Надеждин подаде документи, за да се изправи срещу Путин

Ще го допусне ли ЦИК?
31 яну 2024 12:58, Нели Христова
62
Надеждин подаде документи, за да се изправи срещу Путин
Снимка: БГНЕС

Критикът на Кремъл Борис Надеждин е подал документите, необходими за регистрация като кандидат за предстоящите президентски избори през март, предаде АФП.

Надеждин беше видян да предава подписи от свои поддръжници на Централната избирателна комисия на Русия, която ще разгледа заявлението му и ще вземе решение дали може да се кандидатира

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един понесвински формат на пеевски
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Надежната надежда на Надеждний се разкри след като Немцов бе ликвидиран,Навалния законспириран а артоидните Либрасуткенитепедераси изметени. Прав ти път и със свинскаусмивка е пожеланието към това бузесто недоразумение.По време на последните демонстрации в Русия и половин плакат с неговото име не бе нито развят нито скъсан нитоОсрат.Просто Улицата го приема за фабрикат.А истерията с ремонтирания замък за Путин няма подобие на фалшивикатиране.Здание с голи и омласкани стени е предстванено в лукс
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За Путин България е неприятелска страна той обича Иран,Турция и тем подобни.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Надеждин-безнадеждин.
48
3
 
1
 
! Отговори
За сравнение преди 2 месеца
Съпредседателят на изборният щаб на Путин, ръководител на Съюза на театралните дейци на Русия (СТД) и художествен ръководител на Театър Табаков Владимир Машков каза пред репортери, че за един месец са събрани 10 пъти повече подписи в подкрепа на Путин от необходимите 300 000. ................................................................................................... За сравнение изборният щаб на Надеждин се надява да събере 150 000 подписа.
47
5
 
3
 
! Отговори
Безнадежден преди 2 месеца
Путин винаги е имал одобрение над 70%, а тоя Надеждин ще си остане с надеждите. Въпреки войната в Украйна и въпреки санкциите Русия има ръст на икономиката 3.5% за миналата година - повече отколкото почти всички страни от ЕС, сред които и тези, които се надяваха със санкции да сринат руската икономика. Никой не може да спечели срещу Путин на президентските избори.
46
4
 
3
 
! Отговори
Петко преди 2 месеца
За Надеждин,няма надежда.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ариана Рокфелер е наследница, която има в банковата си сметка много "стари пари" хаха... -Трилиони". Тя е внучка на банкера Дейвид Рокфелер, правнучка на финансиста Джон Д. Рокфелер младши и пра-правнучка на Джон Д. Рокфелер, основател на Standard Oil. Семейството й отдавна е станало символ за власт и богатство.Нашите Хазаророби да бягат да и се подмазнят малко дядо и до последно управляваше Jp morgan chase е нали почти всичките банки във Европа и САЩ са техни на Рокфелер и Ротшилд династиите
44
2
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 месеца
Има грешки в документите. Не се допуска.Ясно ?
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Май русофобията трябва да се определи. Подкрепяме Надеждин защото е срещу Путин или защото е за Русия? Ненавиждаме Путин защото не ни кефи или защото е президент на Русия? Защо, драги русофоби, се залъгвате, че подкрепяйки Надеждин се борите срещу Русия?
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки руски президент или се бори за интересите на страната си или я съсипва.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 41Повече никакви Хазари не бива да бъдат допускани до властта във Русия, камо ли президент, Надеждин е Узбекски Хазарин, )))Още една лъжлива русоробска опорка,защото всичките предци на Надеждин в последните 150 години са Православни свещенници.
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все пак не е ли неуместно да има само един кандидат нали ги наричат избори в тази демократична територия.
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Повече никакви Хазари не бива да бъдат допускани до властта във Русия, камо ли президент, Надеждин е Узбекски Хазарин, и бивш съветник на Хазарина крадец Немцов. По добре Апти Алаудинов да е кандидат за президент,на Русия, или ако има предатели Китай да поеме управлението на Русия. Не бива ресурсите на Русия да бъдат заграбени от запада Сащ-ЕС който се управляват от Хазарската мафия.
38
8
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Ей гивна британците, смениха сума ти премиери от вайно по голямо вайно...тая тръс такъв им го натресе че още не могат се оцеферят. Неграмотни и некомпетентни, но послушни "лидери". Същата работа и с фашисткия ЕС...неграмотна и некомпетентна в политиката гинеколожка така яко ни разтвори бузките че следващите 50 години ще го усещаме
37
10
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Честно,предпочитам китайската система където има един ръководител избран партийно след като години се е доказвал, какъвто е случая със Си. Може да нямаш избор на различни партии, но хората имат реална власт да променят политики!Във фашисткия ЕС имаш стотици плъхове от които да избираш,накрая едни и същи вайна срат....
36
10
 
7
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 месеца
Русия с бързи стъпки се приближава до Северна Кория, където на последните местни избори разрешиха да има повече от ЕДИН кандидат.
35
4
 
7
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Нямам спомен в Русия или СССР някой да е станал президент (генерален секретар) чрез избори. Донякъде Елцин, но и той преди това беше президент на РСФСР в състава на СССР . Всички други са посочени след смъртта или преди оттеглянето на предишния. След първия мандат вече е ясно че са доживот.
34
3
 
12
 
! Отговори
Филолог преди 2 месеца
Рассийският език се е появил,когато монголите се опитвали да учат български.
33
10
 
12
 
! Отговори
srdh преди 2 месеца
Няма да го допуснат до избори Боря Надеждин, ако слугите на Жужин направят това-ще бъде огромна грешка!! Допуснат ли го да участва на изборите, ще следва загуба за Жужанчо-защото ще се отключат огромен брой непредвидими събития, а Дребният ***.дал необича подобно нещо!!! Затова ще се случи както с Дунцова-невалидни подписи!! А това пък ще означава едно друго нещо-скоро ще има революция в коЧинята и Жужо отново ще бъде свален от власт, но с пагубни за него последствия!!!