Путин с първо изявление, нито дума за метежа

Той поздрави форум на млади инженери
26 юни 2023 14:33, Стела Стоянова
79
Путин с първо изявление, нито дума за метежа
Снимка БГНЕС

Руският президент Владимир Путин направи днес първото си изявление след опита за метеж от страна на Пригожин в събота, предаде Ройтерс.

Путин поздрави във видеообръщение участниците в индустриален форум, съобщи ТАСС.

Текстът на изявлението му е публикуван на сайта на Кремъл.

Още по темата


В своето обръщение към участниците във форума на млади инженери руският президент не споменава бунта на бойците на частната военна компания "Вагнер", предаде БТА.

Припомняме, в събота частната военна компания на Евгений Пригожин се отправи към Москва, но спря на 200 км от столицата. Путин бе обещал тежки наказания за бунтовниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Путинизявление
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 10 месеца
Те тролаците само ще останат без работа а вагнеровците езеха да ги екзекутират и ония едва ли ще се оставят така лесно излъгани, предадени а почват да ги избива а те са си въоръжени престъпници
7
3
 
9
 
! Отговори
Ken преди 10 месеца
Защото не ъпдейтват двойниците. Вземат някой от склада и хайде - направо пред инженерите. Отде да знае той, че е имало опит за метеж ?
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ох руснаците как обичат страхливци като тоя велик лидер
5
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Типичен асран комунистически газ! Мълчи като... като каквото му е името.Тукашните путинисти трябва сериозно да помислят с какво са се захванали! Както виждат тоя не му е проблем да изклати Пирожкит, а какво остава за десетина объркани български трола? Ще ги използва и ще ги остави на вълците.
4
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Февруари 2022 Зеленски и целия му екип остават в Киев въпреки ракетни атаки, бомбардировки и приближаването на руската армия. Юни 2023 Путин и цялото му политическо и военно командване веднага бягат от Москва уплашени от 25 хиляди от техните наемници а преди това срутват пътищата към Москва.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Просто за тия,които не знаят въпросното интервю е записано на 21 или на 23.Но е преди преврата на Пригожин.За това и няма нито дума за метежа .
2
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русофилите се опитват да изградят опорки за Пригожин, ама не работи. Да не беше казал ИСТИНАТА, че Кремъл казва за 10 пъти по-малки загуби и за труповете в моргата в Ростов (скрити от началото на контрата), разбирам. Ама ц, никаква сделка и постановка няма тука, Путин стана за смях.
1
12
 
17
 
! Отговори
Опа преди 10 месеца
Че то метеж нямаше