Медведев: Москва може вече да унищожава подводните кабели на врага

Вече нямало морални възпиращи граници
14 юни 2023 10:55, Елка Василева
202
Медведев: Москва може вече да унищожава подводните кабели на врага
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заяви днес, че вече няма "морални граници", които да възпират Москва да унищожава подводните комуникационни кабели на враговете си предвид това, което според него е съучастие на Запада във взривовете на газопроводите "Северен поток", съобщи Ройтерс.

Медведев направи тези коментари в официалния си "Телеграм" канал.

В статии в американски медии бяха изказани предположения, че Вашингтон е имал информация за украински заговор за взривяване на газопроводите. Киев отрича да е извършвал тези нападения, посочва Ройтерс.

През септември миналата година необясними експлозии разкъсаха двата газопровода "Северен поток 1 и 2", преминаващи по дъното на Балтийско море, по които се пренасяше газ от Русия за Германия.
(БТА, Асен Георгиев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До баба Пена. Много си оригинален.
7
4
 
3
 
! Отговори
баба Пена преди 11 месеца
Ами после като ви спре нета кво чи праите. Аз лично използвам нет по 16 часа на ден, на работа, в тоалетната, в колата, постоянно сме у матрицата. После да не се чудите що немате връзка и танковете вместо на запад отиват у изтока, криволичат, паднали в дерето и т.н. аварии
6
8
 
10
 
! Отговори
.!. преди 11 месеца
значи на тоз като му спрът водката и за да намали абстиненцията почва да плямпа глупости по разни сайтове и рашистански програми! Дайте му кило водка, че само като се покаже някъде и това вече и излагация за рашистан! па като почне и да плямпа и отиде коня у ряката барабар с каруцата и другото!!!
5
9
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Хахахааа, тоя пак е пил от вълшебния сироп и бълнува буден :)))))))))))) Ми айде скъсайте някой кабел, да ви скъсат ГЗ после :)))))))))))))))))))) Клоун.
4
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А, Димитрий, мисля, че тези западняци ползват и сателити, освен кабели, тях с какво ще ги пипате? В смисъл технологично ще ви трябва нещо повече от ножица?
3
3
 
8
 
! Отговори
Pen преди 11 месеца
"През септември миналата година необясними експлозии разкъсаха двата газопровода" - чак пък необясними :))))
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Привет Димитрий. Поне ти отговори, най-вероятно си ходил в бункера на шефа. Нали е под земята и се чудя тоалетната химическа ли е или на септична яма? Ще си правя на село и събирам информация.
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много неща можете на хартия само че