Медведев: Москва може вече да унищожава подводните кабели на врага

Вече нямало морални възпиращи граници
14 юни 2023 10:55, Елка Василева
202
Медведев: Москва може вече да унищожава подводните кабели на врага
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заяви днес, че вече няма "морални граници", които да възпират Москва да унищожава подводните комуникационни кабели на враговете си предвид това, което според него е съучастие на Запада във взривовете на газопроводите "Северен поток", съобщи Ройтерс.

Медведев направи тези коментари в официалния си "Телеграм" канал.

В статии в американски медии бяха изказани предположения, че Вашингтон е имал информация за украински заговор за взривяване на газопроводите. Киев отрича да е извършвал тези нападения, посочва Ройтерс.

През септември миналата година необясними експлозии разкъсаха двата газопровода "Северен поток 1 и 2", преминаващи по дъното на Балтийско море, по които се пренасяше газ от Русия за Германия.
(БТА, Асен Георгиев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 10 месеца
Русия няма как да загуби войната,пък и американците няма да допуснат това да се случи
167
5
 
6
 
! Отговори
По долни от Путин преди 10 месеца
са само българските му изтривалки
166
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
българските Путино питеци затова, че поддържат терористичния Кремъл, ще си получат заслуженото... съвсем скоро... след като Русия загуби войната и започнат съдилищата !
165
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
в началото на 2та световна война 3 милиона руски войника се предадоха в плен на германците и не искаха да се бият за Сталин, ЗАЩОТО СТАЛИН ЗА 23 години умори от глад, разстреля и изпрати в Сибир повече хора, отколкото е загубила Руската империя за 200 години войни до 1917г.
164
4
 
8
 
! Отговори
Не му връзвай кусур, преди 10 месеца
ГОРКИЯТ, НЕ Е НА СЕБЕ СИ !
163
4
 
8
 
! Отговори
Изглежда замислен ? преди 10 месеца
НЕ БЕ, НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ ОТ ТАЯ СУТРИН !
162
4
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Унищожаване, липса на морални граници ...!?А вие каквоооо.... сте създали господине и за какви граници може да се говори при деградиране на духовна същност на една висока длъжност, но не такава личност !?
161
7
 
10
 
! Отговори
Джуджетникофф преди 10 месеца
Ох, майка, такъв бой ще ядете, че ще си глътнете водката в кривото гърло и ке се задавите яко и за последно.
160
7
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 10 месеца
"Няма да позволим СП да снабдява Европа с газ! Ще направим всичко необходимо,с всички възможни средства да не допуснем това!Репортер: Какво имате в предвид?Бай Дрън :С всички възможни средства!!!"СлучаЕност?!?
159
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"А ти чакаш Мъск да ти дойде в селото." На мене ми дреме и за Мъск, ама ми е по интересно ти кво чакаш? Мутрофанова да преведе на Копейкин и той да ви раздава ли? Хаххах
158
11
 
13
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
Руднаците умеят да унищожават - това всички го знаем. Когато обаче трябва да се гради нещо , никакви ги няма
157
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е, те и пиянките щяха до Лондон и Берлин да ходят ама за 1,5 г 20% от Украйна само (до Киев смятай още колко има), Бахмут за 9 месеца, Пейтриатите от 80 те си прихващат неуловимите кинжали, създателите им ги прибраха у панделата, НАТО си увеличи границата с рашите с над 1000 км. Ама нека си продължават в същия дух, на мен лично не ми пречат.
156
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По умен е от колкото изглежда плещи глупости та като го закарат в Хага да пледира невменяемост
155
8
 
15
 
! Отговори
Ха ха преди 10 месеца
Толкова необясним взрив на "Северен поток" че ряно сутринта на следващия ден Байдън получава по незащитена връзка радостно съобщение от Лиз Тръс ... " ГОТОВО Е " .... Та се наложи пълната с идеи за възход на британската икономика новоназначена Лиз да си подаде оставката...
154
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Кремиковци и другите заводи даже и през 90те бяха конкурентноспособни запада ги изкупи за да няма конкуренция" Къв запад ве, Кремиковци го купи един индиец да нареже квото беше останало, че не струваше за нищо. Както купуваха и мотокарите та да им вземат оловото. Бегай с тия комунистически глупости. Знам ква мизерия беше тогава.
153
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Имат ли собствени? Имат. Онези които ползват за военната сфера никога няма да се добереш до тях." Абе не всичко е само до операционни системи и процесори вее...въпреки, че на книга и в YouTube имат много неща, ама на практика ти казах кво имат. Апък за военната сфера пък хептен няма за кво да говорим. То се вижда вече 1,5 г Технологични мишоци са.
152
10
 
10
 
! Отговори
Психопатът Путин преди 10 месеца
заплашва човечеството с ядрена катастрофа. По долни от него са само путинофилите в България.
151
4
 
3
 
! Отговори
Алкохолен сюнгер преди 10 месеца
150
3
 
4
 
! Отговори
Пий си психо хапа, преди 10 месеца
НЕ АЛКОХООЛ !
149
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Операционные системы, поддерживающие процессоры архитектуры Эльбрус: QNX (российская сборка ЗОСРВ Нейтрино-Э КПДА.10965-01), ОСРВ БагрОС-4000[2], также выпущен ряд дистрибутивов Linux ОС Эльбрус, МСВС, ALT Linux, Astra Linux Special Edition Ленинград, Лотос[3][4]." ХАХАХХАХАХХАХА-ХАХАХХАХАХ