Кремъл: Врагът трябва да пълзи на колене и да моли за милост

"Преговорите с Украйна все още са ненужни", смята Медведев
6 авг 2023 20:45, Йоана Цонева
928
Кремъл: Врагът трябва да пълзи на колене и да моли за милост
Снимка: БГНЕС

"Преговорите с Украйна все още са ненужни, врагът трябва да пълзи на колене и да моли за милост". Така е коментирал преговорите за мир на срещата на върха в Джеда Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, предаде РИА Новости.

"Трудно е да се осъди желанието да се сложи край на войната. Невъзможно е да се оспорват позоваванията на Устава на ООН, като се напомни обаче, че освен суверенитет, съществува и правото на нациите на самоопределение", допълни Медведев.

Според него всички предложения за мир имат шанс за успех, ако са изпълнени три основни условия:

"1. Участие и на двете страни на конфликта. Това не е така.

2. Отчитане на историческия контекст. А той е следният: държавата Украйна никога не е съществувала преди 1991 г. Тя е част от Руската империя.

3. Разглеждане на настоящите реалности. А те са следните: Украйна се намира в етап на полуразпад и част от нейните територии са върнати на Русия."

"Посредникът, който е готов да признае тези очевидни неща, има шанс за успех. Всички останали - никакъв", смята Медведев, цитиран от "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


928
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
720
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледам че дежуриш либераста, я кажи ако отида и утрепя зеления ще се обявиш ли за президент за азовусрайна? Или ще докараш някой като киро от канада? Нищо не се чува за Гуайдо. Даже опозицията на Мадуро изгони американската марионетка. Същата която даже и тукашната тиква и неолибералните му патерици подкрепиха. А такива неща са и за съд.
719
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И не на последно място искам да отбележа че САЩ и марионетките им вече лазят. Банки фалираха, дълговете се качват даже подкупните кредитни агенции почнаха да дават сигнали, инфлацията се вдигна от глупостите на неолибералните соростути бутащи всякакви изгъзици навсякъде. Упрвляващите лобита и клики в САЩ се въртят в собствения си сос и не им дреме, че запада отива на кино, понеже си вярват за номера с някакъв външен враг натрапен от подкупните им медии и журнаглисти. Само че бунта в Капитолия.
718
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беше субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви тролли не могат да имат отношение. Отношенията са в съвета за сигурност с ядрените държави, а там са Русия и Китай, а не платени протестчета на фондацийки. Там даже не е кировата Канада. Стана ли ти ясно тролла?
717
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беле субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви тролли не могат да имат отношение. Отношенията са в съвета за сигурност с ядрените държави, а там са Русия и Китай, а не платени протестчета на фондацийки. Там даже не е кировата Канада.
716
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Крайна е минало бешело. До преврата през 2014 беле субект на ОНД с общо командване на въоръжените сили. Азовските нацистчета държава нямат и ще бъдат изтрепани, а територията ще се върне там където беше. Никакви Дайновци и прокопиеви *** не мохат да омат отношение. Отношенията са в съветс ьа сигурност с ядрените държаеи, а там са Русия и Китай, а не платени протестчрта на фондацийки. Там даже не е кировата Канада.
715
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Милионите жители са само в твоята умнокрасива либерастко ивоинджевска генерал атанасовска бивша ДС кратуна криеща фашистките мераци на американските црушки.
714
1
 
5
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 8 месеца
До И.Б.имаш ли нещо да прокоментираш относно милионите жители на рф, самоопределили се като "българи" при последното преброяване?
713
4
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 8 месеца
медведев в момента е фигурант на заплата в нпо. връзките му с кремъл са като на пчолкин с жената на путин, извинявам се, белов. с "бригада" и крадено жито освен още един СИВ, друго няма да стане. догодина няма да има ни бригада ни крадено жито и некой ще требва да е виновен. "напих се и говорих глупости" нема да проработи.
712
5
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 8 месеца
И Северна Македония съществува едва от 1944 г. насам, но България не я напада и руши. Явно украинската държава се е държала меко казано негативно спрямо руското население на територията й както го прави сега и Северна Македония спрямо българите на нейната територия.Едно развитие обаче е необратимо - образуването на нови самостоятелни държави със свой език, откъсвайки се от бившите държави-майки.
711
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
АЙДЕЕЕЕЕЕ- НЕЩО СЕ ОБЪРКА- НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ОСВОБОДЯТ РУСНАЦИТЕ ОТ ОБЕДИНЕНИЯТ ЗАПАД И В ЧАСТНОСТ ОТ УКРАЙНА, А ТО БИЛО ДА АНЕКСИРАТ ЦЯЛАТА УКРАЙНА, А ПОСЛЕ....
710
4
 
17
 
! Отговори
Joko преди 8 месеца
Аналогичен е случаят със съществуването и на република "Северна Македония". Интересно , но никой не коментира този въпрос !
709
21
 
12
 
! Отговори
До Този преди 8 месеца
А стига с тия клишета, много сте елементарни. Кога сте видели Медведев пиян? А ние виждаме всеки ден обърканата и нашмъркана физиономия на Зеле. Даже и прави жестове пред публика с носа. Ами намерете си друга дъвка, тая я изплюйте, че вече няма нито мирис, нито вкус.
708
10
 
9
 
! Отговори
pipo преди 8 месеца
до Анонимен инфлацията я направи радев чрез служебните му правителства , по поръчка на митрофанова за да осуети влизането ни в шенген и еврозоната
707
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поздравления за Медведев той не е мека китка като Путин, до сега да е приключил с укрорайха
706
9
 
16
 
! Отговори
Хм...Бъх.ххх... преди 8 месеца
Ще му резнат езика на Медведев.Украинците са го нароили вече.
705
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ядрената пияница пак ръси глупости...
704
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А уж Путин е лош.....
703
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Уркопите нямат реална самооценка с просене на оръжия война не се води
702
11
 
14
 
! Отговори
Враг на Русия преди 8 месеца
Китай осъзнава, че Русия скоро ще клекне и прави завой.
701
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 791 Ами айде де от кога го чакаме да отидете и да ги.що още се мотате,явно с писане няма да стане