Путин: Всички чиновници да карат руски автомобили

Това важи и за министрите
3 авг 2023 22:30, Стела Стоянова
169
Путин: Всички чиновници да карат руски автомобили
Снимка БГНЕС

Всички руски чиновници трябва да карат автомобили руско производство, заяви Владимир Путин днес на среща с мениджъри на производствени компании.

По думите му министерствата и администрацията не трябва да купуват автомобили чуждо производство. „И всички чиновници в страната трябва да карат наши автомобили. Няма нищо страшно в това, че някъде ще изглежда по-скромно, напротив, дори е добре“, каза Путин. Той подчертава, че бюрокрацията трябва да осъзнае, че е необходимо да се настоява за развитието на местни марки автомобили и други местни продукти, предаде македонската телевизия А1, пише БГНЕС.

В началото на юли председателят на Държавната дума Вячеслав Володин призова обществените поръчки за държавни органи и бюджетни институции да се фокусират върху местната автомобилна индустрия. Същата позиция изрази и заместник-председателят на "Единна Русия" Султан Хамзаев, който поиска държавните служители, особено депутатите, да започнат да използват руски автомобили. Финансовият министър Антон Силуанов заяви, че неговото ведомство е готово да участва първо в закупуването на родни автомобили за държавни нужди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това кой точно путин е 3 или 5 ?
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В .п.еде.раша и коне вече няма ...но за сметка на това ще се здобие с Първата пешеходна администрация и лада стационарен клозет в добавка Глупоста не случайно се измерва в путини )))
137
0
 
5
 
! Отговори
Развод! преди 8 месеца
Не си представям държавната служителка Мария Захарова, яхнала Москвич. Ще му се стъжни живота на олигарха Захаров, да се мята отсега от покрива на замъка.
136
0
 
9
 
! Отговори
Шльободумп преди 8 месеца
Отново снимка на акащия жужи. Напоследък все такива показват. Да не би да има разстройство ?
135
0
 
8
 
! Отговори
ЗАПОВЕД НА КОСТАДИ-- преди 8 месеца
--НОВ и НИНОВА ! Всички членове на двете партии трябва да преминат на пълно руско обзавеждане ,ПЪЛНО за да докажат лоялноста си към Кремъл -- освен техника,електротехника ,конфеккция ,прибори за хранене ,средства за домашна потреба почистващи препарати ,препарати за миене и козметика ! Това да си със западен костюм ,риза и обувки и да миришеш на различен от руски одеколон парфюм е отказ от подкрепа на вожда Путин юе бъдат организирани екскурзи до големи руски градове за покупки и др !Ура друга
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Пуття дали ще качи златния си гАз на лада? Това не е като да се возиш на яхта за 100 мил. и да имаш 50 крепостни слуги на борда.
133
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Време е да зарежем смрадливия петрол и да си караме автомобилите с вода по технологията на световният български гений Илия Вълков ЮЛ БРАУН
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЦЯЛАТА НИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ СЕ ПРОЯЖДА ОТ КОРУПЦИЯ. ПРИЧИНАТА Е КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВЛАСТ. МИЛИОНИ ЗАВИСЯТ ОТ ЕДИНИЦИ И ТОВА ВОДИ ДО ИЗВРАЩЕНИЯ. ИМПЕРИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗДРОБЕНИ НА МАЛКИ ОБЩЕСТВА ЗАПАЗВАЩИ КУЛТУРНИТЕ ИМ ТРАДИЦИИ. УНИЩОЖАВАНЕТО НА КУЛТУРИ, ЗА ДА БЪДАТ ОГРАБВАНИ НАЦИИ ОТ ИМПЕРИИТЕ Е ПРОТИВ ЗАКОНИТЕ НА ПРИРОДАТА. ПРИРОДАТА ПОСТИГА РАВНОВЕСИЕ ЧРЕЗ РАЗНООБРАЗИЕ. КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВЛАСТ ВОДИ ДО ВОЙНИ И ИЗЧЕЗВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
131
4
 
0
 
! Отговори
буци преди 9 месеца
СГЛОБКАТА Е МЕЖДУ ДПС, ГЕРП, ПП И ДБ - разликата е, че бойко и пеефски пердашат кирчовците и кокорчовците, и христо иванов - мравоята здраво ги пердашат, честито на избирателите!
130
1
 
9
 
! Отговори
Митев преди 9 месеца
Руски коли? Няма такова нещо! Има китайски коли с руска сглобка!!!
129
1
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 9 месеца
Ами нека си го кажем ясно...връщането назад си е факт, с това ръководство!Извинете, но слезте от мерседеса... ето ви ключ за москвича отсреща!Ама защо ...така се налага!
128
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече Лади-те имат АБС, скоро ще им сложат и климатик, няма какво да се оплакват.
127
1
 
10
 
! Отговори
Съвет преди 9 месеца
По една картечница на китайско руските коли и на фронта.Няма да залежават по складовете , я .
126
0
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 месеца
Не знам защо , но Русия не ме кефи. Дядо ми беше руснак от с. Сарашкин ,Донская област. Бях на 6-7 години и казах: Дядо , хайде да отидем да живеем в Съветския съюз..Отговор: Не моето дете . Там не е добро място за живеене.Нямам против измъчените руснаци , но мразя Путин. Унищожи Русия.
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Хахаха, майтапът е пълен,никой явно не иска да ги купува руските коли, да пробват на българския пазар
124
0
 
13
 
! Отговори
Путин мозъчен донор преди 9 месеца
А защо да не важи и за олигарсите да карат само руски яхти?
123
1
 
10
 
! Отговори
Вече знам кой ще преди 9 месеца
свали Путин от власт! А именно руските чиновници и апаратчици принудени да се разделят с ядененто на "белия хляб на номенклатурата"
122
1
 
12
 
! Отговори
Дон Кикот преди 9 месеца
Трябва да важи и за тези дето са на надница към пасольството тук в бг.
121
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 9 месеца
Това джудже съвсем е изперкало.Колкото по-бързо се отърват от него,толкова по-бързо ще се възстановят.
120
0
 
5
 
! Отговори
Ташак преди 9 месеца
Волга, матушка маЯ, мнье машину привелА. Ай, машинка, как ръйчит! ВернУ! Що не магУ не пить.