Путин с първо изявление, нито дума за метежа

Той поздрави форум на млади инженери
26 юни 2023 14:33, Стела Стоянова
79
Путин с първо изявление, нито дума за метежа
Снимка БГНЕС

Руският президент Владимир Путин направи днес първото си изявление след опита за метеж от страна на Пригожин в събота, предаде Ройтерс.

Путин поздрави във видеообръщение участниците в индустриален форум, съобщи ТАСС.

Текстът на изявлението му е публикуван на сайта на Кремъл.

Още по темата


В своето обръщение към участниците във форума на млади инженери руският президент не споменава бунта на бойците на частната военна компания "Вагнер", предаде БТА.

Припомняме, в събота частната военна компания на Евгений Пригожин се отправи към Москва, но спря на 200 км от столицата. Путин бе обещал тежки наказания за бунтовниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: путинизявление
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До агент Мълдър ЦРУ 72. Ако ти пълниш памперси защо мислиш, че всички го правят?
67
2
 
3
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 10 месеца
Жужака пълни памперси в бункера. Ако обърка хапчетата може и да се изпусне лошо.
66
3
 
2
 
! Отговори
дедо Груйо преди 10 месеца
Горбачов беше умен човек, който видя краят на този пропаднал режим и сам дръпна шалтера. За съжаление руския народ не го разбра.
65
1
 
2
 
! Отговори
Помня преди 10 месеца
До Анонимен 54 Ааа , има , има. Нашия Живков бе избиран 33 години .
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не споменава, защото не е имало....
63
5
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 10 месеца
Срам го. Ако засегне метежа, трябва и да обясни и защо избяга.Неприятно е.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да ви имам заглавието. За какво да споменава, толкова ли не чухте или да бяхте прочели обръщението му в деня на метежа. Или слушате само удобните за вас евроатлантически ПО Мии
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До любителите на *** и Путин: Защо не помогнете на вожда да се справи със ситуацията на място, вместо само да пишете коментари от натовска територия?
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
100% фейк.
59
1
 
1
 
! Отговори
Някой до Никола Стеф преди 10 месеца
Дори да виждат нищо не могат да направят. Ако измислят нещо и дадат оръжие следва удар който е катастрофа за всички. Просто никой не разбра, че нищо вече не е същото като преди. Нито хората са същите, нито времето, нито оръжията, нито мафията престъпници и убийци ужасно богати.... НАТО ръчка околията и нас и както ни ръчкат от драгата страна. Писах преди време, че ние сме буферът на който се крепи всичко като мир в района и бонус, че Турция са в НАТО, но никой не вярва. Това беше достатъчно като
58
7
 
11
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Путин - ВЕЛИК !Във Вашингтон се наcpaxa от група протестиращи на Капитолия и наредиха да се стреля , а руснаците се разбраха културно без нито един изстрел за потрес на Вашингтон и Киев.Колко само се надяваха оня ден че руснаците ще се избиват едни други , но Путин така им го наби четвъртит че ще им държи с години !
57
4
 
11
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 10 месеца
Чудя се дали някой в НАТОвското командване му прави впечатление, че вследствие на това шоу немалка част от Вагнер - които придобиха значителен опит в градски сражения покрай Артемьовск - са позиционирани на само 100км от Киев? И че уж за да противодейства на "метежа" руското МО позиционира значителни части в Белгород и Курск доста подходящо разположени за откриване на северен фронт в посока Харков?
56
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 50. Ако ти ходиш с памперси за всеки случай, защо мислиш, че и Путин го прави?
55
4
 
3
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
НАТО и ЕС се превръщат в доста по-опасна организация от Путин. Той си гледа там военната операция, а тези съсипаха цял свят и продължават доста успешно. Скоро ще си навлечат доста недоволство. Не е нормално НАТО като военна организация да се опитва да командва света дори чрез ЕС. Това си е полу военно положение. Предизвикват със любезното съдействие на Макрон и Берлин още повече проблеми от сегашните. Тръгнали са доста лоши процеси в близко бъдеще. Да видим и тежкият сезон зимата .....
54
3
 
1
 
! Отговори
Слава Россиа преди 10 месеца
Драскачите от Дневник , вече се *сират и им държи влага, кой знае как са тролвали след като са видяли , че всичко е приключило , хаха
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 55. Смешна работа е да се избират за държавни ръководители смешници. А Путин си върши работата невероятно добре. Той е явление. Защо да го сменят? Впрочем на Запада дали му е толкова смешно, колкото но теб?
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само си помислете, защо не ги нападат ? ми ясно е , осъзнали се се на края , че изхода ще бъде един , те са 25 000 и преди да престигнатм, ще го обкръжат и изхода ще е само един. Смуърт за всики, все пак е имало и по умни хора за да предотвратят всичко това.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А трябва ли да го споменава? Темата на форума е съвсем друга.
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма политик избиран 23 години! Няма такъв човек, това е смешна работа , пълна диктатура!
49
4
 
3
 
! Отговори
toti преди 10 месеца
Тоя *** едва ли за една нощ е РАЗБРАЛ ЩО ЗА ЧУДОВИЩЕ е и че КУЧЕТО ДЕ СПРЯ ДА ХРАНИ ЩЕ ГО РАЗКЪСА и така мантията за величие на дребното човече се изпари и от утре ТОЙ ЩЕ БЪДЕ КРОТКО АГЪНЦЕ !!!......коментарите ОСТВАМ ЗА ВАС !!!