Масиран обстрел от украинска страна в Белгородска област

За последната нощ са пострадали трима души
9 юни 2023 09:53, Йоана Цонева
80
Масиран обстрел от украинска страна в Белгородска област
Снимка: БГНЕС

На масиран обстрел от страна на Украйна тази нощ е била подложена Белгородската руска област. Обстрелван е включително и областния център. Това заяви губернаторът Вячеслав Гладков. Съобщението му от Telegram се цитира от държавната ТАСС.

За последната нощ са пострадали трима души, двама от тях се намират в болница. Има нанесени щети на кооперации и частни домове.

Още по темата
Цяла нощ е работила системата за противовъздушната отбрана.

Информацията от Гладков е, че под най-тежък обстрел се е намирало Шебекино. Честите обстрели продължават, съобщава Гладков към ранните часове на деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кви трактори бе *** интересувайте се ,точно леопарди горят да да да ,май украйнската пропаганда действа и в България
71
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 666 Какви сили бе,200-300 човека нахлули в една област ,където нямаше военни и ти си мислиш,че сега руснаците ще изтеглят от фронта 15-20 хиляди ли за тая работа.Смешна и жалка работа е това разсъждение,ама само един необразован човек може да си го помисли.
70
5
 
10
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До 666 Втория "щурм" на тамън на следващия ден след "великото разхождане" беше локализиран още на границата и 45мин след началото на престрелката долетяха руските хеликоптери... след обяд ВСУ направиха втори опит този път ги спря точен артилерийски огън. От тогава вече няколко дни само обстрелват цивилни сгради на произволен принцип - с други думи ТЕРОР В ЧИСТ ВИД.
69
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Едно време когато бомбардираха нацистка Германия, нямаше проблем. Защо сега да е проблем, когато обстрелват агресора - фашистка Русия?
68
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Там ФСБ- ците идат като тигри а бегат като овци .
67
4
 
9
 
! Отговори
666 преди 11 месеца
Руснаците, ако не отделят някакви сили от фронта за защита на Болгородска област, скоро ще има Болгородска република.
66
6
 
1
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До до Боби "Къде са тези "реални" кадри? По Козяк телевижън ли дават?" Най-простото - Телеграм потребител: Саня во Флориде обзор за 7.6.2023 публикуван на 8.6.2023. Въпросния Блогер преди "ТУБЕТО" да го отреже имаше над 1 милион последователи.
65
11
 
7
 
! Отговори
Блатная гори преди 11 месеца
Хахах, и лудия със сводките, поднесени от руската пропаганда, и той се появи! ХАХАХАХ, вашата Расиа загива недраги копейковци
64
10
 
4
 
! Отговори
333 преди 11 месеца
До Анонимен 64. Като четеш канала на Рибар, прочети от преди 2-3 дето показва снимките на МО с уж унищожен Леопард и се оказа, че е трактор Джон Дир. Е верно, че пак е западна техника , но си е просто трактор. Те руснаците имат много до връщат на тракторите в Украйна
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Любопитно е, че позицията на комплекса е била близо до село Баратовка, на 26 км от линията на съприкосновение. Очевидно в този район IRIS-T отново се е опитвал да "хване самолетите на руските въздушно-космически сили, пускащ планиращи бомби по цели на десния бряг на Днепър.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В мрежата се появи видеозапис от вчерашното поражение на радара TRML-4D от зенитно-ракетната система IRIS-T с боеприпаси Ланцет. Кадрите показват удар на дрон в горната част на решетъчния бокс на станцията.Това е радарът, който отговаря за търсенето, идентифицирането и обозначаването на цели. Без него пусковата установка, при липса на резервна станция или пълноценна многослойна противовъздушна отбрана, всъщност е сляпа.
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В течение на изминалия ден Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) направиха опит да пробият отбранителната линия на руснаците на Ореховския участък на Запорожкия фронт. Грамотните действия на отбраняващите се, както и преимуществото им във въздуха са довели до това, че украинските формирования са загубили 40 единици бронирана техника, в това число четири танка Leopard 2A4, пише "Рибар в хрониката си за военните действия в руско-украинската война за последното денонощие.
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лакмус за случващото се на фронта е кудкудякането на родните ***.Преди да започне контраофанзивата три месеца кудкудяк,кудкудяк,кудкудяк...Контраофанзивата започна и мощно шшшт по темата.
59
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И горят ли горят немски леопарди...
58
5
 
9
 
! Отговори
Ехаа преди 11 месеца
До Анонимен Краварчето не се радвай много, че ще пресечеш млякото.
57
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 58, само че десетките клипове с "горящи леопарди", се оказаха десетки клипове с ГОРЯЩИ ЗАМАСКИРАНИ ТРАКТОРИ! Знаем възможностите на руската пропаганда, ама отдавна не й вярваме
56
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Честито копейки, днес и Воронеж е ударен с дрон! Хахах, вече съвсем на бъзик ви взеха
55
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Десетки клипове с горящи леопарди има навсякъде в нета.Рашките ги попиляха брутално вчера.Очаква се срвиване на акциите на немската фирма,произвеждаща тези запалими тенекета.
54
12
 
11
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Русия вече има пълното право да започне да бомби граждански обекти в укроландия. Явно за украинските нацисти е важно да стрелят по цивилни в Русия. Досега Русия винаги се фокусираше с далекобойните ракети към складове за оръжия. Мисля една ядрена бомба по Лвов ще бъде доста отрезвителна за хунтата в Киев.
53
15
 
10
 
! Отговори
123 преди 11 месеца
Това копейките сте много странни индивиди. Значи, Русия обстрелва Украйна от 15 месеца и през цялото това време всички местни копийки ни обясняват как това е супер и няма нищо лошо. Сега руснаци обстрелват руска територия от територията на Украйна и вече било тероризъм. Щях да кажа, че сте лицемери, но вие сте просто едни промити мозъци, които биха подрепили всяко действие на Русия, па ако ще и да е срещу България