Путин, който не е Путин: Руският президент или двойник посети Дагестан?

Той се прегръща и дори целува хора в тълпата
29 юни 2023 14:16, Нели Христова
211
Путин, който не е Путин: Руският президент или двойник посети Дагестан?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза, че "не се съмнявал" в подкрепата на руските граждани по време на бунта на "Вагнер" през уикенда, според отчет на Кремъл в сряда.

Путин посети района на Дагестан и беше посрещнат от развълнувани поддръжници по улиците на град Дербент, според видео, публикувано от Кремъл.

"Няма човек в Дагестан, който да не подкрепи решенията на ръководството на Руската федерация, приети на 24 юни тази година", каза президентът на Дагестан Сергей Меликов на работна среща с Путин.

"Не се съмнявах в реакциите в Дагестан и в цялата страна", отговори Путин.

По време на посещението си обичайно дистанцираният Путин се насочи към събралите се тълпи в Дербент и започна да прегръща хората, да ги целува и да си прави селфита с тях.

Зашеметяващи кадри от събитието показаха как той се гмурна в тълпата като холивудски актьор на шоу на червения килим.

Привидно изпълнен със свежа енергия след предотвратяването на гражданска война в малък мащаб миналата седмица, обикновено стоическият и изолиран Путин беше необичайно усмихнат.

В друг странен момент той се ръкува и изглежда коригира нещо по униформата на офицер, носещ нещо, което може да е неговото ядрено куфарче.

Той никога не е поздравявал по такъв начин мъжете, отговарящи за неговата сигурност.

Сцената беше в подчертано противоречие с екстремните мерки от последните няколко години, които наложиха строга карантина за всеки извън близкия кръг на Путин, преди да се срещне с него.

Неговото трансформиращо поведение накара мнозина, включително високопоставени руски фигури, да подхранят спекулациите, че Путин, който поздравява обожаващи фенове в Дагестан, всъщност е двойник.

Дългогодишен московски дипломат каза пред DailyMail, че вече "става невъзможно да повярваме, че има само един Путин".

"Има няколко много добри двойници, но се държат малко по-различно. Този, който се гмурка в тълпата в Дагестан, се държи различно от традиционния Путин."

Виктор Алкснис, съветски военен тактик и политик, който сега е западен анализатор, известен като Черния полковник, допълни: "Защо Путин се среща с посетители в Кремъл след двуседмичната им карантина и на голямо разстояние, докато в Дербент е спокоен в тълпата и дори прегръща и целува някои граждани? Как може да се гарантира физическата сигурност на президента при такива условия? Нещо не е наред тук. Прилича на театрална постановка, в която Путин всъщност не е Путин.

Руският националист и бивш полковник от ФСБ Игор "Стрелков" Гиркин заяви със сигурност, че това е двойник на Путин в Дагестан на около 1250 мили южно от Москва.

"Човек, смътно приличащ на президента – и изобщо не изискващ спазване на двуседмичната карантина, необходима за среща с Путин – се разхождаше из Дербент", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Раковски за Русия:Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие.
115
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Захари Стоянов за Русия:Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков от 6-ий септемврий насам, т.е. от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето истинско политическо и самостоятелно съществуване. В Цариград ли, в Пирот ли, в Букурещ ли, се засмее и българский Бог, руското правителство тича да свари да разваля и да пакостничи.
114
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вазов за Русия:НА РУСКИТЕ ВОИНИО, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука? Защо стедошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с киткиНо идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещоКак ръце сега да разгърнем?О, руси! Аз друг път ви славяхза подвиг велик и чудесен,високо ви лкът поставяхвъв мойта душа, в мойта песен!
113
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всъщност това е тройник, истинският Путин умря април миналата година, а двойникът му се спомина миналата седмица при опита за метеж на една част от Вагнеровците. Преди 3 седмица почина и Лукашенко, та и на негово място е двойник. Но най-лошото от всичко е, че начело на САЩ е истинският Байдън.
112
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе вие от днес.бг наистина си станахте чисто жълта "медия", 90% от статиите са фантасмагории за малки деца
111
0
 
4
 
! Отговори
ала-бала преди 10 месеца
Кой може да каже оригиналния Путин жив ли е, и от кога се показват Реплика на Репликата ?
110
1
 
3
 
! Отговори
театро преди 10 месеца
То на срещите с хората от правителството си стои на масата с дистанция поне два метра от най-близкия, а ще се прегръща с непознати.
109
2
 
2
 
! Отговори
Чочо преди 10 месеца
До Анонимен 8 - само да попитам, тука Боко не го ли лижат по общите срещи? Три кебапчета, две бири и всички го обичат. Ама че си ***.
108
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 101Даже дали не е тройник или четворник. Аман от Фашистка пропаганда)))Путин сам си признава в документален филм за него ,че по време на чеченската война е имал двойник.Сега пък със сигурност има поне 4-5 двойнци.
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Района на Дагестан?! Привидно изпълнен със свежа енергия?! Той ли ви каза или вие по-добре от него знаете как и с каква енергия е изпълнен?
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 123остана сега да има колаж как путин яде детски органи печени на скара.../Що *** не вярваш ,че му преливат детска кръв?
105
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 123ние винаги ще обичаме братска русия!)))Руснаците не са ни братя ,чети кво е писал Раковски и другите възрожденци през 19век ,а не сегашните лъжевъзрожденци.
104
1
 
3
 
! Отговори
Фараон преди 10 месеца
Някой да е гледал филма с Упи Голдбърг за Мистър Къти. Няма да се изненадам ако и с президента на Руската Федерация нещата са като във филма.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 118Искаш да кажеш, че ще е сред 6-те държави подкрепящи войната на Кремъл в Украйна?
102
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е не ще падна от смях... Толкова са прозрачни, Путята 10 години не пипна нормален човек и онзи ден Пригожката стана любимец на тълпата, прави селфита с хората и т.н. и има няма 5 дни по-късно за сефте Путин и той селфи.. Толкова е руско и за изстрадал и инфантилен народ, че даже е обидно за нормалната публика... Иначе предвид параноята му при ковид това изглежда безумно да е той..
101
5
 
12
 
! Отговори
Руси преди 10 месеца
Само Байдън няма двойник ,щото няма такъв бунак като него в САЩ!
100
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
България ще стане сирия скоро
99
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пак целува дете,ако е сниман по на долу ще се види как го обарва.Педофил си беше и такъв ще си остане.
98
4
 
6
 
! Отговори
днес папараци преди 10 месеца
Тази медия е разложена отвътре
97
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички тия където се прегърщат с Джуджи предварително са обискирани на голо .