неща! първо щеше да се окаже, е кирилицата не е създадена за Българския народ а е създадена за рашистан! после щеше да се окаже, че то в българия има над 100 милиона рашисти и после щяха да ни анексират! рашистан направи така с чечня с молдова с грузия с украйна! И после разбраш ли се чудят що нямали приятелски държави! еми чудете се! белким нещо ви излезе наум!!!
114
3
 
10
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Бахмут падна ли?:):):)Пригожката стигна ли центъра?:):):)
113
4
 
9
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Дълго, дълго, колко да е дълго, то жужето одърте вече, нема да устиска много на тоя стрес, така че до година, две ще се търкулне по някои стълби!
112
1
 
6
 
! Отговори
Абе преди 1 година
До Ти да видиш.. Те го въртят, както си искат. Техните войници ги излъгаха, че ги изпращат в Украйна на учение, че другите няма да баламосват с това "специална военна операция"!
111
1
 
3
 
! Отговори
Внимание , внимание преди 1 година
Според вас защо всеки път като дават Алф има война ? Това е знак за атака която извънземните пускат. Но важното е че планът е да остане само.един коридор държави сред които е к България. Изборите печели ГЕРБ и ще управлява с министрите на ПП които ще станат независими и ДПС. А България ще бъде залята през 2026 оъ разгонени рускини. Ще отвличат и изнасилват мъже от пътя тези ненаситници. Това го сънувах и ще стане
110
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То за Русия всички държави са враждебни
109
0
 
0
 
! Отговори
но преди 1 година
До Гроби Таласомо да поглеждат под капака на НИВА, когато купуват, защото двигателя, задължително трябва да е руски!
108
0
 
4
 
! Отговори
Абе преди 1 година
До Анонимен 99 Вие на училище ходили ли сте? Каква е тази дума "одтърват"?
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 114 Според теб чеченеца що стана известен толкова бързо ? ;)
106
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Внимание Внимание : А Митрофанкова кой ще се прежали да я заплоди?
105
3
 
17
 
! Отговори
Да изселим преди 1 година
Копейката от България!
104
18
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 година
"Войната на останалия свят срещу враждебна Русия, наистина ше продължи дълго." Я да видим реалността. САЩ са пратили за година в Ъкрайна около 200 милиарда $ под всякакви форми ЕС се е изръсила поне 50 милиарда евра. "Това е капка в морето" ще кажете ДА ама НЕ Да вземем Европейския пазар дава на Ъкрайна над 50 милиарда евра получава енергина криза която струва поне 300 милиарда Евра до сега и ще разширява военното производство - От къде идват тези пари? Печатница или от джоба на обикновени хора2
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми то вие друг избор нямате, защото след войната ви чака трибунал, ако доживеете краят и. Така че войната ще продължи или до пълна победа на Украйна, или до последния руснак.
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пecкoв заедно с верни дpoгаpи ще поведе пучь и ще пакетира кремълската банда в Хага
101
5
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Не е вече специална военна излагация , а война срещу неприятелски държави. Ама вие вече нямате приятелски държави. Китай само ви замотава , за да има полза от вас. Ха,ха..!