Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна

Денис Горин е поредният помилван от президента
24 ное 2023 21:30, Нели Христова
341
Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна. Мъж, който убива най-малко четирима души и изяжда плътта на една от жертвите си, е бил помилван от Владимир Путин. Това му позволява да се присъедини към руските сили, воюващи срещу Киев.

Помилването на Денис Горин, както се съобщава от рускоезични канали Telegram, следва съобщенията, че сатанист, лежал в затвора две десетилетия за канибализъм, също е бил освободен, за да може да участва в пълномащабната инвазия на руския президент.

Още по темата

Твърди се, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия в продължение на месеци, отменяйки присъдите в затвора в замяна на служба в Украйна. Политиката се засилва през последните месеци, според служители на британската отбрана.

Най-малко 17 души, извършили убийства, са били помилвани да се бият в Украйна през 2022 и 2023 г., съобщи руското разследващо издание Агентство.

Горин, 44-годишен мъж от Анива в Далечния източен регион Сахалин, е осъждан за убийство три пъти, първия път през 2003 г. Седем години по-късно той е освободен условно. През това време той успява да намушка смъртоносно брата на мъжа, с когото е бил в следствения арест.

Разследващите казаха, че той е признал, че е отрязал краката на трупа, които е измил, поставил в хладилник и изял, според Sibir.Realii, новинарско издание, свързано с Радио Свободна Европа.

Горин е осъден и за други убийства през 2011 г. и 2012 г., които извършва с брат си, а през 2018 г. получава 22-годишна присъда в затворническа колония. Въпреки това каналът Telegram "Сахалин срещу войната" съобщи, че той вече е "освободен от колонията и е отишъл на фронта".

Публикацията в Telegram съдържа и изображение, което той е споделил в социалните медии. На него той носи военна униформа със символа Z на ръкава си.

По-рано Путин помилва Николай Оголобяк, който е бил член на банда сатанисти от град Ярославъл. През 2008 г. бандата убива и разчленява четирима тийнейджъри.

Членовете на сектата са пържили и яли органите на жертвите си в апартамента на Оголобяк, според съдебни документи, цитирани от руското издание 76.ru, а през юли 2010 г. той е осъден по обвинения в убийство, грабеж и оскверняване на труп.

Бащата на Оголобяк каза пред 76.ru, че синът му е служил шест месеца в руския отряд "Буря Z", преди да се завърне у дома на 2 ноември след раняване, като добави, че е малко вероятно той да бъде изпратен отново в Украйна поради нараняванията си.

Кремъл беше изправен пред ответна реакция, след като Путин помилва Владислав Канюс, който беше осъден през 2020 г. за убийството на 23-годишната си бивша приятелка Вера Пехтелева. Той получи 17-годишна присъда в затвор с максимална сигурност в Кемерово, Сибир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
3
 
1
 
! Отговори
салют преди 4 месеца
ВЕЛИК ВЛАДИМИР Путин Браво
216
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хорър!Какъв човек трябва да си защитаваш тия ***!?Тия заедно с ислямистите са смърт за цивилизацията. ***!
215
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц(таен агент) преди 5 месеца
Преди да ги изпрати,лично той ги изяжда...
214
0
 
12
 
! Отговори
Бау преди 5 месеца
Що само канибали? А смърфове, елфи, Дартвйдъри, гноми, Алфове и други извънземни?
213
1
 
0
 
! Отговори
Абе преди 5 месеца
То бива икономии, *** чак толкоз-войската ще я кара на самохран, всеки ден хохолско месо. Като *** коне-цяла нощ обикалят с каруците, а сутрин ги пускат по хорските ниви да пасат.
212
5
 
5
 
! Отговори
До rip butin преди 5 месеца
Кои са тези ТЕ , които са утрепали истинския Путин? Имаше едно интервю с бившата му жена, тя живее е Германия, когато я питаха какво мисли мъжа си, и тя каза че той отдавна не е между живите
211
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
220 Чикатило е гражданин на СССР-Русия. През целия си живот е живял в днешна Русия. Дори е бил назначен като учител?!
210
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
РЕВОЛЮЦИЯ И ТЕРОРИЗЪМ СА ЕДНО И СЪЩО ! КОИ БЯХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ ? КРАДЦИ НА МАНДРИ И БИВШИ КРИМИНАЛНИ, ОБУЧЕНИ С ПАРИ ОТ МОСКВА ЗА ПОДРИВНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ ! ЗАТОВА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КРИМИНАЛНИ КАТО БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ СИ ! И ЗАТОВА СА НА СТРАНАТА НА РУСКИТЕ И ПАЛЕСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !
209
4
 
4
 
! Отговори
Шефрет преди 5 месеца
Вече си представвм яхния от Наркоман)
208
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тия канибали от Нова Зеландия ли ги внася?
207
9
 
4
 
! Отговори
САТАНАТА преди 5 месеца
Канибали,хапвайте украинската мръвка...
206
3
 
1
 
! Отговори
САТАНАТА преди 5 месеца
40 млн.мутантий за руската икономика !
205
12
 
3
 
! Отговори
RIP Бутин преди 5 месеца
Истинския Путин беше много земен човек, разбираше се с всички, дори със САЩ. Беше медиатор в отношенията САЩ и Китай. До момента в който не го убиха и не монтираха двойниците на негово място. Това се случи преди 10 години. Беше лето 2013. ПОМНИМ. ПОЧИВАЙ В МИР ПУТИН! ТИ БЕШЕ ДОБЪР ЧОВЕК! ПОМНИМ ТЕ! ПОЧИВАЙ В МИР БРАТЛЕ!
204
1
 
4
 
! Отговори
До 222 преди 5 месеца
Да, само че там не ги пускат на свобода, а ги пращат на електрическия стол !
203
1
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 месеца
... ЕХХА -УХХА - ХИХА - УУУААУУУ !!!!!!!!!!!!?
202
6
 
6
 
! Отговори
Путкин преди 5 месеца
Е какво да пращам? Каквото съм аз, такова пращам. Пък и всички знаят, че в Мордор има само такива създания, хората отдавна напуснаха тази територия на мрака и отчаянието.
201
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По-тъпо заглавие не бях чел!!!
200
8
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 5 месеца
Руските бот ферми са на пълен капацитет, пак някое корабче им е потънало сигурно.
199
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Днес канибали, утре вампири ще праща. Стига глупости!
198
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пълни простотии. А тоя сайт едно време беше читав.