Украйна нападна руско село, четирима загинаха

Украинският обстрел е ударил селото два пъти през нощта
30 апр 2023 16:52, Нели Христова
169
Украйна нападна руско село, четирима загинаха
Снимка: БГНЕС

Украински удар срещу руско гранично село преди зазоряване уби четирима души и рани други двама, каза в неделя губернаторът на граничната Брянска област. Ударът срещу село Суземка, което се намира на дузина километра от украинската граница, дойде в нощта, след като безпилотник удари депо за гориво в анексирания от Москва Крим.

"Още двама цивилни бяха открити и извадени от развалините. За съжаление и двамата загинаха", каза Александър Богомаз, местният губернатор в Telegram. Богомаз първоначално каза, че двама души са били убити, когато "украинската армия е обстрелвала Суземка". Други двама селяни са откарани в болница с наранявания, каза служителят.

Богомаз каза, че украински обстрел е ударил селото два пъти през нощта и руската ПВО е "свалила няколко снаряда". Той каза, че един снаряд е ударил жилищна къща, предизвиквайки пожар, и още две къщи са пострадали. В селото е обявено бедствено положение, каза Богомаз. „Продължава работата по отстраняването на отломките“, каза той. „В районите, където са приключили оперативните мерки, е започнала работа комисия за оценка на щетите. Руските села в граничните Брянска и Белгородска област често са подлагани на удари от началото на руската инвазия срещу Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Ето кой убива невинни хора - укронацистите, това е техна "запазена марка " !
116
3
 
0
 
! Отговори
Мона преди 1 година
Т.е къщите са разрушени и хората са убити не директно от украински снаряди, а от падналите частици от ПВО. Това е типичния коментар на троловете за да защитят действията на Русия, когато има разрушения и убити хора в Украйна. Едва ли не украинците са убити от своите, не от руснаците. Сега можем да приложим същият принцип.
115
3
 
7
 
! Отговори
тя преди 1 година
Ето кой убива мирни граждани !
114
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 124Яко си се объркал. Путин не пречеше на Украйна да преговаря за асоцииране с ЕС! Точно на САЩ им трябваше марионетно правитество на границата на Русия и на пътя на руския газ и петрол за Европа. Прочети решението на Украиския съд за издадените присъди на"Геройте на Украйна"от"Торнадо". Виж видеото с подпалването на Профсъюния дом в Одеса. Новините по нашите телевизии 2014 и Декларацията на нашето Народно събрание от тогава! И т.н., и т.н. Сега САЩ същото правят в Грузия!
113
6
 
10
 
! Отговори
МАРИЯ преди 1 година
Обаче никъде не се казва какво е станало тая нощ в Украйна . Стратегически бомбандировачи не използвани до този момент във войната са попиляли всички влакови композиции с западно оръжие. Освен това има 2000 Украински воени обучавани в западни бази убити преди дори да са хванали автомата .
112
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ударили са тая мизерна къща и са убили обитателите вероятно бедняци без късмет. поне е ясно какво представлява украинската армия (
111
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, с тяхните камъни по техните уродливи глави русоидни
110
9
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 1 година
Днес Суземка, утре Москва и Петербург. Войната ще стигне/стигна и до Русия. Щом пускаш ракети и бомби на чужда земя, рано или късно и върху теб ще падат ракети и бомби. Руските мужиците незабавно да напусната украинската земя, за да настъпи мир. В противен случай освен в Киев бомби ще има и в Москва.
109
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
украинците-подли,нахални авантаджий,бяха на квартира,след тях сменях хладилник,готв.печка,климатик,внимавайте унищожители са.
108
8
 
8
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
Отговора на Русич днес сутринта е Киев и Киевска област..
107
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не издребнявайте толкова за начина, по който пишат хората във форумите - че липсвал препинателен знак, че изречението започва с малка буква и т.н Това не е литературен реферат, а коментар, нахвърлян набързо.
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора които си слагат фалшиви лайкове постоянно учат на морал другите. Себе си не поглеждат.
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къвги във форума а през това време някой си поиграл с лайковете. Бг никога не гледа важното и обича да лъже.
104
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е агресора сега. За тия хора агресора е Украйна.
103
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора които си започват изречението с малка буква критикуват други трролове .Ей това ви е форума. По нахални хора няма на света от сорросоидите..
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 125 Първо ще овесим предателите като теб, на стълбовете!
101
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, кво ми пишете на тия умрели езици тука. Ходете си в пропадналите държави и там се разправяйте. Факт е че руснаците са агресорите и то по точно лично путин, които искаше да направи Украйна марионетна държава като Беларус ама не му се получи дори и след като наля милиони за дестабилизиране и назначаване на престъпници в Домбас и Луганск, които се избиха един друг де
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КО СТАА БЕ
99
1
 
10
 
! Отговори
До 119 преди 1 година
Ти чуваш ли се бе? Имал приятел на приятиля та жена ме от Одеса, която имала приятели на приятели в Донбас?! Ха ха ха ха! Аз лично съм глидала снимки и видео как бягат от бомби и как се бомбардира училище в Киевски квартал на Донецк! Също видео от града Спартак точно на фронтовата линия! Срещу Авдиивка! Козел! Говоря и украински и руски и пазбирам директно какво казват хората!
98
9
 
11
 
! Отговори
До 117 преди 1 година
Разбира се че Русия е агресор! САЩ също е агресор! И Украйна е агресор 9 години в Донбас!